6

ЕСЕТО

преди 7 години

Да ...на равно им пари под патентите да не би ако загуби ...да им се развалят селяните на тия политици от водещите държави ...големаа мафия са...така нагло лъжат и баламосват народите с тая техна обединена еуропа...На тия хора,.. дето са влезли много преди нас в тоя лъжлив и небивал съюз -вече им е писнало да ги ограбват .та да богатият само корпорациите ...и драматург как да се измъкват вече....Ние пък слепешката ...видиш ли не гледаме да се запитаме, аджаба , - що тия милиони европейци искат

5

Баба Меркела

преди 7 години

Ако ЕС се разпадне аз оставам беработна и отивам да паса козите, за това моля ви се гласувайте за Макарон. Aз не мога да паса кози това е огромна несправедливост, аз мога да ви давам пари за да пасете вие козите, но аз да работя не няма да стане, Също не забравяйте че Путин ще ни се смее и американците стъпиха първи на Луната, а във личен план за мен и за всички вас това е особено важно .

4

Циник

преди 7 години

И си мисля...ще дойде ли някога ден - в който европейците да им потърсят сметка за чудовищното им предателство към собствените им народи!

3

Хм

преди 7 години

Изумителна е наглостта.с която ни представят Макрон за проевропеец!А той си е чист проамериканец,човек на Ротшилд.Проевропейските кандидати бяха успешно елиминирани с поредица от компромати и Макрон бе изтикан напред.Хората са принудени да гласуват за него от немай къде...Е това е то ев.р.е.й.ска хитрост!Впрочем тая схема не е нова и е употребявана даже в България-при втория избор на Първанов.

2

Циник

преди 7 години

Има си хас!Мурксул са и посинели от стискане!С трепет брюкселските търтей-диктатори очакват резултатите от френския фарс!Дали , както досега ще ползват милион привилегии, тлъсти заплати, и тлъсти пенсии, докато пълнят европа с ерзатц-***, и най-важните решения са колко криви да са краставиците!

1

Анонимен

преди 7 години

ЕС стиска палци да си запазят заплатите и благинките. Факт