111

47256

преди 7 години

За град-държава, в каквато ни превърнаха, нито толкова министерства, нито толкова депутати са нужни. Защо постоянно изпълзяват разни провалили се "герои"? Скрийте го и този някъде и не ни занимавайте с глупостите му. Мнистерство за отделен регион е първата стъпка към отцепването на територии от държавата ни. Знаем на кого служи това несретно същество - не му давайте трибуна!

110

БАБА ВИДА

преди 7 години

ОООООООООО....ПОСТНИЯ ПИЦАР СЕ ВКЛЮЧИ ЯСНО,....... ЗА СЕВЕРОЗАПАДО СВЪРШИ ......ТЕСТОТО!!!!

109

Реалист

преди 7 години

До Петър Папазов 129 Благодарим за съвета. Пак ще гласуваме за Бойко , защото е нашия любимец-13.Нали се сещаш защо -13? Бие ви като маче у дирек.

108

Отговор

преди 7 години

До Петър Папазов 127 Що па не, кво му е на човека? По негово време що не взема заеми , сега що Борисов взема заеми? Няма угодия.

107

Петър Папазов

преди 7 години

И преди Борисов2 , Боко обещаваше магистрала Хемус и какво ли не за Северозапада и Североизтока. Както обикновено излъга. Пак гласувайте за него!

106

0

преди 7 години

До някоя сиМогат да те оправят, знаеш как, а иначе само човек , сам ще си стъпи на крака !

105

Петър Папазов

преди 7 години

Дянков беше поканен за ректор на един университет в Русия. Дали успя да го съсипе не знам но очевидно си търси нова работа-министър на Северна България а може би в бъдеще и Министър Председател?

104

Предложение

преди 7 години

Налага се да правим и министерство на глупаците. Имам три номинации за министър.

103

някоя си

преди 7 години

За пръв път съм съгласна с Дянков. Може и да не е министерство, но трябва да се развива и северна България. Там е трагедия, истинска трагедия. От Русе съм. Международния път не е пиптант, освен за запълване на дупки, от Тошово време. Чудя се дали тази част на България принадлежи на страната? Ако не е така, поне да се отдели. Може и да живне. А на простаците по-долу, ще кажа7 не ви трябвала тази част на България, ама хляб искате да ядети, нали?

102

0

преди 7 години

Министерство на водопадите и раннте слани !

101

Пешо

преди 7 години

Трябва да има и министерство на Симитли!

100

1234

преди 7 години

и теб те видяхме какъв си разбирач

99

!!!!!!

преди 7 години

ГОЛЯМ СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА СОРОС И ДАЙ, БЪЛГАРИЯ !!!!!!

98

Й

преди 7 години

ИСКАМ МИНИСТЕРСТВО И ЗА НАШЕ СЕЛО,КОЕТО Е В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ.БРАТОВЧЕДА ИСКА И ЗА НЕГОВОТО,ТРИМА СЪСЕДИ- СЪЩО!!!

97

Не

преди 7 години

Да бе защото чиновниците са малко та още да храним,при ГЕРБ двойно са нараснали чиновниците търтей.

96

Анонимен

преди 7 години

Тоя не е ли на ***.

95

LosHo

преди 7 години

Работих в Брюксел и всички от ЕК се чудеха, когато България избра Бургас за основно пристанище по една програма за милярди евро по инфраструктурата. Ако бяха писали Варна, по тази програма щяха д ни дадат парите за цяла магистрала Хемус.Докато имаме прости управници, така ще е

94

Хер Флик

преди 7 години

И тоз ли го извадиха от ръкава?

93

песимист

преди 7 години

Цитираните градове са бастиони на русофилистията. Нагледно доказателство за това че на увреден не може да се помогне. Той трябва първо да поиска и чак тогава да поеме подадената ръка.

92

Анонимен

преди 7 години

Икономист,юрист,финансист,социолог- все синоними на ид-иот ,оли-го-френ по рождение или човек с придобити в училището и университета ментални проблеми!Сто процентови Хамп-арцуняни !Освен простотии нищо друго не знаят,не могат и да искат-не могат да правят!Скопени мозъци !***!Най-гениалната мисъл от представителите на тези ярки представители на човешката простотия беше формулирана от "гения" на българската икономическа наука И.Костов- "Кой не скача е червен"!Но не е ясно Бочоолу какъв е!