44

Анонимен

преди 7 години

Аз пък си мислех, че са се изпозастреляли за паркомясто.

43

Анонимен

преди 7 години

Сега дали им се радват на тия 100 000 лева...

42

Tarator

преди 7 години

е задържан Драгомир Драганов....Драгомир Драгомиров бил подизпълнител.......тежко пострадало е младо момче на около 30 години...

41

Анонимен

преди 7 години

И у краварника всеки ден се гърмят че свикнеме така е при демокрацията.

40

Анонимен

преди 7 години

До ДО 29Крим е руски. Въпросът е затворен, продължавай да квичиш. Впрочен темата няма нищо общо с Русия, но щом искаш да квичиш и споменаваш Русия, продължавай...

39

Анонимен

преди 7 години

Ти ще си ми мацко новата тупалка,твойто яко дупе плаче за бухалка.Не ми се оправдавай, че си много малка,твойто секси дупе става за бухалка!

38

до 19

преди 7 години

Така е., (но кой дава ей така пари на заем в такива големи размери) да не ги е давал, или просто е останал с пръст в уста и ония са решили да го бъзикат. И нещата си стават, да.Отиваме към голяма дивотия, ненаситност и алчност.Не знам кой крив, кой прав, но напреварата за лакомия до това води - безрасъдство.Тия са почнали да шикалкавят, и на тоя са му избили бушоните, щото сумата си е супер сериозна. И хване ли те големият яд, отърване няма.

37

Анонимен

преди 7 години

А и са чудесен индикатор за това накъде върви Русия. Ако пишат яко, както напоследък - не върви на добре :D

36

дребен производител

преди 7 години

Имате ли представа, какво означават за една малка фирма 100 000 лева !? Заплати на работници, материали на консигнация, ипотечен кредит на единственото ти жилище ! Бай Драго нито е първия, нито последния изпушил. Спомняте ли си случая в Бургас със застреляната банкерка ? Стотици са подобните случаи. Така, че тези назначени бизнесмени, които гледат нагло и казват - Да, дължа ти, но нямам, убий ме ама нямам, да внимават какво си пожелават !

35

ДО 29

преди 7 години

То понеже в Русия не се стрелят, а играят на жмичка!?! Другаря Кадиров ако ти хареса жената ще я опъне пред тебе и нищо не можеш да направиш - това е руската демокрация!

34

Анонимен

преди 7 години

Абе понякога ги съжалявам. Това си е най-долната работа - преписвач. Дори не пишеш, а копи-пействаш като мънки. Само мога да си представя колко пият вечер, то това надали се издържа лесно. Мисля, че докарват малко над МРЗ. Колкото и да си бърз, за 2 стотинки на пост надали докарваш много на ден.

33

Циник

преди 7 години

Цитат: "...младо момче на около 30 години.." !!!Майстор Йода:"На 800 години като станеш...може и джурналист да станеш!"

32

Анонимен

преди 7 години

Сле 10 години в ЕС демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

31

Анонимен

преди 7 години

32, разбрахме го това. Давай следващата опрна точка.

30

Анонимен

преди 7 години

Великата България с великия стандарт на живот фалира два пъти и изгуби Студената война.

29

Анонимен

преди 7 години

Преди демокрацията - за всеки имаше гарантирано работа, спокойствие, сигурност, дом който никакъв частен съдебен изълнител не може да ти вземе, почти нулева престъпност, образование и здравеопазване на световно ниво достъпни за всеки. При демокрацията - убийства, мизерия, наркомани, проституция, най-висока смъртност в света, цели обезлюдени райони, бадни мародери по селата. Но демокрацията не е виновна, нееее, неее, виновни са българите защото са прости, не е виновна демокрацията.

28

Бай Иван

преди 7 години

Колко още такива хубавци има дето дължат пари, че ако тръгнем да ги трепен народ няма да остане в тая пародия на държава

27

до 28

преди 7 години

Не се иска талант. Това си е работа като всяка друга. Единствената разлика е, че се плаща в пици, а не в пари. Просто хората са принудени, всеки се бори за хляба. Срамна работа няма.

26

Анонимен

преди 7 години

до 24, страшно си ***, в америка да няма ГЕРБ, че се стрелят всеки ден????на теб жена ти ако ти изневерри сигурно пак ГЕРБ ще ти е виновен......

25

Анонимен

преди 7 години

Ама не мога да им отрека, заработват си парите. Всеки ден едно и също - банани, бай Тошо, лошият ЕС. Признавам, иска се талант всеки ден да си лалаш едно и също като луд на пъпа си. Я кажете, друзья, кой от вас заработва най-много?