93

кп

преди 7 години

Заради тази не гласуваха доста комунисти за БСП, Гергов и тази трябва да напуснат тази партия веднага, сега е момента.

92

Членска карта №7

преди 7 години

Дааа, колко голям ще да е бил Радой Ралин. Не по голям от Астрид Линдгрен!!! Тя повече от него мразеше руснаците и стискаше палци за немските момчета, които гинеха несправедливо на Източния фронт... Грабили го били руснаците, с въшки го заразили! Въшльоооо, сравни в какви коптори живееха българите преди 1950 и какво се построи за 10 години след това.

91

Анонимен

преди 7 години

Корнелия трябва да го махне тоя на всяка цена! И не само него! Държавата е така прогнила от корупция, грабежи, абсолютна липса на правораздаване и справедливост, че е чудно как още сме на географската карта!!.! Няма да е за дълго.

90

Съвременник

преди 7 години

Миналото на БСП не е розово, факт. Но и миналото на другите партии не е по-различно. Охранителният бизнес от началото на прехода да не би да е чист и светъл, пък цяла партия се оглавява от негови представители. Бандитската приватизация на Костов и демократите да не би да е чиста, пък днешните десни партии са нейни наследници. Ами ДПС не е ли наследник на турското движение отговорно за атентата на гара Буново? Стига сме се ровили в миналото. Що се отнася до настоящето, Корнелия е права.

89

въпрос на приоритети

преди 7 години

Присъствието на Mypзилки е вяло. Това е защото Курнелията са я отсвирили в Масква.Сега напъна е на статията за Асма мажоретката на Асад.

88

Циник до 96

преди 7 години

Един от малкото - посмял да каже какви престъпници са комунистите...и как заробиха народа!Човек със съвест, и топки!

87

МНОГО СИ ПРАВ

преди 7 години

До NB!!!!!!!!!!!!!!!ПРАВ СИ ТЕ В ГЕРБ РАБОТЯТ НА ОБРАТНИЯ ПРИНЦИП И В ПЛОВДИВ СЕ ВИЖДА ЯСНО- АКО НЕ КРАДЕШ И РАБОТИШ ЗА ХОРАТА ТИ БИЯТ ШУТА ВЕДНАГА.

86

Анонимен

преди 7 години

Затова ли времето така застудя, като по време на Коледа. Дошла е за една от двете! Но предпочитам да е за свинаря, много мръсотии направи за Пловдив, много надежди разби и естествено като всеки комунист, доста хора обра.

85

Циник до 88 3

преди 7 години

Зарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танкаи ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главатаи скверниш небето и земята.Радой Ралин.

84

Циник до 88 2

преди 7 години

А след време чухме и мълвата,че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насилана Русия тая дива сила.После цели девет петилеткиграбихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папироси

83

NB!!!!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

На пръв поглед, ГЕРБерастите би трябвало да се радват за разприте в основния си "политически противник". Всъщност, много ги е страх от примера - може да се окаже заразителен. А в ръководствето на ГЕРБ ЕООД е пълно с такива като Гергов - "национално отговорни бизнесмени" и калинки... А и шефовете им са като футболистите от ЦСКА и Левски - пият заедно, кумуват си, помагат си, а феневоте им си разкървавяват носовоте по улиците. За това рИват на умряло.

82

Циник до 88 1

преди 7 години

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендарии дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сияи изпил си всичката ракия.

81

Анонимен

преди 7 години

КОРНЕЛИЯ ЩЕ СДАДЕ ВЛАСТТА КАКТО БОРИСОВ ВТОРОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО.КАЗАНА ДУМА -ХВЪРЛЕН КАМЪК.

80

Няма проблем

преди 7 години

До *** 78 Като написа каскети та се сетих....На полето всичко е наред , сто забратки и един каскет.В кръчмата на кака Радка, сто каскета и една забратка. Р.Ралин.

79

Анонимен

преди 7 години

Оставете Нинова тя се мъчи да направи нещо, но вижте Гергов член на ИБ на БСП един от крадливите и мастити олигарси в България! На Гергов от джоба на хората му подариха ЦУМ, Панаира, Слънчев ден, хотел Санкт Петербург в Пловдив, след което с помоща на общинския съвет открадна 25% от стария град. Всички проверки срещу неги се спират от прокуратурата, защо ли?Всички дружества са задлъжнели нито едно не е на печалба но се финансират от държавната банка за развитие което не и работа и това всичко

78

Новите лъжи на БСП

преди 7 години

- Ние искаме промяна... - смело заяви дрОгарката Нинова, докато полагаше цветя пред паметника на Тодор Живков- Ние искаме млади лица в парламента заяви дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния журналист Тома Томов(баща му е бил наш партиен другар и началник на концлагера в Белене по времето на соца)- Ние сме за подмладяване в БСП - каза дрОгарката Нинова и назначи за депутат 77 годишния Ламбо(Збогом Ламбо)- Ние сме против корупционните сделки заяви дрОгаря милионер Г.Гергов(свинарят)- Ние сме против корупционните договори за България заяви дрОгарят Р.Овч.Лъжи и пак лъжи.

77

позитано 20

преди 7 години

На свинаря Гергов по му прилича да оглави партията.Да си спомним за свинарчето Ивайло какви чудесии е направило.А иначе ако Корнелия надделее , Гергов и подарява ЦУМ.Нямам търпения да видим сеира.

76

Циник до РАБФАК

преди 7 години

И да ме лоботомират - в сравнение с теб - ще ди остана гений! Червени черве*и като теб - бъркат ганглиите с мозък!Така сте родени - безмозъчни червеи!Цуни ме - т*ъпак!Пхахаха

75

ФАРК

преди 7 години

***....Хаха забелязал съм че си с тежки психични отклонения като мания за величие,непогрешимост,за преследване от афгани и либерали ...въобще тежък клиничен случай ..не се изоставяй една лоборомия ще ти дойде добре.

74

Анонимен

преди 7 години

Нищо драматично няма да се случи. Соц мошенниците ще се съберат ще умуват върху спуснатата задача от Кремъл хем агнето да е цяло хем вълкът да е сит. Другаря Гергов ще обещае да не прави повече така, другарката нинова ще го разцелува пред ИБ на БСП и всичко ще си продължи по старому.