136

men

преди 7 години

2050 хахаха, ние ако още 10 години оцелeeм като "суверенна" държава пак хубаво. в най добрия случай ще ни направят като сърбия - софийския санджак и две три сателитни градчета около него, видинско за шведите и ако имаме късмет и пловдив да не умрем съвсем от глад. ама до там. турчагите вече съвсем свободно си говорят за териториите, правят си партии, митинги на майчнин език и т.н. *** обезлюдава с бързи темпове. не случайно е гордоста и слънцето на ЕГС и световната банка.

135

статистик до 142

преди 7 години

Искам само да те коригирам статистически и математически. Турция тази година ще нарастне с 600000 и ще задмине Германия (която е най-голямата европейска държава). А 2050 Турция ще бъде с население от 102 милиона.

134

самотник от село

преди 7 години

Аз искам да върна живота в българското село. Ала в селото няма нито една жена останала, с която да се задомим и да имаме четири деца. Тъжно но факт. Българката не желае вече да живее на село.

133

Пропаст

преди 7 години

БГ през 2050 ще е 5 мил души, като 90% концентрирани в градовете. Ще се обезлюдяват още доста села, ще имигрират още доста млади хора. Държавата умира с бавни темпове и на никой не му прави впечатление. Или поне не искада се заеме с проблема, само мандати искат и заплати.Няма да се учудя ако Турция ни заграби 2050, щото то няма да има кой да е спре. Те към 2050 ще са 90 мил, правете си сметката.

132

Bayazitz

преди 7 години

Kolkoto po barzo ,tolkova po dobre,biya4ite na babi4ki,mrasno pleme ste si i tova e

131

Анонимен

преди 7 години

Не всяко нещо от комунизма е лошо, а от демокрацията задължително хубаво...Не знам дали катастрофалното положение със селата е обратимо. Мъчно ми е да гледам разрухата и мизерията, сполетяли повечето села в страната.

130

Кебапчета

преди 7 години

Че то днес има и по малко селяни в село София , избягаха от ст00личаните ........

129

www

преди 7 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕВРОПА ОЩЕ МНОГО ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ....

128

Гробокопач

преди 7 години

Българските села, бяха велики места, демокрацията ни ги отне безвъзвратно! Демокрацията ни отне много? Не, демокрацията ни отне всичко!

127

Анонимен

преди 7 години

Циника изчезна, явно яде печено агне.....или филия с лютеница :)))))))

126

компютърен спец

преди 7 години

От Афганистан:Аз във вашите празни села смятам да се размножа и ще сложа край на тъпите ви спорове кога е било по-хубаво или по-зле преди или след 1989. Ще развеем зеленото знаме на шериата над Александър Невски. И ще накараме б.у.г.а.р.и.т.е. да научат кое е правата вяра.

125

1980

преди 7 години

Сега не разбрах кога е било по-хубаво, при социализма или сега при демокрацията? Баба ми е казвала, че едно време преди 1989 всяка девойка, като навърши 18 г. е трябвало да спи с другаря Тодор Живков.

124

Психиатър

преди 7 години

***, стига толкова, достатъчно четох!!!!!Изпращам санитарите!

123

До Циник

преди 7 години

Ти каза, че пиеш кафе и пушиш боро, не бира!

122

Циник до 127

преди 7 години

Тпако...ако пишех от село щях да ти кажа...аз не съм задръстеняк като вас!Пхахаха

121

Циник до 127

преди 7 години

Жена ми караше...аз пийтах бира...трябва ли да ви обяснява човек елементарни неща?А Уотсън?!!Пхахаха

120

Анонимен

преди 7 години

Преди всяко село имаше училище, аптека, лекар и шофьор на линейка, зъболекар, кино в което всяка седмица имаше поне два нови филма, културен дом с библиотека с много книги. Всяко село си имаше и плувен басейн, открит, много села имаха и стадион. Фитнес зали и балетни зали за селяните с пари от Москва не се строяха. Който искаше да учи балет ходеше в Москва или в Петербург (Ленинград тогава) в руските балетни академии.

119

До Циник

преди 7 години

Е ти през 5 мин. имаш пост, как караш и пишеш?! Доколкото знам в Германия глобите са жестоки ако те снимат с телефон в ръка?Я си признай от кое село в България пишеш?Няма да ти се смеем!

118

Анонимен

преди 7 години

Това е наследството на комунизма!Взеха земите на хората и ги принудиха да бягат в градовете, в заводите...

117

за 121....

преди 7 години

Изобилието , от къде идваше.......от ТКЗС ли....??!!..и защо го ликвидирахте ----ЯВНО , ПОВЕЧЕ СТЕ КРАЛИ ОТ НЕОБХОДИМОТО...ХА,ХА,..!НЕ СТЕ КРАЛИ "НАУЧНО"------като КРАЛ МАС , ЛЕНИН И..... ЕНГЕЛС...