45

Ралица

преди 7 години

До Анонимен 54Ами то в Афганистан всичко е построени от САЩ и Тора-бора...Нали там американците са воювали с руснаци много години, защитавайки муджахидините. Сега същото правят и в Сирия с крилатите ракети - защитават ИДИЛ!

44

Анонимен

преди 7 години

А някой от феновете на ФАШТ и независимите им медии като СНН и други, няма ли да коментира, как "мъртъвците" след уж химическата атака в Сирия си разкопчават калъфите и излизат един по един от там, след като са решили, че камерите вече не снимат ?!?

43

U2

преди 7 години

До **** 33 ...И как ги преброиха тези 36 човека ... ТЕХНИКАТА НАПРЕДВА С НЕВЕРОЯТНИ ТЕМПОВЕ И ИМА ВСЯКАКВИ КАМЕРИ ДА СЕ ВИДЯТ ПЪЛЗЯЩИТЕ ТВАРИ ПОД ЗЕМЯТА ... ЧУКНИ В ГУГЪЛ - ТЕРМОВИЗИОННИ КАМЕРИ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАК СА ГИ ПРЕБРОИЛИ ...

42

география столици

преди 7 години

в съобщение от Министерството на отбраната в Исламабад след ударите в източната част на Афганистан

41

Гробаря

преди 7 години

Пичове,две магарета не правят един кон! Тази бомба се забива дълбоко в земята на 70 метра и гърми подземни бункери, с 11 тона - 500 кг.авио бомби нищо не правиш... Освен хирургия, трябва и профилактика и претенция на заразата, а такива засега няма...

40

Анонимен

преди 7 години

С тази бомба американците дали изкупуват вината за стореното в Сирия.....? Откъде изведнъж се появи такава загриженост за избиване на терористи?

39

Анонимен

преди 7 години

Укриващият се в Русия бивш сътрудник на американските спецслужби Едуард Сноудън смята, че тунелният комплакс в Афганистан, по който в четвъртък Пентагонът нанесе удар със свръхмощната фугасна бомба, е бил построен с пари на САЩ. Това написа Сноудън на страницата си в Twitter. "Тези тунели на муджахидините ли бомбардираме в Афганистан? Ние сами платихме за тях".

38

Анонимен

преди 7 години

Сега идва въпроса за ефектвност. Имаш MOAB - 10 тона, с 11 тона тротилов еквивалент. Цена 16 000 000 $.Или може да метнеш 11 тона тротил, което си е 11 тона тротилов еквивалент, цена - 50 000 $? И да си спестиш едни 15 950 000 $? Или не е фейшън? Ахахаха.

37

Евроатлантик

преди 7 години

От Пентагона преди малко казаха и че една коза загинала,язьк за животното.

36

Гробаря

преди 7 години

Пичове, бомбата тежи 10т.,но има 11т.тротилов еквивалент... Добра работа, но трябва да се изкорени ислямския тероризъм и фанатизъм с много такива и да се работи и асимилират децата им, което е трудна работа

35

АБЕ , ТЪПАЦИ....

преди 7 години

ОБЕМ--10-т.ТЕГЛО --11-т./взривНЕЩО ЗА "СПЕЦИФИЧНО ТЕГЛО"... ДА СТЕ ЧУВАЛИ...??!ШЕ ПУСНЕМЕ ЕДНА НАША МАМА И У МОСКВА , ТА ДА Я РАЗУЧИТЕ ПОДРОБНО!

34

Анонимен

преди 7 години

Интересно как градския "елит" възхвалява използването на оръжия за масово унищожение, какъвто е случая с американската "майка на всички бомби".Значи има и добро избиване на цивилни - когато американците пускат бомби с тротилов еквивалент от 11 тона. Това е демократично, градско, цивилизовано.Путин е виновен!

33

Анонимен

преди 7 години

До д-р НиновИ ти и доктор Асад сте едни мечтатели..... Но това е характерно за докторите руски мeкepeта.

32

Анонимен

преди 7 години

Даа, убитите са се обадили лично в пентагона. За да запишат в отчетите.

31

до 33....

преди 7 години

Ония дето набиват бургери пред телевизорите искат цифри.На кой му пука за пълните глупостикоито дават от ПентагонаКато10 т бомба пълна с 11 т експлозив

30

Анонимен

преди 7 години

до 42Може, то в щатите и математиката се страхува, квот кажат, това е

29

Анонимен

преди 7 години

Как може една бомба от 10 000 кг. да има 11 000кг взривно вещество?

28

д-р Нинов

преди 7 години

С нетърпение чакам деня ,в който ще падат бомби във Вашингтон,Ню Йорк,Чикаго...

27

Анонимен

преди 7 години

Ако я хвърлят над Кремъл джуджето няма шанс за спасение.

26

Анонимен

преди 7 години

11 тона тротил в 10 тона и как става тая? То и снимката неясна като нло. Колкото и тях ги има толкова и тази безаналогова американска бомба. Жалки смешници за нищо не стават.