18

Анонимен

преди 7 години

Те тва е: Доволни са патриотите. Само не знаят ква балтия им е наточил БоКо. Виновни ще са Патриотите за провала на "Борисофф Тре"

17

Zalko za GERB

преди 7 години

Porozanov vmesto da hodi na sud ste stava ministur, za tova li go kriha ot mediite.... Az glasuvah za GERB no ne za tozi prestupnik!

16

Огнян Минчев - цитат

преди 7 години

Огнян Минчев - цитат Има три непреодолими препятсвия пред новия кабинет "Борисов 3" и те са: 1.Пословична некадърност.2.Некомпетентност .3.Връзкарство и рушветчийство.

15

Наивен

преди 7 години

Каракачанов, след "минимална пенсия 300 лв.", май ще трябва да биеш отбой и за "Наборна редовна служба". Бойко май ще те подхлъзне като Министър на отбраната и ще ти гледа сеира. Няма страшно. Нали се договорихте за 4 годишен мандат! Малей, четири години на яслата. Другото дано се намести само.

14

Анонимен

преди 7 години

Smeshni jalki tolkoz.Vdigat bairyaka i duzpi na komuningite.

13

Анонимен

преди 7 години

Едно време разните му,,демократи" само, като видеха Сидеров и скачаха, като бик на червено, сега обаче са щастливи, мед им капе на сърце:,,Патриотът, господин Сидеров, ще прави коалиция с генерал Борисов, ах, колко мило !"...абе ,смешни и жалки сте !

12

Анонимен

преди 7 години

волене лисане, не се ли наяде бе беля?

11

Анонимен

преди 7 години

Браво герои ей такива новини да има, много са важни държавните постове и повече полицаи трябат да заловят хората движещи се без свенетки. Това са най-големите престъпници и проблем в държавата павече асвалт тряба на народа и свенетки.

10

ХАХАХАХА.....

преди 7 години

РАДВАЙТЕ СЕ ПАТРИОТИ ЗАЩОТО СТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТВСЯКЪДЕ ИЗЛЪГАХТЕ НИ ГОВОРИХТЕ ЕДНО А ПРАВИТЕ СЪВСЕМ ДРУГО А СЕГА СЕ РАДВАЙТЕ ЗАЩОТО НА ЕСЕН ИЛИ ЗИМАТА ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ МНООГО ХОРА ЗА ВАС НЯМА ДА МИНЕТЕ 4% НЯМА ДА СТЕ И ДЕПУТАТИ

9

Бунапарт

преди 7 години

Как е вьзможно и то в дьржава като в Бьлгария (хихи) Пуделчето да вьрти доволно опашка след като беше пьлен алтсайдер?Визирам ефендито! Но все пак стигнах до отговора че в Бьлгария чудесата с матреала който разполагаме се случват!

8

Ганчо

преди 7 години

Парите, парите, истината са те. Договорката свърши започва тежкото. Максимален срок за живот на това правителство - една година. Пръв Сидеров ще си тръгне, няма да издържи на това да го мачкат и да му казват какво да говори. Останалите са мумии, които няма да говорят и ще стоят мирно. Хайде да е хаерлия и честито Ви министерски съвет от мумии.

7

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименКАКВИ ПАТРИОТИ СА ТОВА---СЪГЛАСНИ С МНЕНИЕТО НА БОРИСОВ Т Е --БЕЗГЛАСНИ СА ТЕЖКО ИМ СЛЕД 3 МЕСЕЦА СА А У Т И ОТИВАТ НА *** НА *** ТАМ ИМ Е И МЯСТОТО

6

Анонимен

преди 7 години

ПАТРИОТ Христо Ботев Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата. И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената. И е човек с добро сърце: не оставя сиромаси; но не той вас, братя, храни, и вий него със трудът си! И секиму добро струва, само, знайте, за парата,

5

Анонимен

преди 7 години

При всички случаи е по-добре така да се прави коалиция, отколкото по схемата 3:5:8. Помните ли коалицията 3:5:8?

4

golfflag

преди 7 години

nema da gi spasi...imat 2 sedmici da napraviat bg zaplati kato belgiiskite...ili shut ...

3

Браво!

преди 7 години

Браво!Този път ген. Борисов надмина и най-хубавите ни очаквания за това как се водят преговори с коалиционни партньори и как се оформя коалиционно споразумение!Очертава се изключително силен екип! Много по-силно правителство дори от предишните две на ген. Борисов и най-вероятно най-доброто правителство в цялата история на България изобщо!Браво!

2

Анонимен

преди 7 години

Да не би Боко да ги е назначил за секретарки какво изнанади да очакваме кой от вас ще е с поличка.

1

Анонимен

преди 7 години

Това ли са патриотите дето ще ни спасят след участието си в 5 поредни предателски парламента ?