92

жалко

преди 7 години

51/49 - винаги ми е било интересно,пък и смешно. Може ли наистина да се уцелят ама точно такива проценти или всичко , както винаги е мижи да те лажем..Умните и интелигентните са гласували с Не, селяните, и простите,неграмотните, дето живеят векове назад с Да.На тях им трябва някой да ги яхне и води с камшика.Жалко за младите,. умните и интелигентните, простата тълпа ще ги претопи.

91

Анонимен

преди 7 години

Ами, като разрушава изконни човешки ценности, да си се върнат в Турция. Сега ще имат тази възможност, там всичко ще е, както им харесва :)

90

Бау

преди 7 години

Общо взето като тук. Хората в големите градове са по-интелигентни, поддават се по-трудно на популизма на политиците и гласуват по-умно. Малките градове и селата объркват всичко т.к са първо сигнални и гласуват без да мислят или за празни обещания.

89

до 88

преди 7 години

Много точен коментар!

88

ИдризЧешмеджи

преди 7 години

Всички големи изброени турски градове са гласували с Hair! A нататака диващината селянията гласували с Еvet!

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 93Ако станем партизани,ще ни вдигнат ли пенсиите?

86

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам,какво толкова се драматизира,че Турция ще стане президентска република?!

85

Шумкарин от София

преди 7 години

То има ли българи в тази пропаднала държава дето ще води партизанска война...къде са българите и що не се вдигнат на всенародна Революция и те да си оправят живота си.....къде са тези смели Булгари...немааааа...всеки се продава за два сребърника и ще води партизанска война....Алууууууу армията гладен и бос седи,от кражбите и корупцията на БГ управниците

84

шматка

преди 7 години

До анонимен 85Това е един кривоглав с много никове.Личи си по постовете

83

Анонимен

преди 7 години

Преди 40 години пак щеше да е важно за НРБ какво става в съседна Турция, но това не би ни притеснило особено относно заплаха за сигурността ни. Въпреки, че нямахме чл. 5!

82

Максим Горски

преди 7 години

Българите след 1989 година тъпо и упорито събаряха държавата си . Сега като я събориха ще я поднесат на тепсия на южните съседи - поне някои части.Честито !

81

шматка

преди 7 години

Хехе.В почти всички валииства гласували с НЕ обаче Ердоган пИчели.Манафска работа.Да живее Ердоганистан.хаДревна огузка поговорка:Не е важно кой как гласуваВажно е кой брои накрая

80

Истината

преди 7 години

Истината е при Великия СУЛТАН,политик с топки който милееее за родината си и за стадото си вътре в държавата си и в чужбина...с какво бяха полезни БГ управници в последните 27 години,с нещо да се хвалим...няма и няма да се хвалим докато не ги заврем където им е мястото- на бесилото сред жълтите павета...с помоща на Великия СУЛТАН и това време ще дойде....да живеее СУЛТАНА и СВОБОДАТА в България

79

Анонимен

преди 7 години

Българи, гответе се за партизанска война !

78

Анонимен

преди 7 години

Значи, в Масква може да има император, а в Турция да няма султан! Великите държави са президентски републики със силни армии, а марионетките им - премиерски, с поставени от тях васални тикви и полиция 5 пъти повече от миниармията, за да бъхте народа ако случайно излезе на протест.

77

Бойко Борисов

преди 7 години

И още нещо мога да ти продам страната заради това че български избирател само форумен писател, безопасна игла.

76

Бойко Борисов

преди 7 години

Какво искаш приятелю? Мога да ти продам България за 5 бона. Честито за победата ти!

75

Анонимен

преди 7 години

Европейската част, областите до Средиземно море, Истанбул са с превес на светските хора. Тази част поне от линията Мидия - Енос да идва в ЕС, останалите да се радват на миналото си величие и падишаха!

74

Анонимен

преди 7 години

ако се погледнат цифрите - победата е много слаба и това показва, че има отрезвяване сред турците. още 2 седмици ако имаш - щеше да загуби.опасно и неразумно е да дадеш цялата власт на един!от друга страна, показателен е резултата на турците в европа - масово гласуват "за", което и обяснява защо ердоган печели - турците, като преселници в европа, ясно виждат, че западният модел, разрушаващ изконни човешки ценности е пагубен за хората. затова се и обръщат към "спасителя" ердоган.

73

Интересно

преди 7 години

Същите гора които тук мечтаят за тоталитаризъм , Русия и бай Тошовото време, плюят сега по Ердоган. Що бе?