64

Анонимен

преди 7 години

Без да желая да омаловажавам успеха на момчето, което без съмнение е талантливо и трудолюбиво, но чудя се наистина ли намирате тая блудкава посредствена компилация за добра песен, пък "различна" била, пък неНам си каква.., според нашите спецове. Нищо подобно, според мен - типичната блудкавия в блудкав конкурс, подобно на Полината миналата година. Интересна беше неуспялата песен на Поли отпреди няколко години, както и оная злополучната на човека глас.

63

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваНе мисля, че отвяната ти глава може да бъде критерий за каквото и да било. Но явно и някои от журито са били отвяни от нещо.

62

Стига ревахте!!!

преди 7 години

Парчето на Молдова беше 10 пъти по-яко и от нашето и от това на Португалия а даже не ги класираха. Пуснете си го да се накефите.

61

mnenie

преди 7 години

Победителят ми приличаше на Мариус Скуркински в опит да изиграе Чарли Чаплин. Преди 100 години такава песен и такива жестове може би щяха да изглеждат модерни, но през 2017 ми се сториха смешни.Приличаше ми на неосвидетелстван психар с претенции за културен естет сред тълпа от невежи.

60

Анонимен

преди 7 години

Mnogo po dobri imasche sa parvo vtoro i tn mesto

59

TT

преди 7 години

Много завистници в тоя сайт бе. Момчето беше страхотно, изпълнението и песента на ниво. Според мен Крис ще има супер бъдеще. Дано славата не го променя и да запази скромността и позитивизма в себе си. Има правилното поведение и нагласа. А пък вие дори и не смеете да мечтаете за подобен успех, само стоите зад мониторите и критикувате. Като някакви пишлемета сте тук коментиращите, неосъзнати, не искащи да разберат важните неща в живота. А съм сигурна, че сте на 20+ години. Покъртително!

58

Анонимен

преди 7 години

До бг 78Ако наречем нещата с истинските им имена, то португалецът спечели съчувствието, а Кристиян - възхищението на зрителите. Нека да е живо и да се излекува момчето от Португалия, а Кристиян и всички ние да сме горди с представянето си! Не е честно така, но ако конкурсите са всяка година, то животът не дава всекиму да е здрав ... и жив. Определението ми за постигнатото от двамата претенденти би било Sympathy vs. Pride.

57

Браво на Кристиян

преди 7 години

Второ място пак си беше добре за Кристиан! Той е все още много млад, има вероятност на следващата и по следващата евровизия да спечели!

56

Анонимен

преди 7 години

Ако беше пял песен против Русия щеше да стане на първа позиция.

55

бг

преди 7 години

Спечелилият първо място е композитор , автор на текстове и певец и напълно заслужено е първи, въпреки че в изкуството няма първи ,втори и пр. Хубаво е че Кристиян спечели ,но не трябва да се възприема прекалено сериозно и просто да продължи да работи.

54

Анонимен

преди 7 години

Свърши и този безмислен конкурс. Ще напишат някалко статии за победителя и невярвам песента на победителя да натрупа 100 милиона слушания.Песента на Крис е слаба но поздравление за втората позиция.

53

бунчо

преди 7 години

Защо в статията не пише че Украйна е гласувала против България?!?!?!Не ви о удобно ли кво?!?!Нали наш Певню пръв ходи да ги подкрепят,а кво стана нацепиха ви го ......*** народ сте българите,и *** ще си останите....

52

Анонимен

преди 7 години

Кристиян е чаровен и талантлив. Португалецът обаче беше класи нагоре.

51

Анонимен

преди 7 години

Абе, хора, зарадвайте се малко!Евровизия е супер конкурс за млади талантливи хора.Кое ви дразни?-хората, които са супер, или хората, които са млади, или хората, които са талантливи?Ако някой от вас е пропуснал младостта си, кой му е виновен?

50

Анонимен

преди 7 години

До Каракачановдобре,вече се съгласих с теб и ставам от тук,че имам работа да върша. и аз се извинявам,че се заяждах с теб,но се дразня,когато на някой нещо не се признава. а и когато плюем по българи.

49

Анонимен

преди 7 години

До Кошслукова,не само това. трябва да си татуиран целя, да можеш да се напиваш и да си биеш жената, да си всяка вечер със силиконовите кифли в чалготеката.......това са си все белези на бг - мъжественост. а когато нямаш пари за чалготека или проста.кеси, да си пуснеш телевизора в 22.30 - слави осигурява всичко безплатно. дои и концерти.

48

факт

преди 7 години

Важното е че Путин пак загуби. Повярва си като спечели Брекзит и Тръмп, ама после само загуби.

47

Zlatena

преди 7 години

Хора трябва да се гордеем със второто място на Евровизията в Киев Крис надмина успеха на Поли Генова миналата година е не сме първи заради журито които всяка година си гласуват по политически пристрастия .

46

Патриот

преди 7 години

Нашия ако беше се състезавал за Германия например, щеше да спечели с 200 точки разлика! Браво момче, главата горе и напред!

45

Гошо

преди 7 години

Озлобеният ,робски акъл не приема чужд успех.Те за България в Европа знаеха само покрай жриците на любовта и църните ни джебчии.Второто място си е голям успех.Песента му беше по-добра от 90% от останалите, изпълнението също.И айде стига с нападките за вида и ориентацията му, още ми изглежда девствен и неосъзнат има време да влезе в правият път.Важното е,че има талант и се труди и ни представи достойно.