43

Е

преди 7 години

Малко късно се събуди г-н Шойбле! Иначе си прав! Европа не е мястото за исляма

42

Анонимен

преди 7 години

Ислям е имало,има и ще има,това е както всяка една религия,ще си има последователи до като свят светува.За атеистите религията е"нищо",но за вярващите е ВСИЧКО!

41

...

преди 7 години

след 5-6 години като ви стане муслим министър/министри ще се променят нещата :) да не се притеснява човек съвсем скоро ще му се наложи иска или не

40

Анонимен

преди 7 години

Време е евреите да създадат нова религия, която да приключи с исляма завинаги.

39

До 41

преди 7 години

Възможно е и да си прав. Не казвам, че няма да има изолирани общества изповядващи отминали религии, както ги има и сега.

38

Анонимен

преди 7 години

Прав си, но за тази цел две деца са достатъчни. Много е малка планетата за повече. А и както виждаш липсата на такава забрана дава оръжие на ония психопати като ердоган да поръчват поне по пет деца за да завладяват теротории а не за да правят научен прогрес

37

До37

преди 7 години

Имаме деца, не за да има кой да ни гледа на старини или за да ги милваме. Имаме деца за да можем да им предадем наученото до сега и човешкият род да продължи напред. Имаме деца защото мечтата ти за изнамиране на лек за рака и стареенето не е по-силите само на едно поколение. Знанията натрупани до сега се кумулират и единственият начин човечеството да върви напред е като се възпроизвежда. Другото е самоубийствен егоизъм.

36

Тра-ла-ла

преди 7 години

До АнонименВ грешка си, драги. Ислям може и да няма когато дойде краят на света, но Църквата Христова ще съществува ВЕЧНО!

35

Анонимен

преди 7 години

До 36 Анонименти твойте боядиса ли си ги ?

34

дарвин

преди 7 години

европа няма нужда от бежанци и мигранти, те идват да ги храни европа, те са некачестве- човешки същества-необразовани, нагли, миризливи, гадни, те не идват да се интегрират, теидват да унищожат европа, а европа е цветето на цивилизацията.Към тези същества следва да се подходи адекватно-да се гонят от европа, да се преследват и унижават, дасе връщат откъдето са дошли, да не им се дават помощи и жилища.

33

Анонимен

преди 7 години

Шойбле, не се противи на прогреса! Така както новите обществени строеве изместват старите, така и новите религии го правят. Също като езическите римляни не са вярвали, че ще живеят по християнски закони, но сега центърът на християнството е в Рим. Ислямът ще измести християнството, така както след време ще бъде изместено и то самото от нова религия. Ще така докато светът узрее, че религиите са заблуда и инструмент за владеене на масите.

32

Анонимен

преди 7 години

Лично мое мнение е, че докато не се измисли лек за рака вирусите и стареенето повече отбдве деца няма смисъл. Според мен е егоизъм да създаваш обремен на смърт живот само за да има кой да те гледа на старини или още по зле - за да има кого да милваш по ***. Ами земи си куче тогава. Така обаче исляма никога няма да разсъждава о затова планетата скоро ще изчезне от ядрена война напълно заслужено

31

Анонимен

преди 7 години

Руските слуги да отиват да боядисват яйца вместо да пишат глупости по форумите.

30

Анонимен

преди 7 години

Срещат се две планети: - Какво ново? - Нищо особено. Изглежда, че съм прихванала отнякъде ислям. - Дреболия. Аз също съм го карала. Хиляда, в най-лошия случай, две хиляди години- и си отминава само. Ще вдигнеш температура за кратко, ако заразата сама стигне до термоядрена реакция....

29

Анонимен

преди 7 години

Че аз да не се препитавам от петрола? Какво като секне? Дай изобщо да нямаме деца защото било трудно. Ей заради такава логика изчезваме.

28

Анонимен

преди 7 години

Късно е г-н Шойбле, трябва да ги интегрирате и да сте толерантни със бедните емигранти както ни учите вече от 20 год. ако не искате да ги интегриратe заминавайте във С. Корея или Африка.

27

сако

преди 7 години

европейския съюз и еврото са към края си. така както един друг съюз преди време. в Европа съюзите не работят. След брекзита, Гърция пак изохка за пари

26

Анонимен

преди 7 години

Малко е късно да превъзпитаваш ор'ки. В собствената си простотия ще се удавите.

25

Анонимен

преди 7 години

It's to Late

24

Анонимен

преди 7 години

На снимката господин Шойбле показва какви ще му станат ушите от ядене на дюнери и дупене в джамията. Като му наложат исляма ще се прекръсти на Волфие Шойблюн ага.