28

Анонимен

преди 7 години

Пуснали им поредното плоско заглавие на грантоваците да тролят. Че центовете не стигат да си платят тока и водата.

27

Анонимен

преди 7 години

Прилича ми на пуяк

26

браво на Тръмп

преди 7 години

Не го интересува,че еди къде си имало руски интереси ! Бие по Сирия ,Афганистан и изобщо там ,където трябва да се промени ситуацията и да се въдвори ред и да се наложи демокрация ! Ако се наложи ще удари и северна Корея ! Отначало се ядосах когато Тръмп спечели понеже е луд ! Но се оказа ,че е луд ,ама от добрите луди ,които дори биха се втурнали на война в името на демокрацията

25

Анонимен

преди 7 години

Той и Тилърсън стисна ръката на Путин, но после изпрати армадата към Корея, а преди това изсипа два вагона томахавки в Сирия. Какво ли ще изсипе над Русия?

24

смешници

преди 7 години

Ким не бил нападнал други държави , а Тръмп бил нападнал !Ким репресира собствения си народ ,а Тръмп не ! Ким не напада други държави понеже не го интересува ,че друг диктатор като него тормози народа си ! Кво му пречеше на Ким заедно с американците да удари сирийския диктатор за да докаже ,че е за демокрацията ,а не за диктатурата ?!

23

Анонимен

преди 7 години

Следвайки опорките и президентът на народа трябва да заклейми Тръмп.

22

Кофа лой от Ахелой

преди 7 години

И сега след няколко седмици когато Путин и Тръмп си стиснат ръцете и се сдобрят (което е неизбежно, много ми е чудно какво ще пишат тогава свръхентусиазираните и ултрасервилни *** вувузелисти?Какво ще пишете тогава бе лакеи безмозъчни? Кажете де. Ако не запомните добре този коментар аз ще се постарая лично да ви го припомня докато не го запаметите наизуст. Ще го декламирате като "Аз съм българче..."

21

Анонимен

преди 7 години

хитлер е бил предсказуем, а тоя нарцис не е, отделно не е съвсем наред щом каза че разпорежда ракетна атака докато му сервирали "мост бютифул торта" , "каквато ние никога не сме виждали" да не е да си помисли някой че може да яде нещо за простолюдието

20

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тръмп нападна Сирия.Ким Чен Ун не е нападал никого. Факт !

19

руските алкохолици

преди 7 години

какво очакваха от Тръмп ?! Да ги подкрепя въпреки безумията които правят в Украйна ?! Е ще извинявате ,но Тръмп не си е изгубил мозъка !

18

Анонимен

преди 7 години

Всеки евреин е виновен до доказване на противното.

17

Анонимен

преди 7 години

Руснаците не ги уплаши Хитлер, та някакъв си Тръмп ли ще го направи? Я малко по-сериозно ако обичате.

16

руски фантазии

преди 7 години

веднъж каза, че Москва е в състояние да направи САЩ на радиоактивна пепел.....................Руските майтапи и фантазии нямат граници !

15

Кутев

преди 7 години

Четете си всеки ден опорните точки, хибриди мои, и никога не помнете вчерашните!Не случайно в нашия отбор раздаваме водка, а не кока-кола! Паметта е вредна за нашата кауза.Дерзайте!

14

реалист

преди 7 години

Мдааа, анкъл Тръмп подхлъзна всичките овчици с предизборни обещания - то не бяха стени, то не бяха имиграции, то не беше Обамакеър, то не беше Путин.Накрая всички папагали се подхлъзнаха и му кацнаха на дедовия ахахахаха.

13

Анонимен

преди 7 години

И тогава защо не подкрепихме Хилари, а?

12

the Jews

преди 7 години

Абе овце такива за толкова години не разбрахте ли че всичко е един театър бе за през масите и за пред камерите...и Путин и Тръмп и Ким Чн Ун ги управляват едни и същи хора-Евреите... само един отказа да им се подчини Хитлер и вижте какво стана...та не си хабете езиците и мислите за тези писания във медийте, всичко е театър със определена цел...

11

Анонимен

преди 7 години

Какво нещо е живота, прелъстени и изоставени, горките рашки.

10

Бай Иван

преди 7 години

Започването на война при това ядрена с натискането на едно копче го има само филмите. Нали не мислите че Тръмп има куфарче и някоя сутрин ставайки с *** на горе решава да прати 5 МКБР към СК или друга държава. Предполагам че и в Русия не е по-различно.

9

321

преди 7 години

И не само в Русия,Тръмп се *** по целия свят....