19

Война ще има

преди 7 години

Ако не четете западна преса да ви светна - Пуерто Рико, един от щатовете на великата САЩ е обявил фалит в невъзможност да изплаща борчовете си от 70 МИЛИАРДА долара в този момент.Де да беше само един щат във "великите" САЩ, който си поддържа нивото на живот с огромни борчове, които трябва да плащат ДРУГИ ДЪРЖАВИ. Във фактически фалит са големи територии от "великите" САЩ.Да ви кажа ли как се чистят тези борчове - по два пътя или ХИПЕРИНФЛАЦИЯ или ВОЙНА.Кой път ще изберат краварите?

18

Анонимен

преди 7 години

Какво чакате, руски форумни продажници!? Заминавайте за Северна Корея. Ще чакам да пишете. Ама сте женски полови органи всичките! Идеологически ***. Работите срещу Запада използвайки западни компютри, западния Интернет, искате парите да са ви в евра и долари, чаткате с капиталистически телефони, карате капиталистически коли. По цяла ден сте едни търтеи славещи джуджета-дикатори. Просто защото нямате капацитета да сте хора. Не сте родени такива!

17

Tъпи хора

преди 7 години

Някои хора тук са толкова далече от истината, че направо ми дожалява за тях.-Един от тях пише, че за $2000 щял да ходи в Маями. Маями има една от най-висок процент престъпност в света - за 1 година има 23,601 регистрирани престъпления, 1,681 въоръжени грабежа, 3,109 домашни грабежа, 13,721 кражби, 4,473 побоя и т.н.-Друг искал да ходи в Конго - според репорт от 2011 всеки ДЕН там изнасилват 1000 жени И 23% от мъжете са ИЗНАСИЛВАНИ (ОТ МЪЖЕ). Живеете си в един измислен свят на илюзии.

16

Анонимен

преди 7 години

С три думи: не ходете там!!!Дори с пистолет в главата!!!Понякога е по-хубаво да умреш от един куршум отколкото да те мъчат като талибан в Гуантанамо!

15

Анонимен

преди 7 години

Ами щом Пхенян е много по добре от София, можем да си представим как живеят в селата Северна Корея и как в запустелите села и градова на България.

14

Анонимен

преди 7 години

До До някои коментиращиКато цяло не е по добре от ЕС, някои страни в ЕС столетия са грабили ресурсите на други страни и сега са богати, а и никога не са им налагали санкции и икономическа блокада, но от България определено е много по добре.

13

Анонимен

преди 7 години

Десетилетия наред изолация и икономическо ембарго наложени от САЩ. И въпреки това Северна Корея е доста прилична за живот страна, много по-добре от евроатлантическата *** България.

12

Анонимен

преди 7 години

Честно казано изобщо не вярвам,че здравеопазването е толкова зле,колкото го описват.Особено пък за чужденци.Без да обиждам България,сгради като тези на снимката говорят за по-развита държава от нашата!

11

n.d

преди 7 години

Крачето ми не стъпва там.Който сгреши да отиде на,,екскурзия,,или, ,почивка, може никога повече да не се завърне.

10

До някои коментиращи

преди 7 години

В Северна Корея било по-добре от ЕС :D ахахахахха!!! Ей, това опитите за пропаганда се правят леко и под радара... Такива изхвърляния не минават и при най-заблудените :D

9

Анонимен

преди 7 години

Препоръчвам на русофилите по най-бързият начин да отидат като туристи в КНДР, защото скоро няма да я има и няма да могат да видят бъдещето на Русия.

8

Анонимен

преди 7 години

Корея си има държавнаТВ може да ги гледате в тубата,малко проганда е ама поне се научава какво става там!

7

Анонимен

преди 7 години

Българските русофффилистици, да хващат самальотчика...и да се изнасят натам.Нали всичко било лъжа и пропаганда.Да тръгват...ще си живеят като в рая.

6

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си луд за да искаш да се тътриш до тази пустиня!

5

ДПАгентур пфу

преди 7 години

Това е БГ от 89 година само,че с небостърггачи и санкции,а БТА по-добре да се закрие,само точат пари от държавата за ченгеджийска пропаганда,информацията вече е навсякъде!

4

Анонимен

преди 7 години

До !?2000$ си е без пари къде може да ядеш вкусна храна без гмо и добавки и да дишаш въздух без евродизел?

3

Анонимен

преди 7 години

До луди хораВижда ми се по-евтино и по-безопасно от дестинации като Мексико,Бразилия и Малайзия!

2

!?

преди 7 години

2000 долара ?? тези в час ли са , сега оценявам преимуществата да живееш в един свободен свят и с 500Е в джоба да отидеш до където поискаш в Европа.

1

луди хора

преди 7 години

За тия 2000$+ мога да отида в Маями. Кой нормален ще си плати за да отиде в страна която няма ток и вода?