77

Анонимен

преди 7 години

В Австрия са забранили бурките,а навлеците ще полагат обществено полезен труд за взети помощи.Който откаже ще бъде поканен да напусне страната,защото новият закон включва това като част от интеграцията т.е. отказът за полагане на обществено полезен труд ще бъде считан като отказ за интегриране.Сага да кажат нашите политици.... докога ще издържаме безвъзмездно кърлежите стари и нов внос ,при положение,че държавата е в колапс!?

76

Анонимен

преди 7 години

В исторически план от мюсюлманските народи по света, населението за нищо не става, за работа не ги търси, те са по войните от дълбока древност, да се разрушава, да се воюва за религията. За това са и бедни и глупави, ако не беше петрола и Дубай, Кувейт и останалите държави щяха да са на същото положение.

75

Shark

преди 7 години

До али. Ще видим колко си знае интереса Германия. Това е бомба със закъснител. Няма такова нещо като мултикултурно общество, а бежанците не желаят да се интегрират. В Германия има турци второ и трето поколение, които не знаят немски и живеят изолирано. Това е потенциална заплаха за бъдещи проблеми. А колкото до нас, би ли ми обяснил как точно изгонихме милиони съграждани?? Хайде недей да лъжеш и да подвеждаш младите, които не помнят това време. Никой не ви гонеше, сами решихте да си тръгнете!!

74

Junk altov

преди 7 години

Pensionerite v germany sa 87 procenta. Ako jiveiat oste 40 godini nekoi trebva da izkarva pari za tehnite pensii i kruizi...v Antalia

73

Анонимен

преди 7 години

Германците си знаят интереса. Ще ги спукат от работа и след няколко години шут в г-ъза.

72

Анонимен

преди 7 години

Вчера Германския парламент прие закон който улеснява депортирането на емигранти обратно.Почна се.

71

Erli

преди 7 години

Lajete.Vsichki zaeti hora s obuchenie i podobriavane na kvalifikacia sa chast ot trudovata grafika na balance v edna darjava. Obuchenieto e sasto trud i se vodi na precizen otchet.

70

Циник до 87

преди 7 години

Нахъсени - да!Работници - не!

69

Анонимен

преди 7 години

Германците са умен народ. Снабдиха се с млади нахъсани черноработници които ще работят робски за жълти стотинки.След 5-6 години когато войната стихне и разрешителните им за престой изтечат шут и чао.

68

Collateral damage

преди 7 години

Е от време на време убиват по няколко германци или изнасилват някоя немска тинейджърка, но демокрацията може да издържи , какво са за европейската демокрация 20-30 души на месец.

67

BM До 84

преди 7 години

Защо сравняваш турците и ***. Турците са много по-българи от нас понякога, а и са по-трудолюбиви и скромни хора. Явно не познаваш нито един такъв. Дори боята им е по-светла от на повечето българи.

66

Анонимен

преди 7 години

Това не са бежанци, а лабораторни мишки. Западноевропейците и те. Ние също.

65

Циник

преди 7 години

Ще интегрират - афганистанци....талибани, и муджехидини, които освен да произвеждат опиумен мак , да гонят козите, и да лъскат калашници - друго не знаят! Ще интегрират фанатични първобитници, които са закърмени с овраза към неверниците, и освен корана не се интересуват от друго! Това което става е набъбването на RANDGESELLSCHAFTEN (периферни общества) развъдници на терористи, и убийци! Ще хранят собствените си убийци!

64

Анонимен

преди 7 години

"Работа е важна, но не е всичко"Това май го пише в корана.

63

да

преди 7 години

ти животното течаща вода не е виждало през живота си, жена си я спечелил, защото пръв от всички в селото успял да я из'насили, но иначе човек ще става...е, няма да станеда се връщат, откъдето са дошли доброволно..да не стане доброзорно

62

Анонимен

преди 7 години

Германия е мотора на Европа и света.Русия е гроззното лице на човечеството.

61

В Германия

преди 7 години

Отдавна са готови финансите за връщане на повечето бежанци към родните им места.Ще оставят около 200 хил в Германия, другите ги махат.

60

.

преди 7 години

от нищо не се е възраждала Германия, от пепелищата я възстанови Америка като кукла на конци срещу Русия - нищо повече

59

да

преди 7 години

ами върви ти се заселвай в обезлюдените села, бе гражданчеа тия п'аразити като ги искаш толкова..вземи си ги у вас..а по лесния начин наистина ще стане..на един от тия му теглихме куршума на границата и готово

58

Циник

преди 7 години

Лъжите на "контролираните от Мурксул-ханъм" медии не са спирали! В една Германия с реални около 5 000 000 безработни собствени граждани, продължава да се говори за интегриране на социалните търт*еи ( защото те са такива, а не бежанци) в пазара на труда! Откровено враждебните на европейската цивилизация алаходупци биват "ухажвани" всячески за сметка на законопослушния гражданин! Милиардите ограбени от европейския данъкоплатец продължават да текат в гърлата на терористи, и убийци! И край няма!