62

ман.го

преди 7 години

аПсолютно за! с три ръце, вкл. и средна. писна ми от тунинговани голфове с чист немски дизел и махнат катализатор щото "върви по-добре". на светофара можеш да умреш, ако си спрял зад тях.

61

онбашията

преди 7 години

за парниковите газове не ми дреме, но камоините са основните фактори за рушенето на пътя, така че е добре да плащат повече.

60

Цвинокио

преди 7 години

Продадоха ни таратайките си ,спечелиха от това,а сега ...

59

И

преди 7 години

Ако това стане, на ГЕРБ няма да може да им се върже бюджета хахахаНаправо ще откачат, и без това незаконно увеличиха цената на винетките. Билетчето за градски транспорт ще стане на 5лв.

58

Хех

преди 7 години

Моята кола е съвсем посредственна - френски "***" нискобюджетен на 6,5 години, евро4. Миналата седмица на един светофар чаках зелено зад един расов германец на не повече от година - година и половина. Дали германеца беше нещо "болен" или пък беше налял някакво странно гориво (невярвам човек с толкова скъпа кола да го е направил) - Незнам, но от германеца излизаше пушек на който и двутактово трабанче може да завиди. Очевидно беше дизел, но какво му беше - незнам. Направих видеоклип. Цирк.

57

Анонимен

преди 7 години

Новите и/или по малко мощните коли ще плащат по малко сравнено с гъзарите със джипове и ултраскъпи коли. Очевидно това е много по добро решение.

56

Анонимен

преди 7 години

Бедният и необразован матрял опищя орталъка. Като нямате пари за винетки и данъци, и бензин, няма дакарате коли бре! Карайте колелета или си хванете рейса, все ми е тая!

55

Анонимен

преди 7 години

Супер новина! Дано някой отчете в България факта, че колата е Евро 4, 5 или 6. Това ще доведе само до положителни резултати.

54

Зуйо

преди 7 години

Би му фара немам катализатор избушен е и само на бензин карам - натискам *** до ламарината - миришеее на вредни емисии не съ трай

53

Анонимен

преди 7 години

При тоа вехт ауто парк как аджеба ша определят кой колко ша плаща ,оти мойта кула е 5 годишна ама е 140 коня дизел ,на комши е Голфо бенз 90 коня и е набор на демокрацийта демек ,некъде 91-92 год е прайна освен това я карам средно 90-100 на дълъг път у градо как си требе ,комши е на 20 неколко годин той шпори със 100 у градо И кой колко требе да плаща питам ?

52

АМАН от убиици

преди 7 години

Проучвани в момента отровители на милиони БЪлгари с хлор токсични химически оръжия показват връзка между ясно видимо обемно обсебване и холограмни отпадъци в телата..Обсебените хвърлят милиони пъти над безвредните хлор токсични препарати в питейни води и се кефят на отровените и убитите с инсулти,инфаркти и скоротечен рак.МЕд мафиотите поръчали да се хвърлят до 4 грама на тон вода с цел масови разболявания и ограбване на милиарди ..Обсебените хвърлят с кофи отровата щото ХЕИ щяло да ги глоби

51

Анонимен

преди 7 години

У Софето товарните автомобили са едни от най-големите замърсители. 30 годишни таралясници се използват масово от строителите/инвеститори/ освен че замърсяват въздуха разнасят и калта от строежите навсякъде.

50

Западноевропеец

преди 7 години

Евроидиотите след като определиха кривината на бананите и червенината на доматите се захващат ентусиазирано с поредната идиотщина и дивотия. Луд умора няма.

49

байхейс

преди 7 години

каквото и да направи Брюксел е против хората и против интересите на България !!!

48

Анонимен

преди 7 години

Гробарите ни подготвят за поредния грабеж!Тиквената банда е ненаситна.

47

.,

преди 7 години

"Всичко е в полза на автомобилната индустрия,да се купуват повече нови автомобили!"ИЛИ МОЖЕ БИ ДА НЕ КАРАМЕ 20 ГОДИШНИ ***, КОЙТО ДА ЗАМЪРСЯВАТ ВЪЗДУХА ?*** народ, слаба държава. Платени тролчета

46

:(

преди 7 години

Какви винетки бре?! Белгия са с туулколект вече година бре :) Боже, слез си пребори вересиите.... :(

45

Геле

преди 7 години

Свинетка е в шок. Може да се провали частично подготвената нова кражба.

44

Анонимен

преди 7 години

Всичко е в полза на автомобилната индустрия,да се купуват повече нови автомобили!

43

Анонимен

преди 7 години

безплатно жп и метро