28

така

преди 7 години

Тръмп ще бие първо Кимчо, след това Асад, после Путин и накрая - Ердоган! Айде сега, вийте всички путинофили нещастни! ***!

27

до 43

преди 7 години

Щом толкова искаш ще ти кажем долара е хартийка. Дори вече не е опезпечен със злато на една от страните му пише ''In God we trust'' а не пише обезпечен със злато и всички активи на банката.

26

Анонимен

преди 7 години

Краварите искат да откраднат и храната на С Корейците номера няма да мине. Прасчо няма да храни наглите кравар,и ще има кьотек освен ако краварите не замърсят морето отново със пампeрси и както винаги позорно си подвият опашките.

25

аве

преди 7 години

я кажете за долара как бил хартийка. Аве що цял свят обръща в тия хартийка, а не в рубли например? А, смешници?

24

Анонимен

преди 7 години

До zeus Петоколонниците не сте мръднали в икономическите знания по далеч от учебниците по политикономия. Като е толкова лесно джуджето що не печата рубли и не ги направи световна валута? Елементарен си.

23

Правилно

преди 7 години

САЩ трябва да се справят с комунистите докато не са направили ракета с далечен обсег. Айде оплаквачките на Путин да почнат да реват СЕГА!

22

Анонимен

преди 7 години

Това са лъжи, искат да запaлят световна война защото дълга им вече не може да се изплати. Ядоха пиха сега дойде време да си плащатР а един от най-големите им кредитори е Китай. Китай ще ги следи под лупа от тука нататък, защото им писна от краварските лъжи. Империята на злото загива Баба Ванга се оказа права.

21

zeus

преди 7 години

До А ти коя си!В грешка си, не Тръмп, а Ротшилдови печата парите в САЩ. Освен това има и закон за дълга, който може да е конкретен процент от БВП, вече няколко пъти го вдигаха. Ако не променят закона отново трябва да обявят фалит, няма значение колко гущери ще отпечатат.

20

Анонимен

преди 7 години

"Какво ще стане на 15 април. Има два варианта. Вариант1 - КНДР да изстреля МБР. Това ще предизвика нейното ефектно сваляне пред очите на целия свят и масивен удар с крилати ракети по множество корейски военни обекти фабрики институти и институции...." _______________________Днес не е 1 април. Спри с шегите и НЕнаучната фантастика. Или помоли да ти сменят хапчетата и опорните точки.

19

горещо

преди 7 години

До Анонимен 25Те бомбандираха София и искаха да я изравнят със земята,та да я засадят с компир.Е,успяха донякъде-в Банкя..За Алепо зорът е с подставената идил да разчистят пътя за газопровод от Катар за Европа,и да контролират търговията с петрол.И за децата е ясно.А Израел се прави на умряла лисица....знае се защо.

18

Анонимен

преди 7 години

Очаква се мощна американска бежанска вълна. Народът на САЩ не е свикнал с радиацията и няма да му е комфортно да продължи да живее където е живял досега.

17

Оруел

преди 7 години

Хахахах смях в залата!

16

Анонимен

преди 7 години

Нека си имат какъвто искат кредитен рейтинг.Печатницата за пари работи.Само,че защо не ги свърта да сди седят на задниците у дома ,а искат да полегнат върху целия свят.Нали се сещате ,че това не става без бой.Де да бяха всички като българите кротки и услужливи...

15

А ти коя си!

преди 7 години

Стига с тоя външен дълг на САЩ. Тръмп сам си печата доларите и не му пука. Т'ва е сила!

14

Анонимен

преди 7 години

До 18За това се водят преговори с Китай... Ако прасчо не се връзуми , единствения виновен ще е той. Ни може да си изстрелва ракети когато иска. И да не дразни Япония , че може пак целия полуострав да заговори на японски. САЩ иват ядрени бойне глави в Япония от 7 години.

13

Ненор Малници

преди 7 години

Като си помисля,че по време на войни американците винаги бомбят мирни цели и исторически обекти.През всв да вземат да улучат дома на Моцарт,където е живял след 17-тата си година,а 5 тонна бомба пада върху купола на катедралата в Залцбург.Слава богу,че не избухва,защото и Господ се възмущава.Само не знам докога ще ги търпи.

12

Анонимен

преди 7 години

Беше ясно ,още много преди да назначат Лудата Руса Златка, че тоя не е нищо друго, освен другата страна на същата монета. Само, че комай ще излезе по-луд от Кукумявката-епилептичка! Пак гласувайте за "мейк америка грейт агейн", която има 5 фалита зад гърба си, и "управлява" страна с 20 трил. дълг към една частна корпорация ...въпреки, че за каквото и да гласувате, все е проформа.

11

Анонимен

преди 7 години

"Народа на САЩ спря войната във Виетнам с масавите си протести срещу нея. Друга причина няма."А в новата война която САЩ се опитват да започнат няма да има нито народ, нито континент Северна Америка, та кой ли ще ги спре сега се питам аз....

10

Анонимен

преди 7 години

Вие се дърлите ама корея е бита карта скоро гъби ще никнат там от омея другите хаха

9

Анонимен

преди 7 години

Съвсем скоро ще падне и последният мит на комунистическия и руския бандитизъм, че ако имаш ядрено оръжие можеш да си правиш каквото си искаш и световният полицай САЩ няма да те закача за извършените престъпления. Тази ера на руско-комунистическата безнаказаност и вопиюща нахалност във външната политика свърши. Разбойниците и бандитите като Русия и КНДР не могат да разчитат повече на ядреното си оръжие, че ще им гарантира безнаказаносст. Това ще откаже много държави от ядрените им мераци.