51

до тя

преди 7 години

Ти си чела фалшива партийна история на КПСС .......Светът доста се разви откак Борис Елцин забрани КПСС.

50

rudi

преди 7 години

Само *** може да се радва за руските жертви през тази жестока война.

49

Анонимен

преди 7 години

До тя, Ако не беше руската армия американците щяха да ни освободят и нямаше да загубим живота на няколко поколения за една абсолютно безмислена кауза!

48

той

преди 7 години

ВСВ е бедствие ,защото Сталин победи Хитлер. Ако не беше станало никога нямаше да има ислямизъм днес в Европа ,а комунизма щеше да е лош спомен от историята на Русия.

47

тя

преди 7 години

Ако не беше руската армия , сега нямаше да има Европа!

46

тя

преди 7 години

Тук са писали много неграмотни хора! Аман от *** , които и един ред не са прочели от историята!

45

до

преди 7 години

Абе прав си ,Медведев и той ама едва ли руснаците мразят комунизма,защото всички са генетични наследници на чекистите в тая държава.Останалите ги избиха същите чекисти .Тук в БГ е подобна работа ,но ни спасява европейския ни ген .А тези горките то татарин до татарин ......

44

Анонимен

преди 7 години

Солдат не жалеть, бабы еще нарожают!

43

свободен

преди 7 години

ЧЕСТИТА ПОБЕДА БРАТА БЪЛГАРИ. На 9 май 1917 Българската армия разбива руските окупатори в Македония. Русия е разгромена от България на Южния фронт! Под командването на полк. Георги Дреников, полк. Шишков, полк. Кирилов, покл. Христо Бояджиев руските части, в завоя на р. Черна, практически биват избити! България пленява 4 руски, 2 френски, едно сръбско и едно английско знаме! "Слава! Вечна слава на чедата твои ..." Българиьо! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

42

д

преди 7 години

Хитлер загуби на изток ,но спаси западна Европа от руско иго .

41

Анонимен

преди 7 години

До До 44=======И не спират да разказват колко са благодарни, че Съветският съюз е пречупил гръбнака на фашизма!.Победата над нацистка германия щеше да бъде невъзможна без Великобритания е САЩ. Това, че знаеш само руския прочит на историята си е твой проблем, но не продължавай с руската пропаганда, чиято цел е да изкара русия единствената която се е борила с германия. да не забравяме, че двете заедно разпалиха ВСВ като си разделиха Полша.

40

факти

преди 7 години

Александър Втори освободи руския селянин от помешчика,но Сталин отново го пороби . Горабачов го освободи ,а Борис Елцин забрани комунизма.

39

само фрагмент

преди 7 години

Ние руснаците се гордеем с хуманното дело на Александър втори и мразим сталинизма и комунизма....Из реч на президента на Русия Дмитрий Медведев 2011.........

38

До 44

преди 7 години

Дано не се налага такива като тебе про-мити мозъци да защигават земята ни, тъпо и не-грамот-но ме-кере! То пише "руЗките" - ясно, на ниво "първи клас" си, ама все пак... ако поне NG гледаше от време на време, все нещичко щеше да поназнайваш! И да ти кажа, във Франция напр., пазят като реликви всеки паметник от Съпротивата! И не спират да разказват колко са благодарни, че Съветският съюз е пречупил гръбнака на фашизма! И всяка година нац. им празник е НАИСТИНА празник и в най-затънтеното село!

37

борис елцин

преди 7 години

Благодарение на 9 май сталинизмът продължи своето съществуване до 1991 ,но беше обречен .

36

ф 16

преди 7 години

То същата работа и с Наполеон .Уж го победиха руснаците,ама нямаха един университет(после ги откриха научени от французите),а днес всеки прави филми за Бонапарт........ и делото му . Има исторически процес,другото са няколко битки и атомни бомби ,остават великите.

35

anonym

преди 7 години

руските ветерани само могат да мечтаят да са като немските ветерани от Вермахта. ХАХАХАХА

34

Анонимен

преди 7 години

руснаците уж победиха, пък живеят в мизерия. германците уж загубиха, пък са една от най-големите икономически сили в целия свят. Голям майтап.

33

Честит ден на победа

преди 7 години

На Зееловските възвишения немците построяват много солидна отбрана. Пред тях е равно като тепсия и всичко се вижда и прострелва. Жертвите на атакуващите винаги са повече но когато немците започват отстъпление от възвишенията към Берлин те биват избити почти тотално от Катюшите и авиацията на руснаците. Не се радвайте на руските жертви ,а четете историята и я ПОМНЕТЕ!

32

Анонимен

преди 7 години

Да ги бетонират обратно алкохолизираните селяци.