21

мунчо

преди 7 години

Самите американски медии (СНН и Ройтерс - статиите са от днес) се чудят къде е този самолетоносач и дали изобщо ще ходи на север, както и на какво се дължи това оперотивно неразбирателство между Тръмп (белия дом) и Пентагона. Но това в днес.БГ няма да го четете а ще четете глупости за "мравки"

20

Анонимен

преди 7 години

200 MILIONA BEDNQKA TOVA E USA DNES SREDNA KLASA NQMA V BG E SYSCHTOTO.

19

Анонимен

преди 7 години

AMERIKANSKATA MECHTA UMRQ OTDAVNA I NIKAKVI TROLOVE NE MOGAT DA Q SYJIVQT NEKROLOGA I IZDADE USA OTDAVNA.

18

Анонимен

преди 7 години

V INTERES NA ISTINATA 90 MILIONA V USA SA NA XRANITELNI PAKETI A 140 POD CHERTATA ZA JIVOT EI TUK V NETA GO PISCHE CHETETE

17

Анонимен

преди 7 години

Сащ ги е шубе от Северна Корея. Факт.Кимчо е луд и ще ги удари на всяка цена,за което само адмирации. Никоя друга малка държава досега не им се изплювала така публично в лицето и не ги е заплашвала.

16

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да злобеят *** 90% от американците си живеят скокойно и мирно. Не се страхуват от почти нищо и знаят че полицията ще ги защити . А когато са в домовете или колата си могат да гръмнат всекиго ако ги застраши. Европа отдавна е забравила какво е истинска свобода и само брои жертвите и поднася цветя.

15

Анонимен

преди 7 години

Путинската пропаганда очевидно е изключително успешна ... и ВЕЧЕ е успяла да настрои голяма част от гладните и безработните срещу собствената си държава и народ.Скоро някой другари ще започнат да се взривяват в името на другаря Путин като ислямистите

14

мунчо

преди 7 години

Та да продължа мисълта. При положение че не може една заповед да издаде и да му 07514я изпълнят не виждам как Тръмп ще се справи с някакви "мравки"

13

Анонимен

преди 7 години

"" Кравароте никой няма да ги пусме в Русия. Трябва да си режисьор от ранга на Оливър Стоун за да получиш руски парспорт. ""...............тука някой другари съвсем са изкукали ... в русия съм в русия съм !

12

Анонимен

преди 7 години

Цялата армия на САЩ са платени убийци само че служат на Тръмп за поръчки за разлика от другите убийци.

11

мунчо

преди 7 години

Който разбира английски може да прочете в Ройтерс или СНН как вече 9-ти ден самолетоносача Карл Винсент се лута из Индонезия и Австралия. Военните нещо не го слушат дядо Тръмп. А той го беше пратил към Северна Корея, мисля...

10

Анонимен

преди 7 години

юдейска му работа

9

Анонимен

преди 7 години

Тази групировка беше създадена за да тероризира НЕ СССР защото в СССР нямаше как да влязът при онзи режим на Леонид Брежнев по скоро да тероризират собственият си народ и латино американците. Помня по онова време през 80-те години какви кървища се лееха в любимата на някои ФАЩ. Точно тази групировка тероризираше народа на ФАЩ по време на стачки който правеха синдикатите на работниците за по високи заплати и по добър живот. Но нещата се обърнаха и вече тази групировка е неконтрилируема.

8

Анонимен

преди 7 години

а някой някога да е чул и видял ???? мас медия да е писал че режима на създадената мафия е "диктатор"

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Че той многоз работи наобеща.....ама.....Прилича ми на нашите политици. И като почнат да обещаааааааваааат.....Хм, или може би те приличат на него? Абе във всеки случай, от един дол дренки!!!

6

Северняк

преди 7 години

Няма страшно, като дойдат извънземни опорната точка ще е че САЩ още преди 200 години са направили далавера с тях срещу Русия, американците получават оръжия от извънземните в замяна на безкрайните ресурси на Русия. Само почакайте, цялата истина ще излезе наяве.

5

Истината

преди 7 години

Поредната поръчкова статия от Eлkа, целяща да ни каже колко е лош Доналд Тръмп (както винаги в нейните статии де), както и да отклони вниманието на проблем номер едно на САЩ и цялата Западна Цивилизация - ислямизацията! Защото тези от М13 не закачат обикновени хорап о улиците, но мюсулманите режат главите на хора, само защото са християни или евреи! Срам за тебе, продажнице!

4

Анонимен

преди 7 години

Е друго си е риболова в собствен създаден гьол.

3

Анонимен

преди 7 години

"Тръмп обеща да ликвидира криминалната групировка МС-13, която тероризира САЩ."А стига бе! В САЩ има криминални групировки които тероризират населението!

2

ISTORIQTA UCHI

преди 7 години

V USA OSVEN SKITNICI I UVIICI DRUGGI NEMA VE