87

morelini

преди 7 години

Депутатите са ...***.....

86

Анонимен

преди 7 години

Вържете пенсии и заплати на останалите хора към средната депутатска заплата и хората ще гласуват и ще са много доволни. Няма смисъл от този валутен борд ако е мизерия.

85

Анонимен

преди 7 години

"...така оставиха в сила правилото, според което възнагражденията им се увеличават на всеки три месеца..."Това е гадна подигравка с народа!!!

84

Аз

преди 7 години

Ама вие сериозно ли смятате, че депутатите живеят от заплати !? Вероятно има и такива, но това са онези безгласни случайници, които допълват листите и влизат в парламента, за да гласуват както им кажат. Основната част от депутатите не се интересуват от смешните заплати, а се борят за далече по-голяма пара, справка г-н Пеевски и подобни. В този смисъл е абсолютно без значение, дали ще ги замразят или удовят...А от БСП си правят пореден нелеп ПР...

83

Анонимен

преди 7 години

Преди 15 години работех за 500 лв. Платех си сметките и за семейството ми оставаха едва 250 лв. В един прекрасен ден теглих майната на всички и се изнесох от мутроландия. Само за 3 години събрах пари колкото в мутроландия щях да събирам за 20 години. Стандарта ми на живот вече е над средният. Децата ми пораснаха изучиха и започнаха работа. Ако бях останал в мутроландия щях да съм първият бедняк и да храня мутрите в парламента. Нее евете си *** мутри да ви хранят тези които гласуват за вас!

82

Анонимен

преди 7 години

А може ли да скочи народа на който с години не помръдват заплатите.

81

Анонимен

преди 7 години

Защо пък да бъде на нивото на декември 2016 г.?Защо депутатските заплати не станат равни на минималната заплата, умножена по три? Така е в някои от най-белите държави, където депутати и министри отиват на работа със собствените си велосипеди.

80

упс...

преди 7 години

Не това е главното - какви са им заплатите на "слугите на народа"!По-важно е какво Добро са сторили за народа си, каква Полза са допринесли за него!За благоденствието на Бг и нейното Бъдеще!Уви!!!За съжаление, горчивия привкус, че мнозинството от "народните ни избранници" отново ще се юрнат да решават единствено "проблема" за личното си облагодетелстване остава!!!!!

79

nina

преди 7 години

Разбира се!- нали затова е голямото натискане да влязат в парламента! Иначе се чудят от къде ще дойдат пари за увеличение на бабината Пенкина пенсия от...200 лева. От които като си плати лекарствата, ток, вода, телефон, интернет /дано има/-какво ли ще яде?!

78

Анонимен

преди 7 години

Е па как ше купят следв.избори ако нема кинти ???

77

Анонимен

преди 7 години

Природата празно не търпи. Щом депутатите няма да си замразяват заплатите, ще замразят нашите. На тиквите от герб това е патент. Щом дойдат на власт, винаги намаляват заплатите.

76

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че първата и най - важна тема на новите депутати е да си гласуват увеличенията, нали господин Конграчулейшън това повтаряше предизборно - увеличения на доходите... и те така, дързайте те ле та, каквото сте си надробили това ще си кусате...

75

Ники

преди 7 години

... Слугите на народа живеят по-добре от господарите си ...

74

Gaskoing

преди 7 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ОТИВА... ТИКВИТЕ ЗАЛЯЗВАТ... ОБЕЩАНИЯТА ОСТАНАХА В ИСТОРИЯТА

73

Анонимен

преди 7 години

На 4.5.2017 всички пред НС.Да изметем бо-клу-ка.

72

Анонимен

преди 7 години

Да не се замразяват заплатите на депутатите! ДА СЕ ЗАМРАЗЯТ ДЕПУТАТИТЕ!!!

71

Анонимен

преди 7 години

Изедници! А за пенсии и заплати пари нямате.

70

Gaskoing

преди 7 години

Увеличават ги защото скоро ще са пътници.... сега гледат да източат колкото се може повече и като за последно

69

Анонимен

преди 7 години

Ей не се наядоха - да им приседнат! 3 милиона са под ръба на оцеляването, 2 милиона на ръба. Познайте останалите 1 милион хрантутници на чий гръб живеят?! Това са индивидите на държавна хранилка + по-тъмните индивиди на социални помощи. ДОКОГА???

68

Йово

преди 7 години

Комунистите искат замразяване на заплатите, капиталистите НЕ. Все пак ние живеем в капиталистическа държава а не в комунистическа затова и замразяването на депутатските заплати е комунистически принцип а не капиталистически.