210

Анонимен

преди 7 години

И кое което казва Слави не е истина?Ако само 10% от Българите направят като него ония вътре в "парламента" няма да могат да си разиграват коня както им скимне.

209

Колхозник

преди 7 години

На чичко ви масон Славчо един друг чичко Сорос му казал, че трябва мЪжоритарна система защото ще си вкарва в Парламенто кой как си сака. И сега са едни театри по сороските медии....накрая ще има система, ама няма да е смяна на системата. Нещо лъзгат *** наборчета родени след 1990. Смяна на системата е Капитализъм -> Революция -> Народен съд -> Социализъм. Слави разбира се минава и той на съд за слугуване на чужди интереси.

208

ууу

преди 7 години

За пореден път искам да предупредя: Постигнали сме малък напредък - държавата е разградена и ограбена. Трябва да направим решителната крачка, за да паднем в пропастта на ЕС. И ще останем в историята - като географско понятие. Това искат платените *** - евроатлантици, глобалисти ....

207

Референдума-отсвирен

преди 7 години

Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.

206

виц за Славчо

преди 7 години

Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят референдум ? А Вие как мислите ?

205

Мистър 100%

преди 7 години

Всички които рипаха срещу парламента в последните години,се доказа че е за пари. Така че,Най-известният ни шоумен,ще седи докато има келипир.после то ....,,Домингини''.

204

Анонимен

преди 7 години

За пореден път искам да предупредя:Русофили, комунисти и просто изпаднали, неграмотни ... искат да запалят държавата (което личи и от коментарите) и да УНИЩОЖАТ и малкия напредък които постигнахме с толкова усилия.Не позволявайте на русофили и комунисти да диктуват дневния ред ... това значи смърт за България.

203

Анонимен

преди 7 години

За пореден път искам да предупредя:Русофили, комунисти и просто изпаднали неграмотни искат да запалят държавата (което личи и от коментарите) и да УНИЩОЖАТ и малкия напредък които постигнахме с толкова усилия.Не позволявайте на русофили и комунисти да да диктуват дневния ред ... това значи смърт за България

202

Анонимен

преди 7 години

Приятели,този човек в друга държава ще умре от глад барабар със своето оркестърче! Глас ли има,с култура ли изпъква!

201

Щом го види тоя...

преди 7 години

...журналист Беновска да приготви ябълките! Ако няма- нека сви-рн-е да й подсигуря!

200

Цар Некиро

преди 7 години

Ако Слави е честен борец за свобода и за народа,значи аз съм англичан Уинцзор!

199

Анонимен

преди 7 години

Много арогантен човек,това което се вижда на площада е ,че Слави е АРОГАНТЕН тип,може би да е някаква черупка зад която се крие човек но се съмнявам,стои седнал гледа в една точка,не комуникира със хората които са отишли там заради него,странен ми е,някак не се вързва с тълпата,изживява се като ,че ли е над другите,не е адекватен ,оплита се в думите си,за мен този човек не е искрен

198

Анонимен

преди 7 години

Трифонов прави това което направи Бареков! Медиите му помагат отчасти сеир да става,отчасти да си изпълнят мисията която им е възложил собственика! Виждаме къде си изкарва парите,виждаме и кои вестници обширно отразяват събитието под Коня! А да не забравяме за помощта на наивниците,за които чалгата е храната,водата и любовницата!

197

deka e cigomigo

преди 7 години

sediatia hemeroid vibrirast vena v takt 7/8 dokato naduva trompeta.horata ot kogaaaa koga si izbraha kakvoto sa si resili, a nas Slav sednal i sedi da protestira za naroda. toi za sebe si nema kvo da protestira.tv, mtv, btv, emti, emsli, em sandali

196

Анонимен

преди 7 години

Това протеста на Гергов ли е или на Слави?

195

Анонимен

преди 7 години

Слави има около него едни от найдобрите музиканти в България. Там трябва да си хвърли енергията, а не в политиката. Музиката е сила, като словото.

194

Анонимен

преди 7 години

Слави от името на Гергов ли протестира ?

193

Анонимен

преди 7 години

Добре му се получава на слави трифонов до момента с тия 3 предавания пред парламента по 2 часа всяко. Всеки може да му задава въпроси, целува дечицата със знаменца...бе прави си кефа човека , ако не друго.

192

Чай Хан-Кай от Катай

преди 7 години

А-дзе вай-де-ло май дзе-май-ляко Най-пон ка-кафо ка-дзе и ре-ши да кадзе: Исо-лави Та-рифу-но-во не пра-во,не до-ба-ро!

191

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 228какво беше това фреди меркюри?