21

Анонимен

преди 7 години

Боко тиквата e нашия Кич чен Ун иска да вземе и кадрите на опозицията и да продава щедро стеропор на народа, яжте стеропор сега или емигрирайте за стеропор имало пари ама за доходи нямало.

20

Пешо

преди 7 години

Тази Златева като е толкова ценна защо се е продала на БСП? То е ясно, щом си в БСП значи не ти е чиста работата.

19

Анонимен

преди 7 години

Ми Борисов да сложи Свинетка. Тъкмо вече си е купила скъпите чанти, ще ги разнася из Европа и ще пръска хубост.А обувките и за колко хиляди ли са? Все пак магистрала Марица пусна 50 милиона.

18

Анонимен

преди 7 години

Само една оставка 16 млн ни струва, тука имаше за две детски градини и една болница и един паркинг хак да им е.

17

ГЕРБ НЯМА КАДРИ

преди 7 години

Министерствата са задръстени с огромен брой ненужни неспособни партохрантутници, но качествени хора - малко. Свинетки, прасетки, виолетки - това е. С чанти за 17000 лева.Затова искат от БСП.

16

Анонимен

преди 7 години

Ко става бе юнаци. Тикви патриотари и подобни нямате кадри ли, ами като нямате къде сте тръгнали бе юнаци тоз мандат колко ще ни струват авантюрите на тиквата

15

Анонимен

преди 7 години

Съд за Герджиков и неговият ментор Радев!

14

Циник

преди 7 години

Кадри...и БСП...нещо като котка пристрастена в консумацията на винен оцет!БСП е убежище на партийни некадърници с огромни апетити - примери бол!Така от свинар - Гергов стана финансов магнат...а *** купува Ролс-Ройсове на отрочето!Гнила...разложена...гнусномиризлива -БСП!

13

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

12

анонимен

преди 7 години

Герджиков ,Златева е член на ИБ на БСП.И защо да се подложи на Борисов ,за да има с кого да се оправдава после.С този човек дослук не трябва да се прави -той е способен да омаскари и най почтения човек когато не му е угоден и за собственото си оцеляване.Ако не си разбрал досега това говори за собствения ти интелект или просто да се нагласиш до силните на деня.Какво каза Борисов за троето правителство:Ако само 1 човек от Герб влезе в това п-во веднага ще бъде отстранен от Герб -много забравяш !!!

11

иван

преди 7 години

Ами че как иначе *** да се прави на интересна , след като ЦИК им притури няколко процента и те го знаят , но незаменими хора няма !!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Кадри на БСП-БКП?Не ги щем!ЧТова са предатели, троянски коне на Русия,хора без чест и достойство способни да продадат и майкас и за пари!Вчера се събрали мастити червени милионери и реват, че хората нямат пари. Ами нямат, защото комунистите ги крадат вече близо век.

9

Анонимен

преди 7 години

Г-н Герджиков не си стикайте вашите кадри и помислете как да ги използвате за доборото на държавата, не мислете за чужди кадри, но на неуки калинки професори да станат секретарки няма как да бъде.

8

Анонимен

преди 7 години

Този вдетинен дядка се уплаши да направи една стегната ревизия на Тиквока, уплаши се или го уплашиха. Добре беше тръгнал. Само АПИ да бяха подхванали щеше да излезе колко е окрала Свинетка и за какво ги е похарчила.Примрял от страх защото не е глупав да разбере как се ограбва българина, но как да го обяви!Нали Тиквока ще го ликвидира веднага. Прибра дядката некоя и друга кинта, осигури се доживот, ще изиграе театрото Успешен мандат.Добре знае, че се сриване и бедността расте.Но си пази гъзенцето

7

Спеца

преди 7 години

Тоя царедворец и герберски послушко , наистина не разбира , че мафията начело с Борисов и Цветанов вещае огромни щети за България и обществото!Наивен ли е или си е лековерен въздухар?Колкото по-бързо бъдат изритани от политическата сцена - толкова по-добре!

6

Факт

преди 7 години

Една партия, която е в опозиция, не трябва да си предоставя кадрите в услуга на управляващите партии. Ако управляващите партии нямат кадри, да не се бутат да управляват. Откъде-накъде за провала на ГЕРБ, АТАКА, НФСБ и ВМРО, отговорност трябвало да носят и други партии?! Провалът им е сигурен, разбира се.

5

Анонимен

преди 7 години

Е туй най-много ги дразни някои. СДС си счупиха главите пред комуниста Боко тиквата и Нинова зае тяхното място по естествен път. Нинова е българската Жана дАрк за ужас на червените тикви ще има свобода и демокрация и коректив на калинките накацали по ластарите на тиквата.

4

Анонимен

преди 7 години

*** какво стана с дългата резервна скамейка на ГЕРБ, нали имаха много кадри и всичките много подготвени! Даже и "тежка артилерия" имаха, по думите на Баце.

3

Циник

преди 7 години

БКП и кадри....нещо като овчар в совалка!

2

Анонимен

преди 7 години

Е тоя тука изби рибатa, живеем в свободен свят и всеки сам избира на кой да служи и как да използва уменията и знанията си.