9

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиМи спрете да хвърляте хилядарки през балконите на разни полицаи и може да имате.

8

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на румънците явно тази година ще мога да си позволя поне малко агнешко за празника! Нашите ненаядни търговци не се напечелиха, не се наядаха брех...алчна работа!!!

7

Кирил Софийски

преди 7 години

Добре, че са Румънците , та да хапнем и ние агнешко по празниците ! Иначе родните политици , дето ни увеличиха пенсиите и родните "производители " дето искат за два месеца къща да си купят с парите ни , Господ да ги ........ !!!!!

6

Баба село Баня 88 г.

преди 7 години

Да се забрани внасянето на евтина стока в България.Само скъпи неща, какви са тези работи с хранителните продукти.И колите също, напълниха България със голфове и бмв-та ръждиви бараки.Само нови коли, скъпи храни....Бойко каза , че живеем най-добре в Европа, аз му вярвам.ГЕРБ НАПРЕД !

5

Жо

преди 7 години

АГНЕШКОТО в магазина е по 13 лв с кокалите. Като ги приспаднеш, чистото месо излиза 26 лв.МЕРСИ! На такава цена месо не купувам.

4

Браво!

преди 7 години

Браво на бъдещия премиер Бойко Борисов, който ще направи така, че изкупните цени да са високи, за да са богати фермерите, а на пазара агнешкото ще се продава евтино, за да яде народа, за всеки да има, всеки човек - агне, и магистрали ще има за фермерите.Браво!

3

Анонимен

преди 7 години

Свикнали били ... ами ще отвикнете бе!Щом от Румения могат да продавст евтино, значи и вие можете. Иначе си ги яжте сами.

2

ГЕП

преди 7 години

Ей не слуша мит'ряла, нали баце каза да ставате овчари и стиропораджии!

1

Анонимен

преди 7 години

Като са високи цените, недоволни купувачите. Като са ниски цените, недоволни продавачите.Върви угоди! Вечно някой недоволен.