10

Анонимен

преди 7 години

Не обиждайте премиера!! Той има тясна специалност "Въртенето на бухалката към длъжника в посока обратна на часовниковата стрелка". И за това се иска умения, интелигентност и задълбочен анализ. Може би ще разработи следваща тема "Влияние на бухалката към връщането на взетият кредит". А Цецо Цървула ще работи на тема " Свиренето на вятъра в ушите при пробягване на отсечка от 100 метра".

9

Анонимен

преди 7 години

САЩ плащат огромни заплати на хората заети в науката и затова има това масово изтичане на мозъци от цял свят към САЩ. В България се прави обратното - плаща се мизерно и после някои се чудят защо хората нямат и желание да работят и бягат към нормални държави.

8

сравнение

преди 7 години

Китай инвестира повече пари за наука от Европа, а до 2020 г. ще надмине и САЩ.====Както виждаме, има резултат. Китай стана икономика номер 1 в света.

7

Krom

преди 7 години

Малко го докарва до 13 конгрес на БКП.... та, до 2030 година обещавам нови обувки, до 2040 година обещавам ... е, и аз Ви обещавам, че след 350 години ще догоним Нигерия. Ако не стане, тогава пак ме потърсете - ще се извиня.

6

сериозно

преди 7 години

Не им вярвам! кой ти разбира научните статии в бг, та да те оцения някой? То до преди 5-6 години нямаше достъп до научна литература. Абе моля ви се. Дори да правиш нещо- ще те смажат, ако си неудобен на онези с титлите, но без приноси в науката, дето им четат работите само в България по събиращи прах списания.

5

Анонимен

преди 7 години

Наука има там където образовани и умни хора се борят за нейното развитие. У нас кой управлява, пожарникар - полуграмотен и нечетящ, асистиран от ВИФаджия, РАБФАК ови тетки, УНСС завършили с платени дипломи. Тези хора нямат необходимост от наука, те не разбират значението на думата наука. Простите американци събират от цял свят най-доброто, плащат му добре и работи за тях. Ето защо са напред и им дишаме прахоляка. И все по-неуки идват което показва, че бъдеще няма.

4

Анонимен

преди 7 години

Ако искаш нещо да не работи, плащай за хората там мизерни заплати. Тогава със сигурност то няма да работи, независимо дали става дума за наука или за банков надзор например.

3

Ss

преди 7 години

Да ама пък по продажба и взимане на наркотици и алкохол сме в топ 3 !

2

Анонимен

преди 7 години

Жалко за страната ни, с този учен премиер! Доктор на всички видове науки.

1

Анонимен

преди 7 години

Със заплати на хората на науката близки до минималната, наука не се прави.