29

Анонимен

преди 7 години

В момента в който саудитски крак стъпи в Сирия от чаршафосаното им камиларско "кралство" ще остане една черна и грозно смърдяща радиоактивна дупка. Оцелелите камили ще имат по 5-6 гърбици и 7 крака.

28

Анонимен

преди 7 години

Аха, значи американците пак залагат на държави с радикален ислям. Познайте коя е най-слабата и най-предната Християнска държава към която да го упражняват след Иран и Сирия. Браво на САЩ, подкрепя радикалния ислям, държава която обезглавява хора защото не били забулени и ги окачва на кранове, че всички да видят. Каква изненада.

27

Анонимен

преди 7 години

Ушaнките за пореден път изтекоха в канализацията на Близкия изток. Мине се не мине няколко години дойде американския президент в района и дръпне въженцето на казанчето. Жалко за усилията и напъните за величие на несъстоялата се "свръхдържава" Русия. Политиката на гнома отново катастрофира, както в Украйна, която от 11 юни влиза в безвизов режим с ЕС и се готви да сложи визи на yшанките от север.

26

Анонимен

преди 7 години

Иран за броени минути може да изтрие от лицето на земята арабското нато. САЩ подклаждат трета световна война.

25

Анонимен

преди 7 години

Истинското лице на САЩ просто си се показа - оръжие, войни , убиства

24

о не

преди 7 години

Само Иран не ги пипайте моля ви...

23

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по-хубаво от съвременна американска военна техника изоставена непокътната в пустинята от "храбрите" саудитски "войници". Подаръци за Асад и Путин. Чичо Доналд косвено дарява военни технологии на Владимир. Не че на него му трябват, или че си няма, ама като ти правят подаръци що да не вземеш?

22

българина

преди 7 години

Сащ както винаги са на страната на халифата. Само бъркат в г за на арабите от 60г а войните и мигрантите за европа

21

Анонимен

преди 7 години

До Striker 19Хи-хи-хи....че краварчетата НЕ СА СИ И ТРЪГВАЛИ ОТ Близкия изток, че "сега да се връщат"! Абе мамин синко, ЧИЕ ДЕЛО СА ПРЪКВАНЕТО НА разни бен ладени, ал-кайди, терористчета от идил, ал-нусра и т.н ит.н.....? ТЕ САМО РАЗБЪРКВАТ, ПРЕЧАТ, УНИЩОЖАВАТ, ГОНЯТ, ПРЕБИВАТ......НИЩО ХУБАВО не носят краварчетата там....Я погледни какво става сега в Алепо, дето ревеше целия "прогресивен свят"? Хората се връщат, работят, строят, вече търгуват, по-чисти улици от София...А Мосул????

20

0

преди 7 години

Диваци! Нито дума за мир, за спокойствие. Гадняри.

19

Анонимен

преди 7 години

Саудитски войник е нещо като негърр хокеист, скиор или кънкьор. Може и да има, ама се среща рядко, някъде около 1:100 000 горе-долу.

18

Анонимен

преди 7 години

До ГАДОРЯН 17Амчи те отдавна са я продали! Или си въобразяваш, че това което направи Ердоганчо с бежанците НЕ БЕШЕ САНКЦИОНИРАНО ОТГОРЕ, ОТ капитолийския хълм???? ДАЛИ ИМА ОЩЕ НЯКОЙ, който се заблуждава, че страна от нато ще си прави съвсем каквото поиска???? Е, има изцепки, но даже и те са предвидени, например с руския самолет. Страна от нато да вдигне натовски самолет и да сваля други такива и нато-нациките да не знаят???!!! Айде холан, не ядем доматите с колците! Та и с бежанците е същото!

17

Striker

преди 7 години

Мда. Както и преди казвах, Доналд е пълно куку и Мужикистан си вкара автогол с него. За 2-3 месеца накара онова хипофизно джуже от Кремлин да се оака 2 пъти. Америка се върна в Близкия изток и тепърва ще изненадва партенките неприятно. Чудесна новина.

16

Анонимен

преди 7 години

След еврогейското третополово Нато ще станем свидетели и на козофило-камиларското такова. Въобще тази организация все повече се превръща във витрина на сексуалните отклонения и алианц на полово извратените.

15

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха......това "арабско нато" се създава вече 10 пъти, и трае от ден до пладне.....Саудитите нито са войници, нито въобще могат да воюват. Йемен го доказва! А на краварите им дай само от всяка човешка трагедия по света пари да правят.....Имам чувството, че винаги до сега ги е спасявала само голямата локва! Като стане напечено, се скриват там. Ама с развитието на оръжейната промишленост ВЕЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЯТ! Руснаците и там ще ги добарат. НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!

14

ГАДОРЯН

преди 7 години

Американците ще продадат и Европа. Тя им е конкурент и няма петрол. Дреме им ако Европа стане арабски вилает. Но с Корея номера им нема да мине

13

Анонимен

преди 7 години

САЩ толкова са го закъсали че са готови и на съюз с дявола само и само да изплуват. Сунитско Нато = втора ИД. Най-мракобесната и дива част от ислямския свят са сунитите. ОАЕ и те милите се бутат където не им е работа, явно искат изкуствените им островчета да станат стъклени изкуствени островчета.

12

факт

преди 7 години

Никакъв арабски алианс няма да има арабите са слаби и страхливи а и алианс между страни който се ненавиждат не може да има.Уж най боеспособната и модерно въоръжената с най ново и скъпо американско оръжие армия на СА,губи битки в Йемен където Хуситите правят Саудитската армия на пух и прах....

11

Анонимен

преди 7 години

Тия олигофренни не рабраха ли че Сирия, Крим и Уктайна са руски, и че Владимир ще употреби цялата ядрена мощ на Русия, ако се наложи, но няма да отсътпи и на милиметър. Ейййй много *** народ са говедарите, просят си унищожението с някаква зверска настървеност. Накрая ще си го получат.

10

Циник

преди 7 години

Стотици милиарди от СА....сега и още милиарди от Израел....готина работа...важни са с'тинките - другото са дрънканици!