52

Анонимен

преди 7 години

Да почват наборните комисии, трябват списъци, кой е годен и кой не.

51

Анонимен

преди 7 години

Достатъчно е да погледнем пародията в Украйна. Където от 40 милионна страна не могат да съберат няколко хиляди реални бойци. Всичко бяга и се скатава. Никой не иска да се бие за американските марионетки в Киев.

50

Анонимен

преди 7 години

Всеки ще гледа да се скатае, а в рамките на единен ЕС със свободни граници, това вече е съвсем лесно. В последните дни на наборната армия все още имаше визи и самите европейци ни закрепостяваха тук. То и тогава хората успяваха да избягат. Какво остава сега.

49

Анонимен

преди 7 години

Всъщност, добре е да припомним, че първият човек след Каракачанов в партията му евродепутатът Ангел Джамбазки, не е ходил войник. Удължил си е следването, докато отпадне военната служба, за да не го приберат. В същото време е виден радетел на връщането на казармата.

48

Анонимен

преди 7 години

ще се бият за американските интереси.. В момента за офцери във военните училища , приемат само от мормонската секта ..

47

бай ганю

преди 7 години

я пък този иска да се връща назад с неефективни скъпи комунистически методии какъв му е силния аргумент за да се налага тази глупост?този няма с какво да се захване и подкарва с безмислиците

46

Боби

преди 7 години

1. Министъра на отбраната не е задължително и по-добре е да не е военен2. В задълженията на министъра е армията да е платена, нахранена, осигурена(включително военновременни резерви) и да има адекватна подготовка и оръжие3. Наборната служба трябва да е както в Израел искаш ли да си ГРАЖДАНИН влизаш да служиш няма значение ЖЕНА ИЛИ МЪЖ4. Като си изкараш наборния срок може да кандидатстваш за професионален военен5. като изкараш 5-10 години като проф военен може да те поканят да станеш офицер

45

Анонимен

преди 7 години

За 25 години в политиката, Каракачана разбра няколко неща, тя осигурява завиден лайфстайл, отлични софри и ни най-малко не те кара да се потиш, освен над любовницата ( разбира се докато си виждаш оная работа ). Всичко е въпрос на малко ала-бала пред електората.

44

1977

преди 7 години

Навремето в кабинета на Беров, имаше един министър Нейчо Неев, който беше автор на една култова фраза "Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер!" Това беше в далечната 1992-1993г. Сега е същото 25 г. по-късно. Мога спокойно да кажа "Егати държавата, щом Б.Б. е премиер/за трети път/ и такива като Каракачанов са вицепремиери! Апропо и Кобрата е национален герой! Жална ни майка! Добре, че Левски и Ботев не са живи, за да видят за какво са си дали живота!

43

Пешо

преди 7 години

Това мамино детенце нищо не е работило цял живот даже става агент на дс чрез ходатайство на семеен приятел работил в разузнаването! Цял живот папане говорене на празни приказки и писане на доноси!

42

Анонимен

преди 7 години

Тези ПатрЕоти не могат ли да измислят друго.Казармата е загубено време ако правят нещо то нека да е някакъв вид курс.Всички знаем,че в казармата има извращения,които са публична тайна,но този КараКачан едвали знае какво е?

41

Анонимен

преди 7 години

Главнокомандващия ген. Радев да проведе незабавна физзарядка на този ояден войвода, на този Шиш-кебап. Когато се втали тогава да говори за казарма. Иначе е пълен фарс!

40

аз

преди 7 години

Донаборници,това е една *** от надрусани пухльовци,които се мъчат да се правят на мъже,но ги е страх от казарма и това поколение ще брани България-УЖАС!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

определено на каракачанката му трябва движение

38

Смях

преди 7 години

Винаги ми е било интересно как дават за пример това, че част от най-богатите и развитите страни поддържат някаква наборна армия (под 10% от завършващите на година), но не дават за пример тяхното производство и доходи? Защо бе? Да каже дали на 18-20 годишните датчани, швейцарци, австрийци и норвежци им се налага да ходят да робуват по чужбина за да свързват двата края и да пратят някакви мизерни парици на родителите си.

37

почна се

преди 7 години

Още не започнал работа а вече трябва да викаме пред Министерския съвет дружно О-С-Т-А-В-К-А!!

36

ЗАЩО

преди 7 години

Каракачанов е *** човек със Средно Образование от Строителен Техникум .Как позволихме да стане чак МИНИСТЪР .Баси мамата .

35

гост

преди 7 години

Доброволна сружба,що за идиотско понятие - това значи ,че при военно положение ще стоиш под полата на майка си-да воюват баламите.

34

Анонимен

преди 7 години

Не бойте се донаборници, ,,патриотите" са готини пичове, до две седмици са забравили всичките си предизборни лакърдии !

33

Има начин

преди 7 години

До Анонимен 44Ами нали вчера някой направи предложение по този повод - вместо да хрантутим трудоспособни ***, за чиято издръжка държавата ежегодно вади милиарди от нашия джоб, по добре да храним армия!За *** - принудителен труд, защото човек, който няма доходи, нито лично богатство, ще върши престъпления, за да си набави храна. Сега ние какво правим? Плащаме им, за да не крадат. Но те пак вилнеят. Тогава? Защо да ги хрантутим?