50

САШО+

преди 7 години

Борисов- охранител от БКП, лъжец и крадец .Погубил много българи с липсващата социална политика. Обричащ на мизерия много от българите .Аз съм честен човек, с рязък израз, но пък точен !

49

Пешо

преди 7 години

Вижте за какво гласувахте?За селския шут,пазача на Тато и некакви малаумници които си играят на нацисти!Ха да ви е честито!

48

Гюнтер до 60

преди 7 години

Русофилски е *** АНУСА дето те изсрррала ,та ееба у мекеррто тъпо да еева

47

Анонимен

преди 7 години

Щом Борисов е избран за трети път ... значи няма по-достоен от него!А вие си плюйте, харесва ми да виждам ядосани русофили :)

46

Анонимен

преди 7 години

Щом рапоня казва за някой, че е честен.........Вярваме ти тикво, а пък ти си най - честен и почтен

45

Анонимен

преди 7 години

Брей,все честни се събраха в туй правителство,!!!Борисов най-честен от всички....хахахаааааа

44

Браво Борисов!

преди 7 години

Много точно го каза Борисов, червените се чудят кво да правят след всяка загуба на избори :)Народа вижда надежда единствено в Борисов и ГЕРБ, затова за трети път ги избира за водеща партия.Руските партии БСП, ДПС, ВОЛЯ - това са рушителите на България!

43

АКО....

преди 7 години

АКО СОЦИАЛИСТИТЕ СЕ БЯХА ОБЕДИНИЛИ С ПАТРИОТИТЕ И ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ВИЕ ОТ ГЕРБ И РЕФОРМАТОРИТЕ ЩЕХТЕ ДА СПИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ВИКАТЕ КАКТО ПРАВИХТЕ ПРИ ОРЕШАРСКИ ЗА ГЛАСУВАНЕТО НА СИДЕРОВ ЗА ЗЛАТНИЯ МУ ПРЪСТ А СЕГА ПАТРИОТИТЕ ИЗЛЯЗАХА НАЙ ЧЕСТНИ КАТО ГЕРБ /хахахаха/ ЩЕ ВИДИМ ДО КОГА

42

Орфей

преди 7 години

Преди да е имало натцисти,либерали,комунисти,капиталисти и други исти...,е имало една държава(страна),която се е наричала България....и хората(населението) в тази териториясе наричали Българи,Българите тогава не са били "исти" и държавата е преуспявала,просто защото са били Българи.Как така 1000 години няма и помен за срам,че сме потомци на тази страна,а за няма и 300 и няколко се изакахме(изсрахме) на метеното?

41

каракачан

преди 7 години

праеилно,ама много праиилно.тази точност е нема нииде и както казвам всичкото българин да се строи на плаца че армия ще да прааим.иначе нема ток нема вода у кварталу.ха ха ха.бургаски акълю има тоз човек от парите ще да е йодните.

40

от чужбина

преди 7 години

много точно, много правилно,всичкото изказване абселютно правилно.вие сте най-добрите; айнц,цвайнц,драйнц...айдеее всичкото българин на реисо и у еуропа.даите репортажи от автогара софия,ОЩЕ колко много замонаващи има,аааа тез добри условия в родна булгария на КОЙ ги оставяте???аааа не така.

39

nkavrakov

преди 7 години

Това правителство е като от филм на ужасите.България я чака кошмар от който излизане няма да има скоро.

38

На бас

преди 7 години

Този човек ще вкара Европа в поредната криза с тези фашисти!

37

Анонимен

преди 7 години

Браво на Борисов !Ами изключително изчерпателено и аргументирано изказване . Какво друго да каже човека ?! БСП ,жалки сте !! Никога повече няма да докоснете властта,ако щете и оставка поискайте за това,че Борисов не е редовно избръснат ! Агонията ви ще продължи още малко и скоро ви очаква смърт !Нагли комунисти,докарали ни до тук,довижданеееее !Сега е ваш ред да си изтъркате клавиатурите в писане на минуси.Давайте смело,минуси след минус ,знам,че само за това ставате !

36

hjklm;,mncx

преди 7 години

точен изказ на Бойко

35

плефнню

преди 7 години

хайл аккбар другари толерантни седеерастиВиинету още ли Ви баламосва кат индианци

34

Фюрера

преди 7 години

Само честни калудки в това правителство. Благо да му стане на човек като им види физиономиите.

33

Хитър Петър

преди 7 години

Никога не вярвайте на хора и партии, парадиращи, че са патриоти и националисти. Ако има истински такива те няма да парадират, че са патриоти и националисти и няма да искат да се натикат на всяка цена във властта.

32

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

И тук е мястото да попитаме кака ***... - колко портрета на бащицата на народите красят Позитано 20... - като се има предвид, че той е избил два пъти повече хора - и то в мирно време, и то свои сънародници...

31

Анонимен

преди 7 години

Ако дори милион българи са гласували за Симеонов, те не са знаели че той е нацист. Оставка!