143

Анонимен

преди 7 години

САЩ вече са бита карта.

142

Анонимен

преди 7 години

Малкият прасчо отново нарита краварската ***!

141

Анонимен

преди 7 години

До Death for USA:))))) Кемтрейлс излиза от ушите ти мой човек.

140

Анонимен

преди 7 години

САЩ се намират в състояние на остра политическа и финансова криза - в страната се води ожесточена борба между различните части на политическия елит докато задлъжнялостта е достигнала ужасяващи размери.

139

Анонимен

преди 7 години

Според Бюрото по статистика 49% от американците живеят в жилища благодарение на месечни помощи, а почти 47 млн. живеят в крайна бедност.

138

Анонимен

преди 7 години

Колко човека уби Ким миналата година и колко деца бяха застреляни в САЩ в училищата как са статистиките за отровените с наркотици няма дa се питаме.Плюс туй Ким не дължи никому 20 трлн долара най-големите *** на панетата са краварите а северкорейците на кой пречат.

137

Анонимен

преди 7 години

А какво става с визите за САЩ? Пътуваме ли вече свободно за САЩ, отмениха ли визите, или и на евроатлантическа България налагат визи както на Северна Корея.

136

Анонимен

преди 7 години

АЙДЕ СВАЛЯЙТЕ ГО ТОЯ РЕЖИМ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!НАСЕЛЕНИЕТО НЕ Е СЪСИПАНО В СЕВЕРНА КОРЕЯ ДОРИ ШОКОЛАД ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА ЯДАТ ЗАЩОТО СЕ СМЯТАЛО, ЧЕ АКО СА ЩАСТЛИВИ ТОВА Е ПРИЗНАК НА СВОБОДНА ВОЛЯ!!!СТИГА ЧАКАНЕ ВЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ!!!!!!!!!!1

135

нЕкои руски серийни

преди 7 години

Научихте за 10% от известните руски серийни убийци в най новата история на путинландия. Т'ва е Рашка Говн**ка

134

Анонимен

преди 7 години

Броят на американците, концентрирани в районите с най-висока бедност, се е удвоил за периода от 2000 г. до 2015 г.

133

нЕкои руски серийни

преди 7 години

Васил Комароф Неговите престъпления траят три години, в които успява да отнеме живота на 33 души. Василий Кулик Мислиш си, че Чикатило е опасен, тогава се запознай с този герой. Василий е известен с прякора си "Чудовището от Иркутск" и с право си заслужава прякораИзвестни са 13 убийства и има подозрения за многократно повече.Килирът избира старици и малки деца - най-възрастната жена е на 73 години, а най-младата му жертва е бебе на два месеца.

132

Анонимен

преди 7 години

Накой скоро ходил ли е в Бургас, на простанището? Дали вече е дошъл танкера с евтина шистова газ от САЩ, че Путин вдигна газта и стана много скъпо. Дойде ли танкера или още го чакаме?

131

нЕкои руски серийни

преди 7 години

Владимир Муканкин Той може да се смята за наследника на Андрей Чикатило, който има доста дълъг списък с жертви. Владимир убива 8 жени за четири месеца Ирина Гайдамачук Тя получава прякора "Сатаната в пола", което подсказва, че едва ли е най-милата жена, с която можеш да се срещнеш вечер в бара. Жената има две деца и съпруг, които можели да се похвалят с любовта си към алкохола и мързала, защото само тя работила.

130

Рушис

преди 7 години

Великият Вожд Ким III ще ликвидира човеконенавистните краварски *** либерастки ФАЩ! Само да си намери работещата ракета.......

129

Анонимен

преди 7 години

Двама криминално проявени младежи на 17 и 20 години разбиха вратата на 70-годишна жена в Стара Загора и я убиха, за да откраднат от портмонето й 60 лева.

128

байхейс

преди 7 години

35 корейски атомни бомби се оказаха достатъчни да възпрат агресията на юдо-масонската лихварска империя на злото

127

за 137

преди 7 години

Ким може да закачи ядрена бомба дори най-обикновена ракета туй че щели да я прихвант си е техен проблем нека я прихванат над главите им ще се посипе един ядрен прашец тогава туй за ПРОи балистични ракети са глупости за лека нощ. А колко химическо оръжие има дали занеш ако искат да се самоубият нека нападнат.

126

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 141"А какво става с визита за САЩ?"Че за какво му е на руски *** като тебе виза за САЩ? Да не си решил да бягаш там и да се скриеш от манната небесна на Путин която се ръси над България вече 15 години?

125

нЕкои руски серийни

преди 7 години

51-годишен мъж бе арестуван за убийствата на 17 момичета в руския град Новосибирск, съобщи ТАСС. Според следствието маниакът имал сексуални отношения с жертвите, а после ги убивал.Зверствата били извършени в периода 1998 - 2006 г.

124

нЕкои руски серийни

преди 7 години

Руска баба бе задържана за убийство и разчленяване на неин познат. По време на разпита, обаче, пенсионерката призна, че е извършила общо 14 смразяващи кръвта убийства, съобщиха руски медииПри претърсване на дома й, следователите открили дневник, в който Самсонова е записала с подробности всичките си убийства.