178

Ей...другарииииии...

преди 7 години

Спасението от "ДЕМОКРАЦИЯТА" ----- Е САМО ..."Пътя към ТАТО".....!САМО ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ПЪТ ----"КЪМ КОМУНИЗъМА"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗА ДРУГ-----НЕМА ВЕЧЕ ПАРИ ....ХА,ХА,ХАААААААААААА

177

Що РЕЗЕРВАТ ,БЕ....

преди 7 години

НАПРАВО ДА ТРЪГВАТ ЗА "ПРИ ТАТО" ........ТАТО , ЧАКА НА ГАРАТА....ХА,ХА,ХААААААААТАМ И ...."КОМУНИЗМА Е ИСТИНСКИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

176

Анонимен

преди 7 години

Ох, как яко ви прецакаха с този преход и с тази "демокрация". Жална ви майка сега, българи. От "демокрацията" няма спасение. Вечна мъка за народа.

175

Щирлиц

преди 7 години

Нека признаем онова,което беше създадено при соца,нека сторим същото и за създаденото за последните 27г.При това без да отричаме кусурите нито на червеното минало,нито на това,което ни пробутват за демокрация.Изводът ли?Ами време е България да спре механичното и послушно копиране на този и онзи /не/съвършен модел,и да погледне към историята си с трезва оценка,за да намери отново себе си.Ето това липсва сега,поне това е моето мнение.Е,гласувайте!

174

Резерват комунист

преди 7 години

Предлагам за всички "фенове" на управлението на Тодор Живков да се построи един резерват, в който ще си живеят по правилата оттогава - ще чакат за кола по 10 година, за телевизор - 5, ще ядат банани и портокали само по Коледа, една малка част от тях ще имат абсолютно всички луксозни условия, а останалите ще се редят по опашки пред празни магазини, защото "пуснали кремвирши". И разбира се никой няма да напуска този резерват до края на живота си. Да построим "социализЪма", за всички, които плачат

173

Анонимен

преди 7 години

До Бяхме свободни"НИкога не сме внимавали какво говорим..Никога не сме имали страх от началници ,партиини секретари и други.."----------Ти майтапиш ли се или наистина го мислиш това?

172

Киро Флигорната

преди 7 години

Кво се газирате ,бе балъци .....НАЛИ ИСКАХТЕ.... "НЕЖЕН ПРЕХОД"...??!Е....НЕЖНО ВИ ПЪРЗАЛЯТ ВЕЧЕ ------ЦЕЛИ 25-г.!БЪДЕТЕ БЛААГОДАРНИ , ЧЕ ОЩЕ СТЕ ЖИВИ ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...

171

Велик Партриот

преди 7 години

Е*л*к*е ти Българския Народ за овце ли ги имаш 1:1 копиран Текст без да си написала дори и една буква

170

Един полу-неграмотен

преди 7 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма .

169

Виц за бай Тошо

преди 7 години

Веднъж бай Тошо се почесал по главата и му влязла една треска под нокътя.

168

М, да ...

преди 7 години

До безпартие мизерна - агресивна, оцеляваща

167

М, да ...

преди 7 години

До безпартиенне сме по Ороел! Бъдещето се планува и при 80% се случва-онова което е планувано! Е не мож предвидиш негативите! Въпросът е, че вече неможем и да мечтаем/плануваме! Платили сме висока цена за успехите си! Вече всичко е безрзлично и се иска единствено спокойствие, а средата на обитание става от ден на ден все по несигурна и мизерна!

166

безпартиен

преди 7 години

Който владее миналото,владее бъдещето!Който владее настоящето-владее миналото!

165

ХА, ХА

преди 7 години

До АнонименТодор Живков,изпълняваше заповедите на МоскваА Бойко на "началниците в Брюксел бе анонимник ***.

164

Анонимен

преди 7 години

Пуделът на Живков се извъди голям мошеник.

163

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен,както руските ***,които били купили цялата БългарияДори са основали фондация "Русия за България" и издържат НПО та против България, бе шматьо.

162

М, да ...

преди 7 години

"Демократите", антикомунистите и "едрите капиталисти" отричат настоящето! Ама младите не са слепи бре! то да не е като склерозирали индивиди чакащи държавата да им даде пенсия да ти разправя колко зле било през комунизма и колко добре е днес!

161

Тити

преди 7 години

До През 80-ттеГовореше се да се следва шведския икономически модел

160

През 80-тте

преди 7 години

Всеки сезон беше пълно с шведи, датчани, норвежци и барове и дискотеки по Северното Черноморие

159

dl

преди 7 години

Какви са тези мечтания за "онова време"?България търгуваше нерегламентирано с оръжие,с наркотици и други подобни чудесий.Добруваха си другарите,а те бяха сума ти народ и техните приближени,а за редовите и почтени граждани и селяни бе концлагер.За съжаление и сега наследниците на "тези другари"също си добруват,от тях цялата държава е в мъртва хватка,защото като нация сме овце.Вижте къде са Полша,Чехия,Унгария?Даже Румъния вече е на светлинни години.Защо ли?