20

Батко

преди 7 години

Абе TURK OT BELGIQ, ти да не си от онези *** турци? В нашето село всички са такива и избягаха там да бачкат. Интересното е, че там се представят за българи като дойдат в бг се наричат турци, но не са нито едното, нито другото. Не го казвам с лошо, хората си бачкат, а тези дето останаха у село са 90% с инвалидни пенсии.

19

Анонимен

преди 7 години

Иначе снимката е от Турция и е направена непосредствено след референдума и тея се радват, че Ердоган е спечелил, развяват знамена с "EVET" ("ДА").

18

Анонимен

преди 7 години

Turcite v ec sa pove4e ot 10 mil vie znaete li za kakvo stava vapros. Za6to mislite 4e evrpata i e 6ube vse pove4e

17

лесно е

преди 7 години

До @Етнически турчиндо когато се почустваш и наречеш българин, тогава ще е края. Докато държиш да си турчин сред българите и българин сред турците, то винаги ще има някаква дискриминация. Нищо лично - така е устроен света на хора и животни от има-няма 100 мил. години.

16

Циник до турчолята

преди 7 години

Вие ли ще ми говорите за дискриминация бе...кюпеци!Защо отричате арменския геноцид?Защо Ерсдухан избива хиляди кюрди?Дискриманация - само когато не ви пасва!Имате избор - като не ви харесва България - друм за Тюркия !Ай , сиктир бурда!

15

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е с различната култура. Ако бяха християни щеше да е друго.Иначе проблем в чужбина имат всички, вкл. и българите. Никой не те приема за свой и е нормално.

14

Батко

преди 7 години

Иначе тези двете у лево на снимката бих ги ударил.

13

Батко

преди 7 години

А ти си много образован Турчин.

12

Анонимен

преди 7 години

Същите проблеми имат и турците в България. Нито турци, нито българи, нито в Туция се чувстват у дома, нито в България. Проблемът тук е много отдавна още от времето на насилственото изселване през 1989 г. Много отидодоха и се върнаха, после пак отидоха, пак се върнаха. Трагедия.

11

TURK OT BELGIQ

преди 7 години

GEYTALA6KI IZMI6LYOTINI :)))I MAY SI IMAT PLANOVE VMESTO OBRAZOVANI TURCI 6TE SI VZEMAT AFRIKANCI AFGANCI ARABI....

10

Анонимен

преди 7 години

Никой не иска диваци, дори и образовани. Като го видиш как е облечен, като чуеш този "звучен" турски език, както и мисленето му, как да наемеш на работа такъв? А Откачалкото им наду шушоните, че са велика нация, изключителна в сравнение с другите. Западното общество е фалшиво, усмихва се, поздравява но слага невидимата преграда. Никой не казва, че културата им е дивашка, самомнението погрешно и не ги иска никъде въпреки, че ги изолира.Мислех си, че ние сме много прости но турците разцепиха мрака

9

@Етнически турчин

преди 7 години

И кога му се вижда края? Според мен ти се иска, ама реалността е друга. Цял живот съм дискриминиран, защото съм турчин и какво? Това няма да свърши никога. Просто тук е така. Това е, ако ще да си гений, щом си турчин, край.Но човек някак си свиква. Разбира се реагирам винаги, когато ме дискриминират. Но не вярвам че някога тази дискриминация ще се промени. ДпС, ДоСт и там другите комунистически партии нищо не правят, а и не ги интересува. За тях е важен комунизЪма. Нали са партии на ДС.

8

Анонимен

преди 7 години

Като не искат да се интегрират ще бъдат дискриминирани. Какво толкова чудно?! В Германия вече трето поколение не могат да се интегрират - ходят зачулени и не спазват законите, ама нещо в Турция не им се връща че опасничко там. Вчера докато пътувах в метрото пред мен се разкри мила гледка - две забрадени с по 3 деца всяка едва ги усмиряваха докато един немски баща недоволно гледаше и държеше малката си руса дъщеря в ръцете си. Кой е виновен? Турците или немците, че правят само по едно дете?

7

Анонимен

преди 7 години

Те ако си мислят, че в Турция лесно се намира работа...

6

белгиеца

преди 7 години

"Университетски изследовател по въпроса с турците..." - това официална длъжност ли е? Сигурно имат и университетски изследовател по въпроса с сирийците, университетски изследовател по въпроса с афганистанците, университетски изследовател по въпроса с пакистанците... Май само нямат университетски изследовател по въпроса с европейците.

5

Анонимен

преди 7 години

По дрехите посрещат ...Те как очакват да си намерят работа като ежедневните им дрехи не се отличават от тези на имамите?!?!

4

анонимен

преди 7 години

щом гласуват за султанат да напуснат европа и да се вьрнат в турция

3

Анонимен

преди 7 години

Естестветно бе, манг*алите в Ман*галистан да си отиват. Навсякъде ще са дискриминирани освен в Турция. Така е и с нас като отидем на запад. Какво е чудното не е ясно. Всеки, който наема работна ръка отвън го прави, за да му е по-евтино.

2

Анонимен

преди 7 години

Да идват в Бг трябват камериерки.

1

Анонимен

преди 7 години

Ххаахахаха! Интеграция и мултикултурализъм, БАТЕ!!! ЕПИК ФЕЙЛ.