28

Анонимен

преди 7 години

Може да получат условни присъди в най-добрия я случай

27

И що ги крият!?

преди 7 години

Да не би да са от кохортата на Гелосания - пръв приятел на Боко?

26

Ivan

преди 7 години

Браво пак да ги бият,даже предлагам да направим такава организация.Тук в тази държавица както всичко друго нищо не е наред особено продажните медии(всички)Много се радвам,че са ги били ама явно им е малко!А иначе каквото зависи от МВР-то са си го направили хората,а и като видях какви заплати взимат момчетата...

25

БАЙ Иван

преди 7 години

Важното е стиропора да се лепи на 50 г панел !!

24

Анонимен

преди 7 години

Това МеВеРето съвсем ни има за застреляни. Знаят ги кои са но се крие защото се разсмърдя случката и най-вероятно са хора близки до Тиквара. Трябва да се изиграе водевила задържане и после веднага пускане през задната врата с хиляди извинения. Това ще бъде, нв очаквайте друго. Днес е 3 ти ден от празниците. Вярвате ли, че някой ги търси? Не разбира се. Как не са попаднали на някой със старо ТТ, да просна двама-трима инса видите какво беганийе ще има. Кого крият е интересно, знае ли някой?

23

Гражданин

преди 7 години

Кого призовавате бе,прокурорчета? Защо не си свършите работата и не приберете добре познатите ви биячи-охранители? Как да дойдат при вас свидетели,когато вие сте *** на биячите и техни съратници. Държавата е издъхнала отдавна заради тотално корумпирани прокурори,полиция и съдии!

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Погрешка ти сложих +! Теб трябва да те бият до наssиране!Колкото до дезинформаторите, коя наша медия не е пълна с дезинформация, 1/2-информация? Последна справка - урановата вода в Хасково. Ще се гаргарят с неяпоне още една седмица. А и старческият дом не е на този водопровод!

21

Анонимен

преди 7 години

Не им казват имената щото сигурно са партиини членове на спечелилата партия!

20

Анонимен

преди 7 години

В США ако не ги бяха застреляли при нападението или при преследването от полицията тез убавци щеха да търкат нара доживат, а у нас за хулиганство ще им повдигат обвинение!

19

до 16

преди 7 години

"Ще блокира магистрала за саморазправа- тоя е за бесене ."Нищо ново, днес за един подобен бях затворили няколко черни коли входа на парка в Света Троица, за да може необезпокояван да отиде на църква. На всичкото отгоре останали смешници напираха да влезнат с колите си и те в парка и това се разиграва до 3-то РПУ София. Всяка Неделя парка става паркинг и нито една институция не прави нещо. Нито църквата, нито общината, а от 112 само те отсвирват и казват че нямало инцидент... това са БГ миряните

18

Анонимен

преди 7 години

НЕма да ги намерят те са хора на нашите ора. Най вече на фирмата ИПОН!! ТАКА ЧЕ ЩЕ ГО ДУАТЕ ПОД ВОДА ДА НЕ ДИГАТЕ ПРАХ!

17

Анонимен

преди 7 години

До :) :)That's right.

16

Анонимен

преди 7 години

А аз искам Беличев и останалите паразите да започнат да си вършат работата съвестно, защото прокуратура в България НЯМА! Затова и хората ги е страх да се появат и да свидетелстват...

15

Анонимен

преди 7 години

До българската полицияне е най-некадърна,просто служи с приоритет на тези дето и ръсят бонуси и едва тогава на тези дето и осигуряват заплатата,грозно е но е факт,и сред тях има съвестни хора,но срещу системата и йерархията не могат да се преборят,това е обща борба,не за единици

14

Анонимен

преди 7 години

Да арестуват и осъдят ефективно на затвор по бързото производство собственика на фирмата защото той е дал нареждане са вендетата ! Ще блокира магистрала за саморазправа- тоя е за бесене . Можело е да стане верижна катастрова с много жертви.

13

Анонимен

преди 7 години

5 години затвор??? Най-хуманният съд ще им даде 1-2 години условно, те какво са виновни, че са едри и образователната ни система куца!

12

do 10

преди 7 години

В нормална държава щяха да съдят само оцелелите. Потърпевшите щяха да открият огън със законно притежавано огнестрелно оръжие срещу неизвестни лица, опитали се да извършат нападение, грабеж, убийство даже изобщо няма значение какво.Прокуратурата, психолози и обществото щяха да окажат подкрепа на жертвите на нападението, с цел да преодолеят възможно най-бързо травмата от случката.Така че следващите магистрални екшън герои да им е ясно че както нападаш безащитни хора така може да те НЯМА.

11

Закона на джунглата

преди 7 години

До българската полиция -Пич абсолютно си прав... мен ме нападнаха двама и до тях още 5 ромски перли" утивам в полицията и един полицай ми вика еми това е лека телесна повреда не можеш да и направиш,нищо... но моят адвокат не казва така биячите с пробации,две условни присъди и с 40 висящи дела случката се развива в южна България!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Общодържавно издирване пък неназовани. Всичката такава, няма се оправим...В нормална държава щяха да ги съдят за - опит за отвличане , взлизане с взлом в частна собственост , повреждане на имущество , нанасяне на побой с цел грабеж , грабеж , а тук ? хулиганство на пътя ?

9

Анонимен

преди 7 години

Ами кажети им имената, публикувайте снимки, в коя фирма работят и т.н.Така анонимно не знам как казват, че са обявени за общодържавно издирване!Деянието си е за доста членове от наказателният кодекс, а не както се опитват да го изкарат.Организирана Престъпна Група, грабеж, побой и т.н. Ако ги хванат трябва възможно най-тежкото обвинение да се замисят и останалите териката по пътищата. Между другото тези случки са ежедневие в София!