71

Минко

преди 7 години

Пътят на любовта?Към Бога?Ако погледнето в Гугъл мапс,ще видите,че този път е директно към село Царева ливада.И към манастира "Свети Атанасий" няма път /или е черен/.Така че много здраве на ББ,дето защитава неспасяем случай като ЛЛ.

70

Анонимен

преди 7 години

SLED BORISOV 3 BG- POTOP

69

Анонимен

преди 7 години

Абе как за 4 км магитрала вземат 50 милиона лева? Язовир ли са пресушавали? Че да бяха направили язовир, пак щеше да излезе по-евтино. Значи с простия си акъл разсъждавам, че ако имахме държава, тази трябваше да си изкара старините в Сливенския затвор, а не на пл. Дондуков.

68

Анонимен

преди 7 години

Мравке,а кой да ги вкара,като и тоя,който е длъжен да се самосезира мълчи като п....и *** от тяхната ясла.Има ли някой с някаква власт или жадуващ за власт,който да не е купен.Няма!Гарантирано от ГЕРБ!

67

Анонимен

преди 7 години

Много предизборни лъжи и накрая нищо. Обещаха двойно увеличение на учителските заплати, да видим как ще стане. Патриотите искаха увеличение на пенсиите, но много бързо отстъпиха от това си искане.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Киното струваще по 12 ст. за дневна прожекция и 25 ст. за вечерна. Обикновената вафла беше 5 ст. Лимонадата беше 6 ст. Боб чорба в работническия стол беше 6 ст. При това продуктите бяха натурални, а не като сегашното американско ГМО.

65

Хитър Петър

преди 7 години

Откакто ГЕРБ се създаде не е слизала от трона на властта и няма да слезе скоро, защото изборите са техник, комисиите са техни, парите са в тях, КС е техен, повечето кметове са техни, областни управители, доскоро имаха и техен президент. Всичко е в тях и няма да отстъпят от първото място, дори и да има гражданска война. Който се опита да им издаде сделките, го хващат за врата, притискат го и го заплашват, за да не ги издаде. Така стана и с Герджиков, които се засили да ги разследва, но..

64

Андрешко

преди 7 години

Най ще ме е жално за Свинетка,ако не бъде министър,ще ослабне горката и няма да припада в солариумите на хотелите.

63

ДО 71

преди 7 години

Герджиков беше добър премиер доста по-добър за малкото време направи каквото можа Хора има но не могат да се вредят от банкянския *** защото се страхуват за живота си. Cега гледай как си опитват да смажат и Магарешки с някакви постановки ама Магарешки ако имаше акъл щеше да ходи със 100 човека охрана като не ще да си плаща за охрана ще го тъпчат.

62

Андрешко

преди 7 години

Най се кефя на това как Тиквата ще командва Симеонов,Волен и Каракачанов,те ще му казват слушам и изпълнявам другарю,пардон господин генерал...Ще бъде голям смях,защото Симеонов до вчера иазваше: Радане нещо ме бъркат с теб,само че Радан има достойнсттво и Тиквата никога не го е командвал,никога,а тези за министерски постове са готови на всичко.

61

ГЕРБ БСП ВСЕ БКП

преди 7 години

ЛИЛЯНЧЕ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕШ ЗА КОЛКО СТОТИЦИ МИЛИОНИ СИ ДАЛА ПОРЪЧКИ НА ГЕРГОВ И ПЕЕВСКИ

60

да

преди 7 години

Да се спрат парите за охрана на дупетатите. Да си плащат от заплатите. Да се намалят субсидиите на 1 лев - нали гласувахме и те ще ни слушат. Иначе аут. Ето така ще има пари за пенсии и граничари и полицай във всяко/почти/ населено място. Това е

59

Андрешко

преди 7 години

Московский няма как да отпадне,защото мама Цеци ще стои извън парламента.

58

Хитър Петър

преди 7 години

Не стига, че крадат, а и не искат да ги издават. Герджиков разкри някои от техните кражби, но те му скочиха веднага и го заплашиха и той спря да ги разследва, защото се страхува за живота си.

57

Анонимен

преди 7 години

Тия повече крадат и от дрогарите то се вижда отдалеч за да симулират неква дейност за 6 год 2 спортни зали и некви магисрали и то за пред ЕС сигурно да се види, че не крадат парите. Реформи 0 като цяло осъдени и виновни пак няма ама в гроба си никой не е занесъл милиони.

56

анонимен

преди 7 години

В Герб назначават най некадърните хора и за това живеем зле .това е първо второ умните интелигетни хора са извън пазара на труда В общини в бюра по труда са само кадри на Герб а на трето същотото и в училищатата в детски градини само от герб назначвани умните учители лекари са в чужбина .

55

Годзилчо

преди 7 години

С една дума ,,нема ора,, тия управляващи ги гледахме вече и държавата освен заеми не мръдна на ,,йок,,

54

Хорни

преди 7 години

До до 63Е па от майтап не разбирате!Естествено че не хваща око Лилито,ама като платиш 100лв за винетка и после се раздрусаш по дупките,пада пердето и я пожелаваш,нея и всичките и женски роднини по пряка и съребрена линия!

53

Анонимен

преди 7 години

До до 65 Баце си я харесва и такава...

52

Активист на БКП

преди 7 години

Покупко -продажбата ха родината ни продължава ! Хищни герберасти ловят риба в мътни води....Помагат им Валерковци и Шкембе войводи...