97

Анонимен

преди 7 години

Ако военният и спортният министър направят плочки и пробягат 600м за норматив, ще ги послушаме.

96

Анонимен

преди 7 години

до 113: "Наборната армия изисква"- генерали, а те дезертираха в Президентството- младежи, а те отиват на Терминал 2- донаборници, а те вече са на "стимуланти"

95

Анонимен

преди 7 години

Онова нещо на което му викахте казарма струваше на България два милиарда лева годишно,то беше пошло грозно и безполезно.Войската се хранеше със сланина ,леща и булгур,за закуска КСП-компот от сушени плодове,да не ви разправям за вътршени войски врана София така наречената жандармерия какъв ад беше в столовата,ходили ли сте по селските автогари къде птичките кендззад вътре а зимата има ледници ? Е същото само ,че аакото беше по масите и столовите а в боба имаше паткани,И това за два милиарда

94

Шкембе войвода

преди 7 години

Плащаме си внос на НАТО. Аз каймак чалан няма да превземам

93

упс...

преди 7 години

Президентът зад казармата но: Не сега!---И едва ли в скоро бъдеще.Освен, ако не се появи наистина много сериозна извънредна ситуация при която ще бъде обявена национална мобилизация!Дано не се стига дотам!Наборната армия изисква - учебна и жилищна база (битови условия) - добре подготвени специалисти по подготовка и обучение на личния състав- въоръжение и техника - униформи и хранаОт това което имахме, вече почти нищо не е останало!А, пари в държавната няма!Тънем в мизерия и нищета

92

110

преди 7 години

Твоята родина е територия,територия разпокъсана на под територии,твоята родина е територия чийто важни неща се решават във три четири посолства и офиса във ЦУМ.Крадат банки със съдействието на премиера и правителството,източват здравна каса,раздават се министерства с цел кражби,сключват се корупционни сделки с Русия,окрадоха БТК,ГАЗПРОМ на окраде със милиард и половина таз година.Е не е ли територия или ти живееш в друг свят ?Казарма ли ,задължителна ,Я ДА СА МАХАШ ОТ ГЛАВАТА МИЧЕ КУ ЗЕМА СОПАТА

91

Анонимен

преди 7 години

Генералпрезидента: "Не можем да очакваме болният да оздравее, ако се скъса диагнозата"Правилно: Не можем да очакваме болният да оживее, ако диагнозата е грешна !

90

Анонимен

преди 7 години

Защо не? Бих си дал 2 години от живота да видя какво е преживял баща ми в казармата,но нали всички казарми ги превърнаха в бежански лагери?

89

Анонимен

преди 7 години

106,моята родина не е територия,а земя,за която са умирали дедите ми,може би не твоите,ти сигурно не си българин/ка,затова вън от тази територия на всички б.о.к.л.у.ци,които я мразят.

88

Аушвиц

преди 7 години

Армията ще е толкова колкото е леговата база на Валери Симеонов,и Цецо може да помогне с някой друг апартамент

87

Анонимен

преди 7 години

В училищата,дори в детските градини цари агресия,недопустима за крехката им възраст.А когато пораснат агресията се пренася по пътищата,по домовете и на много други места.Тези деца не спортуват,за да изразходват енергията си,но иначе никой не им пречи да гледат филми,клипове с много агресия и после да им подражават.Причините са много,но казармата е една възможност да обуздаят тази енергия и да научат неща,които може и да им послужат.Ако искаме мир,трябва да се готвим за война.

86

тthe Ghost

преди 7 години

До ИМПЕРАТОРКакви 4 години бре брато? Ти висшето образование е 5

85

Анонимен

преди 7 години

Да моето синче е мамино синче и аз няма да го пусна да служи в някаква пещерна българска казарма.Кого да защитава синът ми модела КОЙ ли ,я да са махате от тука,плюс това детето не живее в БГ и не познава езикът и културата,за къв *** да си губи времето да защитава някаква територия на модела КОЙ

84

the Ghost

преди 7 години

К'ва казарма, к'ви 5лв. От всичко построено до 1989 в разпореждане на армията, камък - върху камък не остана. Те казармата щели да връщат.

83

до 89

преди 7 години

Вие не сте бил от интелигентните младежи. За интелигентните имаше ШЗО.

82

Анонимен

преди 7 години

Каквито мъжете, такава и армията. Повечето простаци, има и изключителни умове.

81

Анонимен

преди 7 години

Важно е да си намерим какво да се джавкаме и делим.Да се разпадаме като народ.Да сме на последно място в Европа по всичко важно.Та ще ви пият младостта в казармата, без да си плащат, криейки се зад измислени параграфи.Проклетите патриотиса като чумна напаст.

80

Анонимен

преди 7 години

Нищо няма да им стане на разглезените мамини синчета,ако половин година ги затворят в казарма,за да станат мъже.Защо в Турция,също член на НАТО има милион и половина армия,а тук не може.Ама техните момчета май са повече мъже от нашите лигльовци.

79

До 83

преди 7 години

*** те е родила след недоразумение с баща ти,затова си се пръкнал ти-едно ГОЛЯМО недоразумение.А президента е най-добрия,когото сме имали в последните 30 години.

78

ИМПЕРАТОР

преди 7 години

Според мен военното обучение трябва да е:Децата като завършат училище, да ходят четири години на военна подготовка, но да се прибират в къщи всеки ден. Да учат първо теория, а след това практика. Така ще е много по ефикасно. Така нито децата ще са в страх. Нито родителите ще се претисняват за децата си.