75

Анонимен

преди 7 години

пуснаха на балъците нова стръв - стенограма и те стръвно я захапаха. Доста забавно стана!

74

Анонимен

преди 7 години

76 Елементарни въпроси по география. Къде е школата на Климент Охридски? В Пиринска МАКЕДОНИЯ? В Егейска МАКЕДОНИЯ? Къде е била? Къде е била Македония като държава във въпросните години? Кога е приела кирилицата Киевска Рус? И какво каза Путин преди години за кирилицата и България? Както казвам русофобите винаги търсят под вола теле.

73

redordead

преди 7 години

*** веднага са готови да подкрепят България да стане част от Русия и да признаем, че азбуката е измислена от македонците...все пак, докато Югославия създаваше изкуствено македонско самосъзнание, това ставаше с подкрепата на СССР...

72

Край

преди 7 години

Не ви трябва стенограма - Аз ще ви кажа ИСТИНАТА. През КТБ откраднаха 4млрд. ваши и мой пари. Открадна ги "политическата класа" ЦЯЛАТА. политици от всички партии папкаха от КТБ също и телевизии и социолози и политолози.С КТБ върхушката в България обра народа си. За това осъдени няма да има за това истината няма да ви се каже. Та така -гласувайте - демокрация е.

71

Pilot

преди 7 години

Този м.у.х.л.ь.о до кога ще дразни хората ? Взели го в някакъв съвет и е много горд, малее за това толкова се напъваше пудела да джафка !!! Абе няма ли кой да го светне този !!!

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70Я се разкарай бе, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГАВРИ С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ правите всички вие ш.о.р.о.ш.о.и.д.н.и подмазвачи, които всеки ден ПРЕДАВАТ българското потекло и кръв, народните традиции и паметта на хилядите паднали в руско-турската война и във втората световна!!! ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ! КОЙТО НЯМА МИНАЛО, НЯМА И БЪДЕЩЕ! А колкото до това същество, хи-хи-хи....май нещо го затресе СТРАХ!!!!! ЧЕ ЩЕ ВИДИМ КАКВИ ГИ Е ДРОБИЛ! Е ТЕ ТОЗИ БЕШЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ през тия 4 години!

69

Анонимен

преди 7 години

Ако е подменена стенограмата, Плевнелиев щеше да бъде съгласен да я разсекретят. Явно не е или все още не е подменена.

68

Мирослав

преди 7 години

Вие да не мислите, че ще разсекретят истинската стенограма? Никога няма да разберем истината за КТБ и кой участваше в това! Може само да предполагаме, но не и да го видим черно на бяло... В държавата има къде къде по-големи проблеми, те се занимават с глупости! И медиите участват в размиването на проблемите като пускат постоянно новини за глупости...

67

Анонимен

преди 7 години

Роската май повече се притеснява да не го накарат да разкрие "стенограмата"от тайната си среща с EVN по сокаците на Виена ,където продаваше родината си за 30 сребърника и сгодна службичка!!!

66

Анонимен

преди 7 години

За сетен път се убеждавам, че няма по-големи българофоби от русофилите.

65

Един

преди 7 години

Роско, винаги когато някой предложи нещо, е редно да си зададем въпроса кой има интерес от това. И когато ти предлагаш да не се отваря стенограмата аз си задавам въпроса кой има интерес от това. И отговора не ми харесва.

64

Кирилик

преди 7 години

Защо ? Защо да не бъде разсекретена? Кой ще изгори ? Кои глави ще паднат след замаха на палача? Да не би да се засегне националната сигурност чрез отваряне на тази стенограма?

63

Анонимен

преди 7 години

Невиждан беше майтапа с пребиваването ти в Президентството. Тава не могат да го направят дори майтапчийте, днешните партньори на ГЕРБ

62

Анонимен

преди 7 години

Страх ви тресе ГЕРБЕРСКИ Боко.луци !

61

Анонимен

преди 7 години

Русофилите вместо да правят внушения, че Плевнелиев е огражил КТБ да отговорят защо Радев мълчи като страхлив плъх и се спотайва а нв вземе отношение към гаврите на кремълското джудже с българската история.

60

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не отваряйте стенограмата да КТБ, защото тогава целия народ ще види, че когато става въпрос за много пари всички политици са в кюпа. И управляващи, и опозиция !

59

Анонимен

преди 7 години

Кой знае какво ще фалшифицират и видоизменят в тази стениграма. Парите да си ги поделили, най-много е прибрал Падишаха от Банкя. И народа си го сложи за трети път, да си го лъже им краде както си иска. Той и това прави. И така ще е защото всичко около него е омазани до гуша в такова. Така са се овъртяли в далавери и кражби, че не напразно сме на първо място пи корупция и бедност. Тези от Брюксел знаят и виждат какво се прави с българина, защо мълчат? Защото им се изпълняват намеренията.

58

Анонимен

преди 7 години

Солунските братя Кирил и Методий. Солун е град в област Македония. Да осъдим Путин, че казал факти. Ами да го осъдим!

57

гост

преди 7 години

Официална позиция със сигурност ще има, но не мога да разбера Плевнелиев защо толкова много злобее срещу президента Радев, може би защото рейтинга на нповия президент е в пъти по висок от мишока *** Плевнелиев. Ха пък и може нещо много интересно да излезе на бял свят от тази стенограма.

56

Анонимен

преди 7 години

Е и какво излиза според рооозкооо, че в негово време в Президенството са се водели разговори които трябва да са тайна от народа. А ние си мислим, че на консултацийте се говорят отговорни неща. роозкоо нещо гадно си плещил там, я си признай. Сега те е шубе, че ще го прочетем.