11

nkavrakov

преди 7 години

Нормално е да пропада.Всичко което се прави и изгражда в България пропада и се разпада.Пишат имотите в София минали 1000 евро на квадрат.Ами те на сградите им пада и се подува мазилката още преди да са заживели хората в тях.Магистрали се разпадат,панелките не се поддържат и изследват.Само се краде и се говорят розови приказки.Има ли смисъл да живеят хората в тази лъжлива държава ?

10

ОТ ГЕРБ КРАДАТ МНОГО

преди 7 години

НИКАКВИ ГАРАНЦИИ НЯМА - ФИРМАТА СТРОИТЕЛ Е ГЕРБУРАШКА

9

БОКО ВЗЕ ПАРИТЕ

преди 7 години

КАЗА СРЕТАН ЙОСИЧ.И ТЕЗИ ПАРИ ГИ Е ПРИБРАЛ МАЙ

8

Анонимен

преди 7 години

Видимите резултати, дами и господа.Оная двбелата къде е ?

7

До БРРБ

преди 7 години

Всяка магистрала след строежа има банкова гаранция за гаранционен период от 10 години. През този период ако се появят проблеми с вече построеното се предявява банковата гаранция .В коя прашасала папка в МРРБ е тази гаранция от изпълнителя и защо не е предявена тя????

6

Анонимен

преди 7 години

ЛИЛЯАНА ПАК ЩЕ СТАВА МИНИСТЪР - БИЛА В ГЛАВАТА НА БОКО

5

МАГИСТРАЛИТЕ ПРОПАДА

преди 7 години

А ЛИЛИТО - ВИЦЕПРЕМИЕР

4

Ганчо

преди 7 години

Глупости, магистралата пропадала, капризи господин съдия. То държавата пропадна и на никой не му пука, че някаква магистрала ще пропадне и ще ни претрепе то това е хубаво, по- малко души на които да се плащат заплати, пенсии и НОИ ще направи икономия за 200лв пенсия. То санираните блокове протекоха - какво стана? Нищо, виновни били собствениците на апартаментите - не изчакали да изсъхне замазката и поставили мебелите. Ало, собствениците, напуснете апартаментите си за 1-на година за да изсъхне

3

Дядо Андрешко

преди 7 години

Очакваме след встъпване във власт Бойко да си подаде имунитета и да бъде съден за крупни злоупотреби по магистралите . Строят се некачествено, за да могат да строят цял живот и да има за крадене .Дано отново да не каже, че зад гърба му са крали, а той не се усетил защото е глуповат и бил на футболен мач.

2

ОГ ГЕРБ ОТКРАДНАЛИ

преди 7 години

ПАРИТЕ ЗА УКРЕПВАНЕ, А ОСНОВИТЕ НЕ СА ОТ КАМЪК, А ОТ ПЕПЕЛИНА ОТ МАРИЦА-ИЗТОК

1

смЕх

преди 7 години

Лентореза що ще чини сега разни Лилетки не трябва ли да се разкарат от дупетатника или ще кажат, че за това си има АПИ и те както винаги нямат вина ???