84

Анонимен

преди 7 години

Има видео на една индийка, която искала да изкара пари за да изучи дъщеря сии отишла като домашна помощница в Саудитска Арабия. Един ден семействототам останали недоволни от нея и й отрязали ръката. ....Ами едва ли и ти ще си доволен ако домашната ти прислужница си изкарва парите като те краде.И тук трябва за кражба да режат ръце. Не го приемат защото още не са измислили как депутатите ще гласуват без ръце.

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Парите от нефта можеш да ги похарчиш за лукс какъвто е случаят със Саудитска Арабия..Можеш да ги похарчиш за образование и наука - както е в Иран.

82

Анонимен

преди 7 години

сунитите тънат в лукс и мързел , фанатизъм и шизофрения.....Как се връзват мързела, фанатизма и шизофренията с лукса?

81

Жега

преди 7 години

Само ще им вземат доларите на арабите и ще им продадат старите си железа. По скоро им трябва една глобална климатична инсталация, защото не можеш да излезеш навън при 50'С

80

Анонимен

преди 7 години

До Трак Беше , вие не разбирате ли , шиитите са по-мотиварани , по образовани , с по-голяма раждаемост .. шиитите са в разцвет.. в Ирак управляват шиити защото вече са повече... а сунитите тънат в лукс и мързел , фанатизъм и шизофрения.

79

Анонимен

преди 7 години

До Анонименвие евреите сте баси расистите човек честно

78

Анонимен

преди 7 години

Саудитска Арабия никога не може да сила с това мързеливо и деградирало население ..

77

Анонимен

преди 7 години

suudutite sa vahabii ne sa myusyulmani po gadni sa daje ot evrei,katolitsi,evanjelisti vzeti zaedno

76

Гост+

преди 7 години

След смачкването на Ирак и Сирия (Турция се опитва да е независима), УСА биха искали да видят Сауди Арабия като една суперсила в рвгиона, способна да въдворява ред (по Американски) и да се противопостави на Иран и Хизбула. Вечна дружба!

75

Анонимен

преди 7 години

Целия персийски залив е в обхвата на Каспийската флотилия..

74

Анонимен

преди 7 години

САЩ пази израел както Фюри пазеше Кличко

73

До Либералист

преди 7 години

Ей смотаняко, патологичен copocoиден лъжец,дай адреса на тази православна църква и името на православния свещенник,името на епархията и под коя точно православна управа се намира тази църквав С. Арабия, дай да я видим с Google Maps, дай снимки в нета - ти гаден лъжецо!Дай твои снимки като християнин от Мека, лъжецо.Докажи и аз съм съгласен да сключим бас за 100 000 лева за тези две лъжи отгоре.Дай да се обзаложим и доказвай, copocoиден лъжецо!

72

Анонимен

преди 7 години

Не е важно колко са шиите винаги са били по-мотивирани , по-образование винаги са властвали над сунитите.. С много малко хора имат голямо влияние.. Саудитска арабия харчи парите си да създава фанатици и шизофреници.. Докато Иран дава 200мил. на Хизбула с тези пари Хизбула има училища и болници .. Дори християните в Ливан се натискат да учат в училищата на Хизбула защото са най-добрите..

71

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да се бие с Иран с конвенкционални оръжия , Иран са водеща държава в нанотехнологиите , електрониката и комютърните науки.. Имат изключително образовано и мотивирано младо население..3 Нямат ядрено оръжие , но им е нужно , Защото Руската военна доктрина предвижда използване на ядрено оръжие , срещу държава употребила такова срещу трета страна.. Русия никога няма да позволи Иран да падне.. в ръцете на САЩ , освен ако в Иран САЩ не намерят предатели.. което е много малко вероятн

70

Анонимен

преди 7 години

До ЛибералистАМИ РИМЛЯНИТЕ СА БИЛИ ПРАВИ, ПО ТОВА ВРЕМЕ ХРИСТЯНИТЕ СА СЕ ДЪРЖАЛИ КАТО ДИВАЦИ

69

Анонимен

преди 7 години

До СУЛТАН ЕРДОГАН Ти вред ли у главата Азербайджан са шиити , Аятолаха на Иран е Азербайджанец , Ирак са шити половината .

68

Анонимен

преди 7 години

Сащ разрушава арабите. ЗаобиколНо. Не случайно са най умните и царуват.

67

Анонимен

преди 7 години

До СУЛТАН ЕРДОГАНСАЩ НЕ ПАЗИ ИЗРАЕЛ

66

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да победи Иран. .дори и САЩ..

65

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 7 години

ЩЕ НАПАДНАТ ИРАН :)ТУРЦИЯ БЪРЗО СТРОИ БЕТОННА ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА С ИРАН И СЕ ВЪОРАЖАВА, АЗАРБЕЙДЖАН СЕ ВЪОРАЖАВА, ПАКИСТАН СЪЩО, АФГАНИСТАН Е ОТЗАД, САЩ ПАЗИ ИЗРАЕЛ, САУДИТСИТЕ СЕ ВЪОРАЖАВАТ, ТУРЦИЯ ОТКРИВА ВОЕННА БАЗА В КАТАР :)))ИРАК СЕ ВЪОРАЖАВА :)))ЩЕ НАПАДАТ ИРАН :))))