57

Jj

преди 7 години

Голяма новина :) Проучването на Радж Чети отдавна го знаем ... (поне тези, които слушаме Freakonomics :) )

56

Анонимен

преди 7 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

55

Анонимен

преди 7 години

Бил съм в щатите и да ви кажа,че там беден може да бъде само човек на който ама въобще не му се работи...а там работа колкото щеш!

54

Анонимен

преди 7 години

САЩ отдавна вече се бита карта.

53

Анонимен

преди 7 години

САЩ са гето от наркомани на хапчета , хероин и марихуана.. Това население е изгубено за през следващите 50години..

52

Ivo

преди 7 години

Който може да печати зелени хартийки предлага и мечти,друг е въпроса един ден как ще се освобождаваме от зеленото цунами

51

Анонимен

преди 7 години

(US) Amerika e emigrantska mechta :) vechnija nomer edno ;)

50

Анонимен

преди 7 години

Бай *** си мисли, че като стъпиш в заветната Америка, на летището те чака усмихнат служител и след като ти удари печата в паспорта, ти връчва куфар, пълен с пачки от 100 доларови банкноти.И че като вали дъжд, от небето падат долари. Ама пак на стотачки, не дребни.

49

Анонимен

преди 7 години

Абе гольо, какви 100 000 лв влог те морят бе. Повечето хора (около 70%) от българите едва изкарват от месец до месец, без да им се налага да вземат заем.Че нали ако имаха по 100 000 лв щяха ли да се гърбят по 12-14 часа дневно, 6 дни в седмицата за някакви мизерни 600-700 лв.Ти май живееш на Марс.

48

Анонимен

преди 7 години

Рубладжиите отдолу, колкото и да се напъвате и пените САЩ остава със жизнен стандарт 20 пъти по-висок от този на алкохолиците на Путнята или нашия впрочем

47

Анонимен

преди 7 години

Къде ги видя тия по 100 хиляди на влог у всеки българин бе.Повечето българи живеят на кредит и след години банките ще им вземат апартаментите, които пак са купили с кредит.

46

до 51

преди 7 години

Мечтата на всички прогресивни хора от цял свят е да станат българи. Тогава ще имат по 2-3 коли (общо на възраст над 100 години, ако са 3 например), ще имат влог от 100 хил в банка, с който ще си умрат, докато хапват вечер коричка хляб, натопена във водичка (но не много, защото е скъпа).

45

Анонимен

преди 7 години

Повечето коментиращи тук са родоотстъпници.

44

Анонимен

преди 7 години

Огромен външен дълг, хиперинфлация, закриване на банките и валутен борд. Това е което световна банка и МВФ съветваха Бълагрия.

43

Анонимен

преди 7 години

Американската мечта е САЩ да се интегрира с Африка.

42

Анонимен

преди 7 години

Леле колко глупави били тия американци и всички от цял свят, които се натискат за тая бедна Америка.Ама как не са се сетили да дойдат в България бе, например в София.Чисти булеварди, които се мият всеки ден, някои дори по два пъти дневно.Кметица красавица, пъплещи по улиците 50 годишни трамваи, подарени от братска Швейцария, защото не им трябват.По улиците и заденеията няма нито един селянин, всичко е етнически порверено - чистокръвни кореняк софиянци.Простите американци нищо не разбират.

41

Анонимен

преди 7 години

Препоръчвам на тези които,не вярват ,че цял свят се е насочил към "лошата"Америка ,да застане за 2ч на Дълес или Кенеди !

40

Анонимен

преди 7 години

Абе не ви трява тая омразна Америка бе. Там има много *** и постоянно се стреля по улиците. Трябва да имаш стоманен чадър за да излезеш между куршумите да си купиш хляб.И от Кока-Кола ръждястват червата, защото е империалистическа.Стойте си в ***, тук си е добре - сипват ви редовно помийка, въргаляте се в калта, какво повече ви трябва.И има за по една евтина бутилка метилова ракийка да си пийнете вечер.Не в трябва тая Америка.

39

Анонимен

преди 7 години

Решението за САЩ е валутен борд към лева и изравняване с бг заплатите.

38

Анонимен

преди 7 години

Не знам за хамериканската, но българската мечта е страхотна - селинджър става гепаджия и го пускат у софето на бюро - не че знае кво да пави но е зачислен на порцион и няколко хилки заплата! Мечтата обаче свършва като се обърне палачинката. - справка долнодъбнишкия клан!