64

тролчетата

преди 7 години

излезнаха в обедна почивка... аве напълнили сте гащите от страх. И Путин, и Ким сега ще се превъоръжават... Не разбраха тъпите комунисти, че 2-ри път ги минават с тоя номер - харчене пари за оръжие - фалит - елате пиленца при нас за заеми! Опааа, на килимчето , на задна прашка! Ама тоя път - няма лабаво!

63

абе

преди 7 години

кво се обяснява с тия - удрят ги и ги отвяват, но да изчакат първо да изпратим там *** от тоя форум..

62

МУАЙ ГИ, тРЪМП!

преди 7 години

А ЗА РУСКИТЕ МОМИЧЕТА ТУКА КВО Д КАЖА - ***! ВАШИТЕ МОХАБЕТИ НЯМА ДА МЕ НАСТРОЯТ ПОЗИТИВНО КЪМ ПУТИН. ЧЕРНИЯТ ПИАР УДРЯ ПО ПУСКАЩИЯ ГО, НО ДЖУДЖИ ЯВНО НЕ ГО ЗНАЕ. ПРИ УВЕЛИЧЕНИЕТО С 40% НА ПАРНООТО НЯМА КАК ДА ОБИЧАМ АЛКОХОЛИЦИТЕ. ТЪЙ ЧЕ, ПЪРВО КНДР, ПОСЛЕ И РУСИЯ ДА УДАРЯТ!

61

Анонимен

преди 7 години

КНДР има армия от 1 милион, за броени часове може да мобилизира 8 милиона добре натренирани за всякакви климатични условия войници. Въоръжението е с 50 годишна давност, но макар и такова то може да създаде много главоболия на Южна Корея и Япония. Но все пак КНДР има и един много голям военен недостатък, тази 8 милионна армия трябва и да яде.

60

мдааа....

преди 7 години

САЩ ще нападнат Северна Корея най-демократично, законно и цивилизовано с конвенционални бомби както нападнаха Ирак, Либия, Сирия, Афганистан... и ако Северна Корея тогава прояви агресия и използва ядрено оръжия срещу САЩ, тогава американците ще се защитят срещу севернокорейската агресия и отговорът им ще бъде "поразителен и ефективен". Сега разбрах всичко, преди не ми беше ясно това.

59

Даола

преди 7 години

Защо ли си мисля, че този е външният министър на САЩ, който никога не е бил " в час".

58

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха, САЩ се стремили за мир... това е егаси вица !

57

u4en до мета 11

преди 7 години

Спокоино - ракетите на Ким се унищ. още преди да стигнат св.звук. ск. ...провлем са гаувиците по границата. И пак ще си купуваме последни модели електроника и коли!

56

Анонимен

преди 7 години

"Вашингтон винаги се стремял към мир"Пет години след като му е присъдена нобелова награда за мир Обама вече е бомбардирал 7 държави и е убил хиляди цивилни жени и деца. САЩ са масови убийци. Сирия, Ирак, Афганистан, Йемен, Сомалия, Либия и Пакистан изпитаха ужаса от бомбардировките на американските бомбардировки. Какъв мир донесоха американците в Ирак, Сирия, Украйна в Либия, в Афганистан?

55

meta11

преди 7 години

До u4enТочно така! А после ще си купуваш сони и самсунг от ... оказиона.

54

Анонимен

преди 7 години

А САЩ защо иска да напада Северна Корея!

53

Не разбирам

преди 7 години

До АнонименНе разбирам точно какво не ви е ясно САЩ ще ги нападне с ракети, които нямат ядрени глави, но ако СК отговори с Ядрено оръжие тогава и САЩ ще използва ядрено оръжие срещу тях.

52

u4en

преди 7 години

Япония и Ю Корея са водещи икономики в Азия и света. а Ким постоянно ги заплашва! Няма начин да не го ударят ! Ще разрушат стартовите им площатки...лаборатории...заводи свързани с военните и ще го оставят народа му да свърши другото.

51

37

преди 7 години

Елементарна провокация - говори за мир а пред вратата сабята в щита дрънка - така събужда омраза и желание за унищожение на дразнителя.

50

говедаря от Индиана

преди 7 години

Говори за мир а пред вратата сабята в щита дрънка - така събужда омраза и желание за унищожение на дразнителя.

49

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНещо смениха реториката пиндостанците - нали уж щяха да удрят Корея първи.-------------------Можеш ли да посочиш къде "пиндостанците" са казали, че ще ударят първи.Казаха "ако продължават с опитите". КНДР не продължи, само страхливо ппръдна - направи се, че изстрелва ракета и я взриви веднага след старта.

48

Анонимен

преди 7 години

ЖАЛ МИ Е ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩОТО НАСЕЛЕНИЕТО И НЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО КАТО РУСКОТО!!!

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонименизявленията на Асад пред ООН? Десетки са---------------------Изявления на Асад пред ООН няма.В Ютюб има десетки интервюта с Асад, от които може да се види какъв дъбил е, как върти очи, докато лъже, и как фъфли. Същото е и с Рамзан Кадиров. И двамата са дъбили на руска служба.

46

Гост

преди 7 години

Съветският съюз и Китай родиха и отгледаха едно уродливо чудовище с име КНДР, САЩ създадоха Южна Корея - с територия по-малка от България и с 11-та икономика в света.

45

WTF

преди 7 години

САЩ винаги били за мир - дали поне един човек вярва вече на това? Наистина ли още си мислите, че не всички виждат как съсипвате цели държави и вашите действия пряко или непряко водят до смъртта на милиони по света? Че вашата политика ни наводни с всичките тези емигранти и атентати? Че имате вече спешна нужда от война и ни подготвяте за нея по всички канали?