6

анонимен

преди 7 години

Нека да се забрани продажба на автомобили на хора без валидна шофьорска книжка. Така както има забрана за продажба на алкохол и цигари на лица под 18 год. с презумпцията, че може те да ги използват. Същото е-нямаш лиценз за управление, нямаш право да си и собственик. Тия с шофьорите-там са фирмени коли, няма да ги засегне. А всеки с над 2 автомобила на негово име да се разследва от НАП за произход на доходите. С тази стъпка всъщност голяма част от ц.и.гани.те няма да има как да се снабдят с кола

5

Хм

преди 7 години

Само да ви споделя. Плащам граждански отговорности на 4 автомобила годишно(3 се ползват служебно). Това прави примерно за последните 10 години приблизително 10000лв. Веднъж са ми изплатили от ПТП 100-200лв за периода, а наскоро бях отнесен на пътя, другия избяга и засега е неендифициран. Щетите ми са за 2000лв, гаранционния фонд ми ги отказа. Разликата се получава 11800лв за 10 години, които са отишли за някой м а н г а л. Жалка история, при която внимателния шофьор страда.

4

ИСТИНАТА

преди 7 години

Новата профашистка управляваща коалиция връща милиционерщината от времето на Цветан Цветанов.Терорът ще бъде оправдан разбира се с .. ромите.Ще имитират, че се борят с ромската престъпност, а всъщност ще притискат нас нормалните хора и съвестни водачи и данъкоплатци.

3

ОНЯ

преди 7 години

Трепе ниското интелектуално ниво, простотията и ниската култура на шофиране!!!Спорен Ден.

2

Циник

преди 7 години

Слава богу....за Бакарди-Кола нищо не сме платили!Иначе - богата работа - РОМ-а трепе - Българите му плащат!

1

Анонимен

преди 7 години

Няма наказания. Затова ще плащаме