56

Анонимен

преди 7 години

Мир на душата му!========--------------========Обаче да ви кажа честно, писна ми всичките медии в България и света да са се превърнали в някакви некролози, пишат се само негативизми, колко човека катастрофирали с най-големи подробности, само гадости, само смърт по тази преса.Ако наистина трябва да се съобщава за *** на някого може да става в отделна рубрика без възможност за писане на коментари.

55

Анонимен

преди 7 години

Крал,не крал,не знам?! Ама поне ако е крал,е имал дупе за това...и акъл!А вие какво имате бе голтаци такива! На две магарета сламата не можете да разделите,ама иначе пищите като настъпани мишоци по форумите!Бог ще му отреди,каквото е заслужил,но поне лека му пръст.На много хора е помогнал и имного добрини е направил!

54

шматка

преди 7 години

До 57ХахаНе си ли чувалДобрите в раяЛошите където си поискатКакви неудобства те гонят

53

до 52

преди 7 години

Йордане, в началото на изречението сеществителните се членуват с пълен член.

52

Анонимен

преди 7 години

И този и Ваньо Танов умрехаот едене и пиъеньепиене - торбички на очитепаразити

51

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е само един - Кой ще е следващият, който ще получи инфаркт?

50

шашко

преди 7 години

По аналогичен начин почина и Ваньо Танов - сам , на вила , от инфаркт.Твърде съмнителни съвпадения.Странни " случайност" , не мислите ли?

49

Анонимен

преди 7 години

Грипена е 4-но по-скъп и го продава държава , която няма никакви позиции. ГриПен е много по-слаб от всички изтребители в тоя клас особено по дължина на полета.Очевидно е че някой натиска за тях за по-голяма комисиона . Едно е 10% на 16 милиона за ф16 , друго е 60 милиона за грипена.

48

до 62

преди 7 години

Тези Грипен са най-смешните изтребители на света - с един двигател волво и характеристики които ги оставят назад от всички истински изтребители!

47

nkavrakov

преди 7 години

Една радостна новина.Господ прибра един от многото хора които участваха в съсипването на държавата и в частност на медицината.Участваше.в далавери за милиони от Военна болница,част от лекарската мафия.

46

шматка

преди 7 години

Сам на някаква си вила далече от всичко живо.Умира от инфаркт.Да бе.

45

читателка

преди 7 години

Бог да го прости! Сега вече ще бъде съден от...до.Там няма милост, подкупи пък хич...

44

Думите са излишни

преди 7 години

Бог да го прости

43

Андрешко

преди 7 години

Ами показните разтрели в София на доктора и други видни мафиоти,когато тиквун беше гл.секретар на МВР и се спря практиката "ние ги хващаме те ги пускат" и полицията не хвана никакъв убиец. Дали това са все случайности?

42

Надя Николова

преди 7 години

Не е хубаво да се говори лошо за починал човек,но откъде е имал пари за градинар и за всичко останало?Трябва да се направи проверка на всеки един заемал и заемащ държавна длъжност и при невъзможност за доказване на произход на доходите да има конфискация.

41

u4en

преди 7 години

Много интересен манталитет има българина! Който може краде поне в 90% . Всеки мисли че е велик. Че ще си живее като цар. А почти винаги печелят жените. Примери-Ил.Павлов..Кюлев ..Илиев...Манол Велев..Луканов..

40

Йордан

преди 7 години

Човека имаше и предишен инфаркт преди десетина година. Просто се е случило.Какви са тези конспирации ...

39

генерал?

преди 7 години

Аз нямам нито вила нито градина,а той и градинар си имал?

38

Анонимен

преди 7 години

Един крадец по-малко.Чакаме и Кадурина.

37

До 42

преди 7 години

Терминал 2, но само към Русия и Израел.