77

Анонимен

преди 7 години

Това е грижата на държавата! Не оставят никого на улицата. Не е като в САЩ, където половината население живее във фургони и каравани.

76

Анонимен

преди 7 години

Добре, че можем да четем и на руски и други езици, че да се посмеем на тази неподписана статия. Ако бе писана в 19 век можеше и да повярваме на написаното. Толкова ниско ли сте плонжирали. Новите сгради са модерни, видях им плановете, достъпни са. А гласуването там е по нета. Да живе интернета, но уиндоус 10ц е назадничев. Но пък открива пътя на частните независими нет мрежи като противодействие на фалшивите новини.

75

Анонимен

преди 7 години

ВМЕСТО ДА ХВЪРЛЯТГ ПАРИ НА ВЯТЪРА ЗА ФАЛШИВО САНИРАНЕ, ТАМ СЪБАРЯТ ПАНЕЛКИТЕ И СТРОЯТ МОДЕРНИ И КРАСИВИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ.

74

Анонимен

преди 7 години

МОЛ-ове трябва да има, офиси трябва да има, стъклени небостъргачи трябва да има....парите трябва да се перат !

73

Анонимен

преди 7 години

Добре, няма да купувам старо строителство в Изток и Яворов :) да не остана с кредит и без апартамент ако пристигнат червените на власт.

72

Тъпизъми

преди 7 години

Евразийската столица Москва отдавна е назад при азиатските столици във всяко едно отношение , тръгнали разни псевдо съюзчета да правят ........ най големите центрофуги останаха извън център , толкова за великата пристройка перестройка ........ толкова си могат псевдо другарите от снежната пустиня ......

71

Браво Путин.

преди 7 години

Русия строи големи блокове и се развива. ЕС затъва в блатото на бюрокрацията и евроатлантизма и се боят Путин да не им срита сламената колиба дето са я построили. А САЩ вече е регионална сила, крие се зад една стена защото ги е страх Мексико да не ги набие

70

Анонимен

преди 7 години

Назрахте се стази Русия, омръзна ни!

69

един там

преди 7 години

Прекалената загриженост за и прекомерната ангажираност с Москва на руските власти, всъщност не от полза нито за самия град, още по-малко пък за провинциалните градове, градчета и села!По този начин руските власти създават условия именно за пренаселването на Москва и региона, за сметка на което цели руски региони се обезселват все повече и повече!

68

аз

преди 7 години

Държавата им обещава например апартамент с "равностойна" площ - но не и равен по стойност - в същия квартал.Какво има да се коментира? Жилището е остарло и неподлежащо на ремонт, оценяват го за 100 ?, за новото 100 000 ?. Но това въобще не е гонене,да не си помислите друго.

67

Анонимен

преди 7 години

Москва е може би най-скъпият град в света какви хрушчовки ви гонят в 21 век един апартамент там струва милиони, фуу *** народ ей.

66

Анонимен

преди 7 години

Нормално, Москва винаги е била руското лице пред света. Водиш един чуждестранен гост от типа на Анри Барбюс, цъка той с език и си вика "Глей, глей, ейййй, голямо нещо!", прелетят самальотите над Червения площад и всички охкат и ахкат.В същото време на 50 км от този рай има хора, които живеят без ток и течаща вода.

65

един там

преди 7 години

До анонимен 71,То го пише дори в статията! събарят им старото жилище и в замяна на него им дават ново с равна същата квадратура или по-голямо! Аз също мога да намеря негатив в тази статия но той далеч не е този, които са се опитали да ни пробутат! Негатива е, че докато в Москва бутат и хрущовки в задоволително състояние, в дълбоката руска провинция има руснаци, живеещи в жилища, в които е невъзможно да се живее! Затова и Москва продължава да расте, а провинциалните градове и градчета- западат

64

Анонимен

преди 7 години

Измислиците стават все по-големи, скоро може да се окаже, че в Родопите живее племе канибали-***, правещи черна магия на Льо Пен и пречещи на Россия да стане нормална държава.

63

Анонимен

преди 7 години

Тези дни опорките са много активни. Все по-базови стават и все по-силно лаят. А толкова се надяваха Льо Пен да спечели... И ***... И оня в Холандия... И...Ех, мъко руска, край нямаш :)Пишете, товарищи, че да не ви отзоват в Москва, да видите какво е хубаво жилище.

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87Такива страхотии могат да ти се случат само в т.н. руски свят.

61

Анонимен

преди 7 години

Ако откажеш режат малкия пръст на детето или на друг член от семейството ти.Не приравнявай всичко с родния ти Воронеж, моля.

60

Анонимен

преди 7 години

Русия - казарма "Гулак" !

59

борис

преди 7 години

Че то и у нас беше така.Нашите комуниги бяха го научили от руските.Моето семейство имаше хубава къща в 500 м двор, но през 1984 комунистическите бан дити решиха да строят панелен блок.Дадоха ни две кирливи оборотни панелки и ни изгониха за 15 дни.След година ни дадоха като обезщетение два апартамента по 80 м като трябваше да доплатим по 10 хиляди на апартамент,защото два етажа по 100 м. къща ни беше оценена за 17 хиляди,а 500 м.двор по 6 лв. квадрата,общо 3000.Типичен идио тски руски комунизъм

58

Василев

преди 7 години

Значи аз лично съм виждал жужи изнесе чокъщноната на една баба. Тои нали е нисичък не можа стигне корниза и 2мата бодигарди го повдигнаха. После обгрижи бабата и ни каза довиждане че на някав площад щял да ходи, било важно че нямало да почнат без него. Ама не запомних къде, нещо червено беше името му ама може и да бъркам цвета, а може би не ако са били фенери, жужи обу токчетата и хукна но обеща да се върне и сега го чака бабата на скамейката пред входа