45

до 58

преди 7 години

Ако не влязат в коалиция, ще има приятелски огън. Всичко е плод на заплахи и шантаж с несъгласните. Пример Орбан в Унгария.

44

Анонимен

преди 7 години

Отговорност в щатите има само за черните. Програмата за Ф-35 струва над 500 милиарда долара, а военните са отворили човки като пеликани за още. А самолета е една смотана летяща ютия. Ако това беше в Русия, колко шефове щяха да копат в Сибир.

43

Ала_Бала

преди 7 години

Никой не ми го казал. Следя официалната информация! Гледам какво правят!

42

Анонимен

преди 7 години

Целия свят мрази сащ и им мисли само злото. Какъв празник беше, когато им събориха кулите на СТЦ. Освен това имат още хиляди небостъргачи за събаряне

41

Анонимен

преди 7 години

РЕШЕНИЕТО ЗА СИРИЯ Е ЕДНА БОМБА НАД КРЕМЪЛ!!! И КОЛКОТО ПО-СКОРО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!!!

40

Ала_Бала

преди 7 години

Американските военни ограбват собствения си народ, като го залъгват, че водят разни войни. Поне половината от бомбите и ракетите им само са изписани и парите присвоени. Същото е и у нас: асфалта, самолетите, тунелите, санирането на панелките ( пардон изолацията ). Да живее американската идеология!

39

АЛА БАЛА ДА

преди 7 години

СИЛИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ РУСИЯ!!!!!!ПЪЛНА АТАКА НА САЩ СРЕЩУ РЕЖИМА НА РУСИЯ В СИРИЯ!!!! ИЗТРЕПАЙТЕ ГИ НАРЕД ПУТЛЪРИТЕ В СИРИЯ!!!!

38

Ала_Бала

преди 7 години

САЩ терористична държава!

37

Шипка

преди 7 години

Оранжевият пуяк се уплаши от КНДР!

36

goro

преди 7 години

САЩ СА НАИ ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ ЗАЕДНО С АНГЛИЯ.

35

Анонимен

преди 7 години

Те загубиха войната. Безусловна капитулация на техните храненици. Нека решат кой ще подпише безусловната капитулация и да го пращат при руснаците и сирийците.

34

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Вова, не преговаряй с терористи !

33

Анонимен

преди 7 години

До Белият РицарСкапан ***!Краварника няма нищо общо с християнството!Тяхната "умерена" опозиция избива християните наред!Те нападнаха християнска Сърбия ,за да се роди урода Косово!Българите също сме заличавани заради тях и сме принудени да робжуваме на ........знаеш!!!!Краварника е Сатанински ***!!!!!

32

Еди

преди 7 години

Аз пък не разбрах кой е ударил руснаците в муцуната без да пострада сериозно.

31

Maтроса

преди 7 години

До Анонимен 22 Ако Путин се беше наакал щеше да ходи той при Тръмп . а не Тръмп да си праща главния секретар при Путин. Който се е наакал той ходи при по силния да се оправдава.

30

Трол

преди 7 години

Жалко за "братята" американци. Наляха милиони в ИД и какви ли не опозиции, мамата на бомбите гърмяха и пак няма да има тръбица за газ от Катар през Сирия. Путин е монополиста за Европата. На американосите им остава само малко да му се помолят на колене, може и с дупе ама Путин едва ли е расъл у саксия.

29

Анонимен

преди 7 години

До 23 само дето правят точно обратното, поели са война срещу православието и щото не смеят на право да си кажат, или да нападнат поддържат и финансират малограмотни крайни мюсюлмански групи да съборят режимите, които ги държат послушни. Няколко години след това ще могат да поведат многомилионна обединена мюсюлманска армия. Дори мюсюлманите я Русия виждат този сатанински план, но каквото е писано така или иначе ще стане.

28

Факт

преди 7 години

До АнонименЩо бе?Томахоците са добро оръжие,само че трябва да се изстрелва тройно на необходимото количество и работата върви!Няма проблеми с финансирането-печатницата ще поработи до късно и толкоз!

27

****

преди 7 години

Абе краварите колко години бяха преди руснаците там,че не я приключиха тази война,без никой да им пречи,а сега видите ли,Русия им пречи,ей големи наглеци са тези,не виждат,че кадето отидат,навсякъде се у...рат,и след тях остават само развалини.

26

Анонимен

преди 7 години

СAЩ- убийци!