36

luckyman

преди 7 години

Нонсенс, очаквах нещо малко по-адекватно! Не си разбрал, че силите на злото нямат теротория и националност! И "Великият Съветски Съюз", както го наричаш в големи периоди е противодействал, така и е допринесъл за сегашно дередже! А относно Израел, много десетилетия Сирия и Иран са му врагове и логично САЩ ги атакуват! Мрежите на границата пък, вскичко друго, ама изобщо не са причина за демографията сега!

35

Анонимен

преди 7 години

Скоро пак ще ви видят сметката, наближава краят ви.

34

Анонимен

преди 7 години

Защо в демократичен ЕС много историци, професори, общественици, журналисти лежат по-затворите тъй като са изразили мнение, че жертвите на Холокоста са многократно преувеличени и в газовите камери не са използвани за унищожаване на хора. Не е ли по просто други историци, професори, журналисти да представят доказателства, че това е било така и да опровергаят мнението им, вместо да ги вкарват в затвора. Нали в демократичен ЕС има свобода на мнението, дори и да е грешно, или?

33

Анонимен

преди 7 години

Да, по такива *** кат теб стреляха. Всеки си получаваше заслуженото.

32

ХА, ХА

преди 7 години

До Америка за България"Ние много уважаваме такива специалисти като Западноевропеец/Шоп."И аз го обичам и ми се иска да му направя това, което обичащите се хора правят в леглото

31

Анонимен

преди 7 години

До ЗападноевропеецДа, а мъченията в газовите камери на Хитлер сигурно също са изфабрикувани!Ами отиди в концлагерите, сега са музеи, можеш да ги видиш газовите камери, две са. Но там няма да те заведат екскурзоводите, трябва сам да ги търсиш. С херметически врати, дори едно човешко тяло едвам се побира в тях. За да се отровят милиони са нужни няколко стотин години.

30

мериканчо

преди 7 години

Мъка братя сорошиденца, трудно се лъже при тоя пусти интернет, от всякъде сведения и факти, само на едни верни на грантовете *** и *** разчитам.

29

Анонимен

преди 7 години

Хората тогава бяха любопитни да видят какво е на запад. Много хора пътуваха и се връщаха, на границата стреляха по криминални и убийци които бягаха. Никой нямаше да си остави работата, семейството, къщата за да ходи да мизерста на Запад. А сега при евроатлантизма има две алтернативи - да умре от глад в България или да чисти улиците и да мизерства на Запад.

28

Анонимен

преди 7 години

Затова ли при бай Тошо България стигна 10 милиона, а сега след 27 години евоатлантизъм е 6 милиона, като 2 милиона са роми и турци а от българите 60% са над 65 години?

27

luckyman

преди 7 години

До Анонимен 31Иран на аятоласите имаше! Възникна след десетилетия унизително робство на западните "началници" там и прозвеждането на радикална омраза! По подобен начин стои въпроса с Хамас и Хизбула, обаче обвиняването на Израел и ционизма е табу, ще ме изтрият ако обяснявам! Само, че не те предивикаха каскада от войни, та чак до Т.С.В.! А пък на 33 за раждаемостта, да спадна след колективизацията, но след "деморатичните промени" настъп тотално обезбългаряване и политика за утвърдждаването му!

26

бдинец

преди 7 години

До 31 Раждаемоста намалява не от 61 г.,а от много по отдавна.Отрицателен прираст имаме от 80те години ,но не толкова самоубийствен като в последните 15г.средно годишно минус 55-60х.,ако махнеш прираста на роми и турци,положението е катастрофално,всяка година към 90-100хил. българи по-малко.

25

Америка за България

преди 7 години

Ние много уважаваме такива специалисти като Западноевропеец/Шоп.

24

Анонимен

преди 7 години

Асад нарита краварските мутри!

23

socialen

преди 7 години

Звучи правдоподобно. И хора от ООН са на мнение, че Асад не притежава химическо оръжие от 2012 година. Все повече става ясно, че Тръмп бомбардира Сирия, за да избяга и отклони вниманието от вътрешните проблеми, които има в САЩ.

22

много ми харесва

преди 7 години

Откраднат коментар от съседната статия, дано не ми се разсърди коментиращия:"Голям майтап са тези американци.А по голям са тези които кудкудякат тук техни фенове.Най точните оръжия,най голямата сила брях как така са сбъркали? Потресен съм.Путин е виновен. Може пък Орешарски да има пръст.Това е любимия виц на фенките на САЩ и ГЕРБ.Нищо че герб беше за Хилари.***. >

21

luckyman

преди 7 години

До Анонимен 29Конкретика?! Ами нямаше ИД, нямаше нова Османска империя, нямаше войни за петрол, нямаше ислямско нашествие в Европа, нямаше такъв масов терор по света, да не говорим в Европа, нямаше войни и бомбардировки в Европа, нямаше демографско изчезване на народа ни... ...имаше мечти, за съжаление облечени в илюзии!

20

luckyman

преди 7 години

До luckyman 20Паметта е "услужлива функция", което ти изнася остава, което не се изтрива! За това има документи, свидетелства и т.н. Стига да имаш мотивация, може да се информираш и разбереш!

19

Западноевропеец

преди 7 години

Влюбен съм във Владимир, богатирът от Сибир, моят идол и кумир на земята носи мир.

18

Анонимен

преди 7 години

Подкрепящите америка подкрепят тероризма и изро.д.и.те от ИДИЛ.Това го знае и вече всяко дете, лошото е че има зелени кратуни в България, които боготворят терорист номер 1 САЩ.

17

Путина

преди 7 години

Злодеите, които са заплаха за собствения си народ и международната сигурност ще бъдат свалени, както следва:1. Ким Чен Ун2. Асад3. ПутинМалко остава!