127

Alexandar Haralanov

преди 7 години

Godinata 2023-2025.Vseki treti v BG ste e ot Romski proizhod.

126

Джурналист

преди 7 години

Българите племена са били оногондури, утигури, кутригури и т.н. - т.е. разнородни Оногондурите идват тук и заварват местно население - различни славянски племена, хеленизирани траки, гърци и какви ли още не. През последните 1000 години тук са оставили гена си десетки племена, няма лошо. Османците и болеестите ни връщат през 15ти век в 9ти век по население заради преселения, кланета... И пак сме тук. Финладците като са 4-5 милиона, а литовците и естонците по 1.5 дали се смятат за изчеващ вид?

125

Предложение

преди 7 години

Можем да създадем клиники от типа Lebensborn. Аз нямам нищо против в България да присъства гена на шведи, норвежци, финландци и руснаци. Друг е въпроса как би се отразило на хора с тяхната физиологиоя нашия топъл климат и как създавани по един такъв начин хора да се интегрират в обществото.

124

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 124Определено не им се учи много, така е! Но нека не забравяме как се учеше по времето на великия фараон Тутан-Тошо-Камун-Янко! Колко хора вземаха ей така изпитите защото бяха синчета/дъщерички на активни борци против "фашизма и капитализма"! Колко случаи знам където някакъв партиен секретар звъни на декана или професора да "моли" на "Генчо" да му пишат поне 3-йка за да мине че бил "наше" момче и прочие! И ето до къде ни доведе тази "интектуална" шуро-баджанашка практика!

123

Станимир

преди 7 години

Не искам да имаме нищо общо с руснаци и украинци, нито на генетично, нито на културно ниво. Повечето изглеждат ужасно, не харесвам руси хора, при това с кръгли и грозни лица...Българите сме смесица от много племена и народи, но сме основно два вида - европейци и прабългари, като европейците са малко повече. Ако бяхме само европейци щяхме да сме поне на нивото на Словения сега, а вместо това заради тая азиатска *** сме на нивото на Сомалия...Това е истината.

122

Анонимен

преди 7 години

И как въобще този специалист Харалан може да сравни общо 20-30 хилядната руско-украинска диаспора с главоломно множащото се население. Да не би да изпусне някой лев от антибългарските нпо-та, които спомагат обезбългаряването на страната ни. Нещата трябва да се казват с истинските им имена.

121

До 140 Discovery

преди 7 години

Ти даже не знаеш какво означава български начин на мислене, а даваш определения, които май се отнасят най-вече за теб и обкръжението ти.

120

Анонимен

преди 7 години

Добре, ще народим пет деца.Ще растат в чалгарска среща, управлявани от мутри и селяци.И, каква полза?

119

Анонимен

преди 7 години

Не зная , историците казват ,4е на територията на днешна България има смесване на около 50 етноса , но да ви кажа , аз съм в 4ужбина , тук има българи и 99 от 100 не мога да сгреша 4е този 4овек е българин ( виждайки го за първи път) .

118

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (121)В Русия и Украйна има страшно много хора, които се самоопределят като българи. Говорят български, спазват бъ;гарските традиции и никога, ама никога не са стъпвали тук. И по-добре, защото желанието им да се самоопределят като българи може да изчезне. В западните държави (и Турция) се претопяват със светлинна скорост. Дори децата им не говорят български. За български традиции при тях няма смисъл да говорим.

117

Анонимен

преди 7 години

Едни 2-3% има много качествени, те сигурно ще оцелеят.Иначе, ганьовщината да се претопи- само от полза е местна и световна.

116

Анонимен

преди 7 години

TOVA E OK- I BEZ TOVA BG GENA E NEKA4ESTVEN.

115

Анонимен

преди 7 години

А ще липсваме ли на някого? Вече преобладаващо тук са останали дребни тарикати, крадци на едро и дребно, народа се *** - изобщо мижатурки.

114

Анонимен

преди 7 години

Да се чуди човек-това лоша новина ли е ?

113

Анонимен

преди 7 години

Нищо очудващо просто ще стане така както старите българи са претопени. На хан Аспарух народа къдее? Те са били мург'ави не бели подчертавам мург'ави едроплещести едри като скали хора. Къде виждате такива? Няма ги защото местните красиви тракиики са се омъжвали за тях раждали са им деца и семето лека по лека в течение на векове се е изгубила. Така че нито ще е първото нито ще е последното асимилиране този път тракииците ще изчезнат и така до следващото племе.

112

Анонимен

преди 7 години

За да не загине един етнос, децата в семейството трябва да са повече от две, примерно средно две и половина или три. Не забравяйте, че има доста бездетни семейства, така че при две деца или по-малко, загиването на етноса е сигурно, както става сега с българския етнос.

111

Анонимен

преди 7 години

И като видя тази гледка в Красна поляна, па като ти кипна и отиде да питаш управляващите защо така? Или...не?

110

Циник

преди 7 години

Чета коментарите...едни б***лъци обвиняват народа си в мързел....други б***лъци пишат какво било преди 100 години...трети б***лъци анатемосват тези НАИСТИНА СМЕЛИ, И ПРЕДПРИЕМЧИВИ българи - установили се в странство....изобщо Б***ЛЪЦИ НА БЮЛЮЦИ!

109

Анонимен

преди 7 години

Харалан добре го каза - крайбрежието е русифицирано. То си е така.

108

Анонимен

преди 7 години

Едните искат да забранят гласуване зад граница дриги искат да ги привлекат, ами като всяка българска мисъл.