191

Красен

преди 7 години

До АнонименДано на повече да им се види видовден! И АЗ ще бъда там.

190

Анонимен

преди 7 години

Много ясно че сте го цензурират, нали в противен случай от Нова ще покажат, че и Бтв са същите ***. Общо взето гарван гарвану око не вади, както е казал народа. Всички са маскари. Даже и самия Слави е един сребролюбец, ама на моменти уцелва важни теми, най-вече когато иска да се изкара като следващия месия :)

189

Ин Ке бидон

преди 7 години

Не ни занимавайте с поми ар на прехода . От него дойде и Костов ,Симеон и Борисов. Сега рИве че колкониалната корпорация Болкан корпорейшън го цензурирала! "А,от кЪдЯ на кЪдЯ ,бе" както казваше един герой от "Съдебен спор". Бил успешен бизнесмен почнал с мартеници ??? Аре да каже какво е имало в тия мартеници които е продвал? А мутренското БМК и Илия Павлов ? Намазан плевенски ци. га нин с комплекс за малоценност и високо разбиране. Ял един хот дог в Ню Йорк и стана US разбирач .

188

Анонимен

преди 7 години

Това може да се случи само в скапана софия. Не напразно П- р Чирков го определи като най корумпирания пропаднал град и той предпочита да работи и живее във Варна.

187

Анонимен

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, ДА ЖИВЕЕ КАПИТАЛИЗМЪТ!

186

бай Х

преди 7 години

нищо ново под слънцето ....то там е най голямата корупция в телевизията едно време Господарите на ефира ми предлагаха подкуп, като си правеха студиото а после само репортажи за корупция излъчваха винаги най-големите к.ур.ви стават най-големи моралисти ...стара китайска поговорка

185

Анонимен

преди 7 години

Че Слаиту е противна полумутра с мания за величие, тъй е. Ама че в конкретния случай ьТВ са послушни охлюви на хранилка, дето ги е страх да не обидят някой важен - и това е вярно.И колкото и да ми е противен Савчо Трифоновия, съм на негова страна.

184

алек

преди 7 години

искам да споделя със вас в петък пред кевр помолих бтв да съобщя за полицейски произвол,познайте дали приеха?продадени,страхливци без достойнство и мг срам,същото се случи и с останалите тв

183

тъпчо

преди 7 години

Нима все още някой гледа предаването на този шоу селянин.

182

Анонимен

преди 7 години

идва видов ден и ще видим кой кого, аз ще бъда там но не сам!!!

181

FAKE news

преди 7 години

Хората, които вярват на тоя масон не са наред с главата!

180

Говорит Лондон

преди 7 години

БТВ- Боко Тиквата Вожд

179

баланс?

преди 7 години

Слави Трифонов няма как да преживее огромния рейтинг на шоутата на Халваджиян, а него останаха само пияниците в кръчмите по селата да го гледат! Просто некадърността и бездарието му лъснаха в пълния им блясък. И между другото рубриката "За баланс" която направи пак беше за да повиши гледаемостта и да се прави на либерален, но най - вече той разчита, че като цитира негативни отзиви за себе си( 100% справедливи впрочем!) , ще измести фокуса от него самия и ще насочи негативизма на зрителите си към хората, дръзнали да го критикуват. Доста подло. Но ще постигне обратния ефект и последното писмо

178

СЛЕД ИЗБОРНО

преди 7 години

От ден на ден все по-зле за свободата на словото в България.Кражбите и корупцията явно тлябва да са в мъгла за простия,отруден и лъган български човек.*** И ЛЪГАН НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА.

177

анонимен

преди 7 години

До :) Ако не си разбрал - той не се продава а ти му слагаш цена.

176

nina

преди 7 години

Завистта /от там и необяснимата омраза/ към Слави пречи да се оцени това, което прави. Да изброявам ли: колко артисти и певци се даказаха при него и решиха, че са ГОЛЕМИ и го напуснаха; колко предавания направи Слави и после, вече РАЗРАБОТЕНИ ги поеха други; кой като него се осмелява да критикува политици, кривнали от пътя? Тази манекенска ТV-BTV реши да полегне на управляващите или на силните на деня и започна да реже предавания, неугодни някому. Това преля чашата -затвърди мнението ми за журн.

175

ДИНКО - ПРЕМИЕР

преди 7 години

СЛАВИ - ПРЕЗИДЕНТ

174

На бръснаро брат му

преди 7 години

Откакто не излъчват Шампионска лига ,БТВ ги гледам само от 22,30 до 23,30...

173

дедо Поп

преди 7 години

СВОБОДА НА СЛОВОТООО....ДЕМОКРАЦИЯЯЯЯЯЯ...ДА ВИ Е СЛАДКААА

172

свинаря

преди 7 години

Слави не е за харесване като личност,но да се нарича чалгар е малко крайно.Той беше един от първите,ако не и най-успешния,който направи български народни песни с рок елементи да се слушат масово от хората. Дори да няма глас на добър певец има прекрасни песни,които ще се слушат още много години.Има и такива,които са си чиста чалгия,но това е нормално