30

risk assessor.

преди 7 години

До Анонимен 61:Ти да не сравняваш САЩ и Франция с Турция бе, захлупен?Сравнявай Турция с Русия- лика- прилика!

29

risk assessor.

преди 7 години

Ердогановата работа хич нема да е лесна, както си мислят някои турчеещи се тук!

28

Анонимен

преди 7 години

И Франция, и Америка са президентски...и какво от това, че и Турция ще стане така след 2 години...Абе всеки да оправя държавата си...Европа и българите от Ганьовси тип...да си гледат първо те колко са "демократични"...относно тенджери и *** ни е познато от Гези:-) "Другите знаят само да плямпат...ние правим"...:-):-):-):-)ВЕР МЕХТЕРИ:-)

27

Анонимен

преди 7 години

Къв ЕС кой ще ги вземе Тея маймуняции :) хахаха референдум . Се едно Европа ги иска и те се чудят :d хахаха палачоо. Тея Турци как му се връзват , комунизма умря на всякъде Тея сега го създават хахаха

26

Анонимен

преди 7 години

Далеч са от цивилизацията извън няколкото големи градове другаде е keнeф патриархално феодално общество

25

Робство и Геноцид

преди 7 години

Ангелчепий си лекарствата и с избора на Султана идва и СВОБОДАТА в България

24

До 42

преди 7 години

Носи се.

23

ОСТАВКА

преди 7 години

От сега ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на кабинет Борисов-3 ,държавата и народа са в клинична смърт благодарение на крадливото,корумпираното и некомпетентното управление на КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ от кабинет-1 и 2 на Борисов.......Султана да поеме кормилото на управление в България ,иначе БГ е на път да изчезне от картата на света с тези национални предатели и мекерета

22

Ангел

преди 7 години

Дреме ми на дедовия за тази дивашка държава.....Единствено не искам изселниците които Бай Тошо с толкова такт разкара да ни се връщат пак,ако сега почнат майдани и разни такива глупости.

21

Анонимен

преди 7 години

БРАТЯ ТУРЦИ :)))))КОЙТО НЯМА СИНОВЕ ДА НАЛЯГА КОЗИТЕ :)))))))).Който няма кози да наляга комшиите

20

ОСТАВКА

преди 7 години

От сега ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на стария-нов кабинет на продажни на Борисов-3 с ПсевдоПатриотите.......експеримента на Борисов и крадливите и корумпираните му КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИИИИ е вреден за националната сигурност на България...два провалени мандата,с бедно ,мизерно и най нещастнистадо в ЕС,оогромнииии ммилиарднииии илидългове за следващите две поколения на България.......целия кабинет на Борисов-2 е за затвора за нанесените огромниииии щети на народа и държавата..

19

Хм

преди 7 години

Да се надяваме,че няма да има референдум за еврочленство!Че ако турците вземат да поискат в ЕС става лошо!Нека Ердоги си е султан,ама Турция да е по-далече от Европа!

18

Трябва

преди 7 години

БГ да се управлява от Султана Ердоган..27 години видяхме българските крадливи и корумпирани управници до къде докараха страната,почти до ръба на национална катастрофа......Султана поне е с топки и ще милееее и за България както милее за Турция

17

super

преди 7 години

bravo Erdogan!

16

Анонимен

преди 7 години

Турция става като Русия и САЩ. Там Путин и Тръмп, тук Ердоган. И България ще стане президентска република и ще сложим Боко тиквата с цлатата власт.

15

Анти ЕС

преди 7 години

Искам бегето да е провинция на Турция.

14

Анонимен

преди 7 години

ОТ НАС ТУРЦИТЕ ДАЖЕ И ГЮБPE ЗА ЛИВАДА НЕ СТАВА :))))))).От "турците" като тебе-да.

13

Анонимен

преди 7 години

Като чели ЕС повече съжалява, че Турция не го иска. Ахахаха.

12

мнение

преди 7 години

Русия се изплъзна на Европа, сега и Турция се изплъзва.... Кво ще праим сега? Уж не са важни, но пазарите не са за подценяване, както и влиянието им... каквото и да е то. А ако пък двете и окончателно се гушнат военно и политически.... жална ни майка.

11

Анонимен

преди 7 години

Император Тръмп, Султан Ердоган, Цензорът Юнкер и Цар Путин. Прогрес и развитие в обществата по света цъфтят в края на второто десетилетие на 21 век.