142

Мен

преди 7 години

Реформатор? :) Вие какво? Събрание на платените драскачи ли си правите? Аз напускам тогава, защото не съм от тях, марионетки!

141

Мен

преди 7 години

Точно на място си я използвам, както казах - разделяй и владей. Ти си марионетка в ръцете на тези, които толкова силно плюеш. Не му трябва на народа такъв като теб. Слаб си.

140

Мен

преди 7 години

Само ще ти кажа, че ГеРБ съсипа учителите. Това, че им направили заплатата 660 лв, която след данъците е 500 лв и е на 40 лв разстояние от минималната, повярвай ми не ги прави техен електорат. Мога да ти изброявам цял ден нещата, които направиха, за да съсипват учителите и скоро ще останете без такива.

139

Мен

преди 7 години

Мда, Кунева ми плати да те намеря и да ти опонирам, МАРИОНЕТКО.

138

Мен

преди 7 години

Значи учителите са виновни и за глобалното затопляне, бъдещата трета световна война и химическите атаки в Сирия. Платено им е....Мда разбирам.

137

Тра-ла-ла

преди 7 години

Директорът и класната - да бъдат уволнине ВЕДНАГА!Те са вредни за атмосферата в това училище!

136

Мен

преди 7 години

Пропусна едни учители - от прогимназията хахахаххахахажаха леко да не се наплюеш, докато се пениш да пишеш простотии.

135

Мен

преди 7 години

А ти знаеш ли, че интернати, помощни училища и специални училища от 2-3 години не съществуват?

134

Мен

преди 7 години

Можем да се разменим за 1 ден да видим на кой работата му е по-лесна. Сигурен съм, че едвам понасяш рождения ден на сина ти за 2 часа с 5 деца, да те видим цял ден с 30. А между другото учителите произвеждат най-важното - бъдещето на България и нейната работна ръка, тоест за да можеш да си компетентен, теб те е оформил някой учител. Но при теб си личи домашното възпитание от километри. И заради такива като теб сме на такова положение.Нашите политици са на принципа - разделяй и владей, МАРИОНЕТКО

133

Анонимен

преди 7 години

Защо тези с маските не се удрят помежду си,, а бият слабо момиче------------------Защото тези деца 100% са били малтретирани в семействата си от по - силните от тях и те си изкарват наслоената агресия върху по - слабите и беззащитните ! Цялото ни общество е основано на насилието и силовите прийоми и това насилие се възпроизвежда с поколенията. На 1во място вината е на родителите (липса на възпитание и добър пример) , учителите за тяхното бездушие и като цяло обществото. Боят, унижението в семейството не са довели до нищо добро! ТВУ - тата? Това е сигурна деградация, не превъзпитание.

132

Анонимен

преди 7 години

До МенЗначи законът не е добър. Но за да бъде променен той е нужна инициативност и действена подкрепа отстрана на родителите.И до къде стигнахме с обсъжданията тук? Налага се изводът, че след като хората не са еднакви, на по-умния и по-инициативния трябва да се дадат повече права, така и за "стадото" ще е по-добре. Ако не му се дават, той рано или късно ще намери начин да си ги осигури сам. но, в зависимост от обстоятелствата, начинът може да се окаже доста твърд и дори болезнен за някои.

131

до 150

преди 7 години

Мнението на майката не се взима предвид. Ако детето не посещава психолога-се прилага по-тежка мярка-например настаняване в интернат. Та-пред угрозата да отиде в интерната не ще ходи, ще тича до психолога.

130

Мен

преди 7 години

А знаеш ли, че ако майката не желае да посещава детето й психолог и не се подпише за удобрение, то няма да посещава психолог....

129

до 141

преди 7 години

Вж чл 13 от цитирания закон. тестът е дълъг, не може да се събере тук. Цитирания закон го има и в интернет, например в лекса-и сам можеш да го намериш. И там си пише, как се налагат наказанията и тн. Едно от наказанията е посещение на психолог. В закона е написано,че е "възпитателна мярка", изразът не е наказание. Уверявам те, че за ученик ваканциите да изкара при психологическия кабинет е крайно тежко наказание, и за другата година ще е доста хисим. Има и други възпитателни мерки.

128

Анонимен

преди 7 години

Всичката агресия на клипчето иде от невьспитаните родители на тия изнервени деца! За туй на тия маскираните деца, родителите им трябва по често да посещават цьрквите за да опростят греховете си заради даденото грозно вьзпитание!

127

Мен

преди 7 години

Не говорим за софийски училища, където е струпана 1/3 от населението. София не е България! Коне с капаци....

126

Не е приемливо

преди 7 години

заради това, че някой не си е възпитал детето, да се разстройва работата с целия клас, да се събират родителите, да се пишат прошения до не знам къде си. По цял месец и повече се губи, като възникне подобен прецедент и това се отразява и на психиката на децата, и на учебния процес.Затова е разумно и справедливо, в интерес на целия колектив да бъде отстраняван онзи, който хем създава проблеми, хем нямало възможност да бъде санкциониран, хем родителите му нехаят. Да си го образоват у дома!

125

Ха Ха

преди 7 години

На никого не му пука за децата, а само за парите които ги следват.

124

Мен

преди 7 години

Само като ти гледам начина на писане и агресията, която бълваш, мога да ти кажа, че детето ти е още по-агресивно и малоумно от теб. Сигурно вече псува, посяга и всеки друг му е виновен. Дано достигнеш старини с такова дете. Но всеки си държа попарата.

123

реалист

преди 7 години

"ПРИОБЩАВАЩОТО" образование ще довърши процеса на затриване на българското училище.Защо е нужно да се харчат пари за тези, които не искат да учат и да се впишат в обществото?За какво е им е това "кухо" образование като накрая нито могат да четат, нито да пишат?