30

luckyman

преди 7 години

Vive la France! Vive Jeanne dArc!

29

Въпроси има ли?

преди 7 години

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някое негово протеже. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на протежето му. Например, Путин натиска копчето на Макрон, и Макрон моментално е избран за президент. Ако пък Путин натисне копчето на Ле Пен, Ле Пен моментално е избрана за президентка. Въпроси има ли?

28

мнение

преди 7 години

И Обама го подкрепи, ама работата не върви. Усещат, че и да лъжат работите на Макарон не вървят. Много ми е жал за Макарон, но ако спечели ще ми е много жал за цяла Франция.

27

popa ot razgrad

преди 7 години

КГБ работи здраво...

26

проктолог

преди 7 години

Четох оценката на американското разузнаване за т.н. "намеса" на Путин. Сигурен съм, че някой деветокласник щеше да напише по-сполучливо съчинение.

25

Анонимен

преди 7 години

На Путин му дреме на санкциите,санкциите работят срещу източноевропейците дето ги спазват,германският бизнес се прави на разсеян, а ние си спряхме износа...На Сименс шефа каза моята фирма е на над 150 години, не може някой на власт за 5 години да решава каквото си иска. А Меркел в Москва беше тотално неадекватна,строго мъмрене се опита да пруложи ама стана за смях.Даже в Германия го отбелязаха.

24

Shark

преди 7 години

До 23. Ами не, ние не искаме да ги оправяме. И тъкмо защото в БГ е *** заради шепа евро-дуп-ед-авци, които казват YES на всичко, що се каже в Брюксел, се надяваме поне в нормалните държави да се случат правилните неща, та дано това повлияе и у нас. Честит Гергьовден и успех на Льо Пен!!

23

Анонимен

преди 7 години

Френските власти издадоха забрана на медиите да публикуват изтеклите писма,за да не 'попречат на демократичния процес'..Браво,браво,това е ценност, това е морал, това е висша свобода.Бастилио,забравиха те,бастилио...

22

Русофилски лъжи

преди 7 години

До байхейс...............Меркел кадън, ходи на крака при Путин миналата седмица............Лъжеш като обикновен русофил. "ходят" му на крака защото ги е гнус да го канят в къщи. Освен и.диота Орбан никой в Европа не го е поканил. И Меркел ходи при него, за да му каже, че има много лесен начин да свалят санкциите. Като изтегли бандитите си от Донбас и прекрати помощта за "опълченците".

21

Shark

преди 7 години

Има нещо гнило, за да са толкоз притеснени. Французите да се замислят добре, щом и Обама го подкрепя, значи няма да е читав. Ако искат да запазят Франция и Европа, правилния избор е Марин Льо Пен.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен13 То мерзавско е да лъжеш ,,КАС АЗ СИРАКА СТАНАХ КМЕТ ,ПРЕМИЕР ,, ама ето, че въпреки два пъти не се научи да лети ,ТЕ нак ни го пробутаха ,белким пък третият път литне . Ама с тази натежала трътка ???

19

хаааа

преди 7 години

До Bolt ThrowerСмешно е продължавай.

18

бум

преди 7 години

Не е ли по важно какво пише в тези писма?и защо се вдига толкова шум ако са безобидни?нещо крие банкера евреин.

17

Анонимен

преди 7 години

За всеки е ясно от къде е атяката. И ало тук в.Бългаеия се фукат с далаверите.То при французите не е..И сега колебаещия ще главава за Макрон.

16

Bolt Thrower

преди 7 години

Какво друго може да се очаква от руската *** и аркадаша на ислямиста Ердоган.

15

байхейс

преди 7 години

До Анонимен"Мерзавско е да се бъркаш в работата на другите държави."преди 2 дни Обама офицялно заяви че подкрепя Макрон - това не е ли бъркане във вътрешните работи !?

14

днес

преди 7 години

Честит 6-Май,Българи .....

13

илюминат-ренегат

преди 7 години

Хакерски атаки станаха "верую" на западните политици,няма да се очудя ако и нашите разиграят тази карта.С този си смешен плач стават популярни и печелят съжалението на избирателя си. Интересното е,как все още им се ловят на въдицата избирателите?

12

байхейс

преди 7 години

Меркел кадън, ходи на крака при Путин миналата седмица да моли за Руската подкрепа за запазването на гнусния Европейски Съюз Най-жалкото е че на прес-конференцията Путин заяви че Русия няма интерес от Разпадането на съюзаназависимо дали юдо-масонската мафия ще инсталира Макрон за президент, реалноста си остава а тя е 17% офицялна безработица в Франция и тежки борби с Германия за господство в съюза

11

ей

преди 7 години

Бивш банкер и министър,какво ново очакват Французите от него не знам?той е тежко зависим от определени кръгово за който думите ново и промяна звучат убийствено.