47

Анонимен

преди 7 години

Човекьт е бил, тежко психично болен, а те са го изпратили да се прибере на домашно лечение!Няма такава дьржава.

46

питанчо

преди 7 години

към пост 47и.з.род - думата със звездичките

45

Българин

преди 7 години

И на мен ми говорят често извънземните.

44

питанчо

преди 7 години

Що за *** трябва да си , за да ти доставя удоволствие да причиняваш болка някому ?

43

ваня

преди 7 години

Този ******* заслужава да получи един истински "земен" ритник в задните си части,за да усети болката, която сам е причинил! Подобни насилници никак не обичат да им се причинява болка. Отгоре на всичко се прави на луд, за да избегне наказанието,което му се полага! Я го виж,ти! Хитрец!

42

Зиг

преди 7 години

Грозната сцена не е, че тоя я е ритнал. Грозната сцена е отношението на останалите след това.

41

Една жена

преди 7 години

До Анонимен 23Болно момче ли!? Ако не беше "опитвал всичко, каквото излезе" по думите на майка му, дали щеше да е болен!? Не е като да се е родил с увреждане или да се е разболял от рак! Ами да се беше хвърлил от високо, не да осакати възрастната жена! Щ о не нападна някой по-як от него, ами безпогрешно е избрал най-беззащитния човек наоколо, а? Май не е чак толкоз луд, колкото се опитват сега да го изкарат!

40

мнение

преди 7 години

Когато искаме да осъдим някого , намираме причина,когато искаме да го защитим , намираме начин. българско правосъдие

39

Мейзър

преди 7 години

Те Мейзър не могат да вкарат на топло за 50години вие чакате присъда за този гамен!Държава няма!

38

Ром

преди 7 години

Вьрнах видео кадьра на няколко пьти, направи ми впечетлени колко неуважително са подходили кьм старицата хората които били на спирката, подпираха я като някакьв предмет и след като дойде автобуса всички хукнаха да се качват, типично бьлгарска работа!Абе хора, пьрво я придружете до пейката, второ извикайте полиция, бьрза помощ! А те я оставиха по средата на спирката и горката залитна и си счупи таза!По добре да бяха я оставили старицата на земята и извикали бьрза помощ!

37

извънземен

преди 7 години

Тълпата е родила хора като Хитлер, но не тълпата е родила Гьоте или Моцарт.И ако ме видите на улицата, ще ме помислите за човек, живеещ на социални помощи или клошар, зависи какви са ви критериите за УСПЯЛ, но аз не се чувствам така.Така че "извънземните" са сред вас, просто не са това, което си представяте)Лек ден!

36

Пак глупости

преди 7 години

Извънземните как ги е приел - през носа или венозно? Гледайте хубава сега как и този ще го измъкне нашата "правораздавателна" система. И журналята е крайно време да кажат какво е семейството на този нещастнuк - има ли тате герберче или кука, мама каква е и т.н.

35

Анонимен

преди 7 години

Болният се въдворява на задължително лечение по Закона за здравето след съдебно решение по частно наказателно дело. С решението се определя КЪДЕ (в кое специализирано психиатрично заведение) и КОЛКО време ще продължи лечението. През това време и до влизането на съдебното решение в сила болният е в изолатор в психодиспансера. Което не е удачно, защото това са 14 дни в психодиспансера, който няма ниво компетентност за лечение на болния от шизофрения и в този смисъл животът и здравето му са в опасност. Особено при суицид (опити за самоубийство) и кетатонен ступор (не яде и не пие вода).

34

:(

преди 7 години

Дано женицата има син 120 кила, който също си контактува с извънземни. Този мухъл трябва да бъде наказан.

33

Митолог

преди 7 години

Подтикнали го...... Що не отиде да се метне от вълнолома-като медцинската сестричка преди време-ами се гаври с беззащитна женица???!!Хитро коп&л& ще излезе тоя ...........

32

LosHo

преди 7 години

Аххх тези зелени човечета! Все се бъркат, където не им е работата!:))))

31

Анонимен

преди 7 години

нощните вълци с моторите от Москва са духовете на бияча.

30

Полицай

преди 7 години

Пращат ни една вечер за нападение с нож над жена.Тъмно е ,посред нощ 2 часа е Влизаме в входа отвън чака линейка,но не смее да влезне във входа.Няма ток и трябва с фенерчета за да си проправяме път,а сме извадили и пистолети.Знаем ли може да ни изколи във входа.Стигаме предполагаемата врата.Отвън всичко в кръв ,но жертва няма.Звъним с викове Полиция отвори.Вратата се разтваря леко и налудничава глава с кървав нож се подава под светлината на фенера с шепот шшшт ..ТЕ СА ТУК! ИЗвънземните са тук!

29

извънземен

преди 7 години

До АнонименТОЗИ СУБЕКТ СЕ НАРИЧА ЗАПЛАХА ЗА ОБЩЕСТВОТО!.........И се прав и не си.Помисли какво казваш, един човек е заплаха за обществотото- колко хора е това общество? Ако това общество не беше инертна маса от жертви, този субект нямаше да го има.Един тормози стотици, еми сори, ама тогава сте си виновни.Общество не се става с възмущения на записи от клипове, но пък е сигурният метод да станете тълпа.Е станали сте.Кой е лудият сега?

28

Анонимен

преди 7 години

Има виновни,разбира се.Първо се сещам за тия в местния диспансер,които не са го лекували добре,не са контролирали състоянието и не са го хоспитализирали при нужда.