18

Анонимен

преди 7 години

Двама бургазлии - шизофреник рита бабичка в Бургас, Симеонов напада бабички по границата ?? Има нещо гнило в Бургас

17

Какво излиза?

преди 7 години

Трябва да си мерим не само майтапчийските жестове, но също и шеговитите изрази в неофициална среда, защото някой иска да наложи цензура навсякъде. Но такава цензура, каквато му е изгодна на него.Останалите народи могат да бъдат обиждани всячески и задължително да не отстояват националните си интереси, ако това дори и съвсем малко накърнява интересите или дори само капризите на онези, които се опитват да ни налагат тяхната си цензура.Нашите управници пък козируват на въпросните капризни цензори!

16

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

ХАА СЕГА КЪДЕ Е ВОЛЕН БОЛЕН, КОЛЕГАТА МУ, ДА КАЖЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ ВАЛЕРИ. ИЗВИНИ СЕ БЕ, ХАХАХАХА ЕЙЙЙЙ УЖАС ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. НЯМА ОПРАВИЯ В ТАЯ ДЪРЖАВА.

15

zeus

преди 7 години

До Анонимен 13Зависи какви комунисти ще се ловят, ако са истински не са останали много, ако са пребоядисани като демократи оставаме без политическа класа :)

14

Анонимен

преди 7 години

До Евгени Канарчев Прав си да дойдат танковете, но да дойдат руските!

13

ф

преди 7 години

А комунистите пък са страшно възпитани ,ама в дух на анти християнство .Затова и света е в такава морална криза.Я се огледайте преди да обиждате фашизма.

12

Анонимен

преди 7 години

не си жертва на никогор а само на собствения си умствен капацитет!Когато човек няма акъл и необходимото образование да знае какво да приказва, така е.......Лошото за България e ,че ид.и.о.т.и ни управляват в последните 30г

11

БУРГАЗЛИЙКА

преди 7 години

ЖЕРТВА СИ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ЛАКОМИЯТ ТИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ ЗА.ДНИК...

10

до 6

преди 7 години

От седем души си направил статистика. Видимо си много бос, но пръскаш отрова за всеки случай.Жертва на фашизма не са само евреите, а многобройни други граждани - роми, поляци, българи, унгарци... Жертва на фашизма са хората!Фашизъм е да мразиш и да вменяваш качества по-лоши от собствените си, на другите.Говориш с чувство за превъзходство, което също е фашизъм.И това не е нито филство, нито фобство, а е лошо възпитание и лошо образование.Липса на ценностна система.

9

сминдух енд чесън

преди 7 години

И на какво кълве съвременния български фашистркато гледам лесно е

8

Burzum

преди 7 години

Ба жертви ,питай бабичките какво е да си жертва ...изтрихте ли вече по хард снимките от фейсбуците....Хайл Баце!

7

Обединени предатели

преди 7 години

Махай се продажник, излагаш България само! Гледай си хотелиерски бизнес.

6

BG

преди 7 години

Много е странно че всички русофили и комунисти изведнъж почнаха да плюят по "фашистите", въпреки че аз лично не познавам човек симпатизиращ на социалистите които да не ... мрази евреите !!! Доказателство може да бъде и форума тук - ако има някаква публикация за евреите, вижте само колко негативни коментари ще има от страна на русофилите !! Същите обаче сега непрекъснато плюят срещу "фашистите"

5

Евгени Канарчев

преди 7 години

"По-добре танковете да дойдат !" - стар, изпитан метод ...

4

Анонимен

преди 7 години

Ау, ами сига ко ша стани с хотелчето ми?

3

д

преди 7 години

Новини да има.Всяко чудо за 3 дена .А ,че България пак няма да строи магистрала Хемус журналистите не говорят .....Защо не следите за това обещание на Бойко .Бойко ,не е само София приятел ,огледай се ,България е 111 хил кв км .

2

Патриот

преди 7 години

Ще плащаш с лихвите за смачкването на патриотизма в България1

1

zeus

преди 7 години

Е как ще подадеш, тъкмо захапа коала и разни лоши хора искат да го остави. Дано публикуват записа, та сами да чуем какви ги е наговорил.