23

Анонимен

преди 7 години

изборите минаха и шайката в парламента пак ще работи за монополите и банките

22

Анонимен

преди 7 години

Ако не забраните със закон рекетьорската и изнудваческа глутница от ЧСИ и колекторски фирми, ще се наложи да бъдат отстранени по начин, който не е описан в учебниците по право.

21

Анонимен

преди 7 години

А КАКВО СТАНА СЪС СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ?ДОКЪДЕ СТИГНА ДЕЛОТО?

20

Най-големите

преди 7 години

длъжници в България са банките с разликите между 1-2% лихви по депозити и 7-12% лихви по кредити, както и с присвояване на имущество

19

Фактите

преди 7 години

Няма държава в нормалния свят в която можеш да се събудиш "осъден длъжник" без дори да знаеш, че това се случило. Няма и държава в която дълговете са вечни, независимо, че хората не са вечни ... или България явно е държавата на безсмъртните. Над 500000 българи са станали "длъжници" обикновено на най-наглите монополисти като мобилни оператори, топлофикации, електроразпределителни дружества и други подобни душегубци подпомагани от верните им *** в лицето на ЧСИ и т.нар. "колекторски фирми".

18

Анонимен

преди 7 години

До Да открием предателятя е ! същата дето сега ще "защитава" ...банките да си поемат загубите и да си сърбат попарката и , която сами надробиха, раздавйки съзнателно заеми, за които са знаели по всички канони на финансовата алхимия, че са незвращаеми!

17

История

преди 7 години

Отнемането на частна собственост и неприсъствено осъждане са присъщи за варварите от 13-14 век, както и за болшевиките. Не съществува такава система нито на изток, нито на запад, тя се третира като опг и икономически терор

16

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевТова е сарказъм нали особено каките ще оправят всичко и всички срещу ....

15

Темида

преди 7 години

Ако не се направи нещо за озаптяване на тези бесни *** каквито са ЧСИ, ще започне озаптяването им по друг начин, който ще доведе в най-добрия случай до сериозното им намаляване като брой. България и Румъния са единствените страни в ЕС без закон за фалита на физическите лица, което създава т.нар. "вечни длъжници". В никоя цивилизована страна този правен абсурд не се допуска.

14

Анонимен

преди 7 години

Съдиите ще събират повече пари за да вземат и по-високи заплати.

13

Да открием предателя

преди 7 години

Кой е вносителя на чл.417 по ГПК за събиране на дългове без да има дълг?Някой знае ли щото този човек го крият много осърдно?Засега стигам до Янаки Стоилов и Мая Манолова но не е сиурно ,че са те!

12

Българка

преди 7 години

Мисля че Манолова правилна се е насочила и дано успее- което ме съмнява.Бандитите в парламента са вързани с бандитите които ще атакува.Дано има успех иначе само си говорим празни приказки както винаги.

11

Анонимен

преди 7 години

Законите от 1989 г. бяха по-добри.

10

Мирослав

преди 7 години

"Също така се предлага таксите да бъдат намалени и техният общ сбор да не надвишава размера на задължението." Ето това си е чист популизъм. Всичко друго е добре и го подкрепям, особено частта за призоваването, но това с таксите е абсурдно. Таксите трябва да покриват стойността на изпълнението и нямат никаква връзка с размера на задължението. Понякога събирането на 50 лв. е по трудно и по-скъпо от събирането на 500, не може таксите да се ограничават така.

9

kornishon

преди 7 години

tasi klevetnica li?deto popravi izbornite pravila?!sopa.

8

Анонимен

преди 7 години

Банките за задлъжнели яко и КТБ беше само началото на нова криза.

7

Пабло Ескобар

преди 7 години

Този път е права ! Тия ЧСИ- та трябва да бъдат бити с бухалки по капачките на колената. Бандити с костюми и поли.

6

Анонимен

преди 7 години

Закон за фалит на частни лица кога?! Вече има 100,000 банкови роби в страната!

5

Анонимен

преди 7 години

Мая Манолова-интригантка и *** на Слави Трифоннов!

4

Анонимен

преди 7 години

Затова вървят кредити днеска на корем по меилите ко ми пратят още един отивам в кзп директно че освен с кредити има ги задължават и с шофиорски курсове