143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 174Ние от нацизма и фашизма нищо лошо не сме видели, само благодарение на Хитлер Добрич, Балчик и цяла Южна Добруджа са в пределите на България вместо в Румъния.Виж, можем с пълно основание да се оплакваме от комунизма, който превърна една просперираща България във втората най-изостанала държава в Европа след Албания.

142

Анонимен

преди 7 години

България е първа по смъртност на населението ние правим политика с костите от ВСВТова какво е и кому е нужноС риск да ме нахокате ще ви питам, има ли този скандал връзка с номинацията на БПЦ за Нобел за мир за спасяването на българските евреи?

141

Индулгенция на комун

преди 7 години

В четвъртък сутринта Зарков, който беше поканен да представи в ефир лидера на БСП Корнелия Нинова, закъсня с минута да влезе в студиото на Нова телевизия и се извини със следната шега:"Извинявайте, че закъснях, но с друга група ченгета от Държавна сигурност крояхме планове как да мъчим нечий дядо!" Този инцидент пишман-президента Радев не го заклейми като индулгенция на комунизма.

140

Анонимен

преди 7 години

"" Индулгенция на нацизма? Радев: Осъждането му е задължително! "".....................аз 'индулгенция' на фашизма не съм видял ... затова пък руския фашизъм (путинизма) се излива като пълноводна река от всяка близка до Кремъл медия и настройва все-повече ниско образовани българи срещу собствените им род и държава.руския фашизъм кога ще осъдим, другарю Президент ?

139

ФИЛ

преди 7 години

КЪДЕ Е МАКОВЕЙ ГЕНЕРАЛЕ

138

WtF

преди 7 години

Тоя що не си хване самолета за ОНД като предишния президент на червените хмери да отиде до КНДР на командировка за държавна сметка , после при Мадуро и т.н.

137

Анонимен

преди 7 години

Това му е първото смислено изказване на президента.

136

Анонимен

преди 7 години

Пак питам - някой може ли да каже какво лошо са видяли истинските българи от нацизма и фашизма? Да уточня само - питам за българите, а не за сърби, руснаци и поляци!

135

nazisraus

преди 7 години

Радев смъквай доверието от това правителство фашизоидно.

134

Veroiat

преди 7 години

Ako ima obesen edin pravosaden ministar ili edna duzina sindikalisti, zakovani na krastove, ste ima savsem drugi komentari...

133

Анонимен

преди 7 години

*** Радев пак се изказал неподготвен

132

АНОНИМЕН

преди 7 години

след толкова простаци,най после има разумен и нормален ръководител на държавата наречена българия,дано да успее.

131

Анонимен

преди 7 години

що никой не осъжда 2 атомни бомби?това защо не е геноцидааа, тове е ценност самарите с тия ценности са счупили доста гръбнаци

130

Анонимен

преди 7 години

Еми то това е прехода едни пият други работят оценяват тия де пият а тия де блъскат съвестно кои признал подигравки даже получаваъ що че пият по цял ден и цяла нощ държавни структори играят на нерви и като ядосат човек за труда си са гузни има една приказка гузен негонен и за всеки влак си има пътници нес купон утре токувиж си изяли хляба от купони че не мислили за работа

129

???????В...????

преди 7 години

Проблемът е на друго място......И........................къде е проблемът др. президент, че не ми стана ясно? Като говориш посочи точните неща..................Та къде е проблемът? Отново...просто питам....

128

до 163

преди 7 години

Невежството беше обяснимо в миналото,сега с толкова източници относно кой създаде комунизма е недопустимо.

127

Анонимен

преди 7 години

аз пък осъждам всякакво козируване...

126

антикомунист

преди 7 години

Също и осъждането на комунизма трябва да е задължително,сиреч и на другаря р.р.

125

Драма

преди 7 години

Като няма драма сами си е създаваме. Колкото до съдене тези явно не са у ред.Нали се имаме за напреднала държава ужким и има свобода на словото, защо и на какво основание ще се съдят това не го разбирам.

124

Анонимен

преди 7 години

САЩ се опитват да използват Хитлер да унищожи СССР, но Хитлер няма пари и унищожава евреите за парите им за войната и тогава САЩ се опомнят, но късно и СССР и евреите плащат милиони жертви.